Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@22:08:26 GMT

ماسک کافی نیست، فاصله بگیرید

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۱۱۷۲

ماسک کافی نیست، فاصله بگیرید

حمید سهراب‌پور در گفت‌وگو با ایرنا افزود: با بروز علائم بیماری کووید۱۹ همچون تب، تنگی نفس و سرفه باید تست پی سی آر انجام شود. نتیجه مثبت آزمایش نیز مستلزم اسکن از ریه و آغاز درمان است.

وی ادامه داد: اغلب بیماران کووید۱۹ با درگیری ریه مواجه می‌شوند، اما بیماران با وضعیت شدید بیماری باید برای بستری به مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهراب‌پور تصریح کرد: بیماران خفیف اما با مصرف دارو، مایعات و استراحت در منزل بیماری را کنترل کرده و درمان خواهند شد.

فوق تخصص ریه و متخصص داخلی یادآور شد: در انتقال این بیماری تنفسی کیفیت ماسک از اهمیت بالایی برخوردار است، اما فاصله فیزیکی هم باید حفظ شود. به هنگام گفت وگو علیرغم استفاده از ماسک، عطسه و سرفه ناگهانی احتمال انتقال آلودگی را افزایش می‌دهد.

۵ درصد از بهبودیافتگان کرونا به فیبروز ریه (سخت شدن ریه) مبتلا می‌شوند

وی با اشاره به بهبودیافتگان کرونا نیز گفت: برخی بهبودیافتگان کرونا که مشکلات ریوی شدیدی را تجربه می‌کنند، به فیبروز ریه (سخت شدن و سفت شدن ریه) مبتلا می‌شوند که براساس مشاهدات تقریبا معادل پنج درصد بیماران است.

(فیبروز ریه به مفهوم تشکیل بافت فیبروز در ریه است که با علائم بالینی کوتاهی تنفس، سرفه مزمن، تنگی نفس، خستگی، بی‌اشتهایی و کاهش وزن، کاهش توان تأمین اکسیژن بدن، تغییرات کدورتی در عکس رادیوگرافی و تغییرات عملکرد در تست‌های ریوی همراه است.)

وی خاطرنشان کرد: ریه اغلب بیماران کرونا پس از بهبود به حالت عادی بازگشته، اما شماری از بیماران در درازمدت احساس خستگی، کمبود اکسیژن و تنگی نفس را تجربه می‌کنند.

سهراب‌پور همچنین با بیان اینکه استنشاق هوای پاک، عدم مصرف دخانیات و الکل نیز برای تقویت ریه در این ایام ضروری است، گفت: تسریع در روند واکسیناسیون هم از شدت شیوع بیماری جلوگیری خواهد کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۱۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اخیراً خبری مبنی بر کلاهبرداری جدید بنزینی در برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح شد به طوری که این کلاهبرداران از طریق جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت اقدام به خالی کردن سوخت موجود در کارت‌ها می‌کنند.

مهر در گزارشی نوشت: موضوع از این قرار است برخی از افراد هنگام سوخت‌گیری از خودرو خود پیاده نمی‌شوند و متصدی جایگاه‌ها کارت سوخت را از آن‌ها گرفته و پس از سوخت‌گیری به راننده تحویل می‌دهد که تا این قسمت از ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما برای سوخت‌گیری بعدی که مراجعه می‌کند با کارت سوخته مواجه می‌شود در این شرایط تا زمانی که کارت سوخت المثنی برای این افراد صادر نشود امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد برای همین است شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی بارها تاکید کرد که شهروندان در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۷ مراتب را گزارش دهند که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.

بر اساس این گزارش شهروندان باید از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود جدا خودداری کرده تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900563

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید