Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی در گفت‌وگو با شبکه خبر، با اشاره به این‌که پایان اردیبهشت‌ماه، پایان سال تحصیلی 1400-1399 دوره ابتدایی است، گفت: در پایه اول، دوم و ششم ابتدایی ارزشیابی عملکردی با نظارت مدیران مدارس انجام خواهد شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، رضوان حکیم زاده در برنامه «چاپ اول»، اظهار کرد: در سال تحصیلی 1400-1399، به دلیل شیوع بیماری کرونا و ملاحظات ستاد ملی کرونا، مجبور به استمرار آموزش به‌صورت مجازی شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس با استفاده از 3 روش «شبکه شاد»، «صداوسیما» و «تهیه و توزیع بسته‌های آموزشی»، به ارائه آموزش پرداختیم.

حکیم زاده افزود: در مناطق روستایی و مناطقی که جمعیت دانش آموزان در کلاس‌ها کم بود و امکان برگزاری کلاس‌ها به‌صورت حضوری وجود داشت، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حضور معلمان در کلاس‌های درس، آموزش‌های لازم را به دانش آموزان، ارائه کردیم.

معاون آموزش ابتدایی در خصوص نحوه انجام ارزشیابی پایانی در سال تحصیلی 1400-1399، تصریح کرد: سال تحصیلی در دوره ابتدایی تا پایان اردیبهشت‌ماه، ادامه خواهد داشت و معلمان دوره ابتدایی موظف هستند، نتایج ارزشیابی نهایی پایان سال تحصیلی را براساس اطلاعات تحصیلی و نحوه عملکرد دانش آموزان در کلاس‌ها، حداکثر تا دهم خردادماه، در سامانه ثبت کنند.

 وی در خصوص نحوه ارزشیابی دانش آموزان در پایه اول و دوم ابتدایی، گفت: با توجه به اهمیت آموزش مؤثر و یادگیری دانش آموزان در دوپایه اول و دوم ابتدایی، ارزیابی نهایی پایان سال تحصیلی، در این دوپایه با نظارت مدیران مدارس و به‌صورت ارزیابی عملکردی، صورت خواهد گرفت.

حکیم زاده ادامه داد: ارزیابی عملکردی دانش آموزان پایه اول و دوم در مناطق آبی به‌صورت حضوری و در مناطق قرمز که اجازه ارزشیابی حضوری داده نمی‌شود، به‌صورت مجازی و با نظارت مدیران مدارس و معلمان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: برای حمایت از دانش‌آموزانی که به هر دلیل والدین آن‌ها توانایی کمک به آموزش به فرزندانشان را ندارند، تفاهم‌نامه‌ای با بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان منعقد کرده‌ایم که بر اساس آن دانشجو معلمان، موظف هستند در فصل تابستان با حضور در کلاس‌های درس به این دانش آموزان، آموزش‌های لازم را ارائه دهند تا میزان یادگیری آن‌ها تقویت شود.

معاون آموزش ابتدایی در خصوص ارزشیابی در پایه ششم گفت: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس، برای ارزشیابی پایه ششم، از روش ارزیابی عملکردی استفاده می‌کنیم و معلمان می‌توانند با توجه به عملکرد دانش‌آموز نمرات را اعلام کنند.

حکیم زاده با اشاره به این‌که ثبت‌نام سال تحصیلی 1401-1400 طبق روال هرسال انجام خواهد شد، تصریح کرد: مطابق هرسال مسئولیت ثبت‌نام دانش آموزان در سال جدید با معاونت آموزش ابتدایی است. بر همین اساس، دستورالعمل ثبت‌نام در هفته دوم اردیبهشت به مدارس ابلاغ خواهد شد و پس‌ازآن مدارس در زمان‌های مقرر ثبت‌نام دانش آموزان را انجام خواهند داد.

معاون آموزش ابتدایی راه‌اندازی شبکه شاد در آموزش‌وپرورش را گام مهمی در پیشبرد اهداف آموزش در بستر فضای مجازی دانست و گفت: در آموزش ابتدایی، بیش از 98 درصد مدیران، 90 درصد معلمان و 70 درصد دانش آموزان عضو شبکه شاد هستند و از خدمات این شبکه در بستر مجازی و آموزش بهره می‌برند.

حکیم زاده در پایان گفت: برای مهر 1400 و شروع سال تحصیلی جدید دانش آموزان، نیز دو مدل پیش‌بینی‌شده است. اگر ویروس کرونا ادامه داشته باشد و ستاد ملی کرونا، اجازه حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس را ندهد، آموزش‌ها از طریق مجازی و در غیر این صورت آموزش به‌صورت حضوری است. تأکید آموزش‌وپرورش بر آموزش حضوری است و در کنار آموزش حضوری از فضای مجازی و خدمات فناوری هم برای تکمیل آموزش‌ها استفاده خواهیم کرد تا یادگیری مؤثرتری داشته باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش مجازی شبکه شاد آموزش حضوری معاون آموزش ابتدایی پایان سال تحصیلی سال تحصیلی 1400 1399 دانش آموزان دوره ابتدایی کلاس ها حکیم زاده پایه اول آموزش ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۱۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی