Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@19:05:30 GMT

آنچه درباره سیگار کشیدن و کووید19 بدانید

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۱۸۱۱

سیگار کشیدن یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری‌های شدید و ریه است. این عامل همچنین یک عامل خطرساز مهم برای عفونت‌های ویروسی و باکتریایی دستگاه تنفسی محسوب می‌شود، زرا احتمال ابتلا به آنفلوانزا در افراد سیگاری پنج برابر و ذات‌الریه دو برابر بیشتر است.

جای تعجب نیست که سیگار کشیدن نیز با افزایش شدت ویروس کرونا مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیگار کشیدن و خطر کووید19

یک مطالعه در سیستم بهداشتی درمانگاه کلیولند نشان داد افرادی که در حال حاضر یا قبلا سیگاری بودند (سیگار کشیدن 30 سال یا بیشتر) در مقایسه با افرادی که هرگز سیگار نکشیدند 2.25 برابر بیشتر احتمال نیاز به بستری شدن در بیمارستان بدلیل کووید19را داشتند و 1.89 برابر بیشتر احتمال مرگ بر اثر بیماری را داشتند.

یکی دیگر از مطالعات گسترده جمعیتی که در انگلیس انجام شد، به طور خاص تاثیر سیگار کشیدن در خطر ابتلا به کووید19 را بررسی کرد. این مطالعه همچنین نشان داد که سیگار کشیدن احتمال بیماری کووید19 را افزایش می‌دهد.

یک متاآنالیز نشان داد که خطر پیشرفت بیماری در کسانی که در حال حاضر سیگار می‌کشند یا قبلاً سیگار می‌کشیدند در مقایسه با افراد غیر سیگاری بیشتر است. وقتی بیماری بدتر شد، افراد سیگاری فعلی یا سابق که در این مطالعه قرار داشتند شرایط حاد یا بحرانی‌تری داشتند.

سیگار کشیدن چگونه بر شما تاثیر می‌گذارد

دود سیگار حاوی تعدادی سموم است که می‌تواند منجر به بیماری‌هایی مانند سرطان ریه و بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) شود. استنشاق دود، می‌تواند به بافت‌های ریه آسیب دائمی برساند و تعادل اکسیژن و دی‌اکسید‌کربن را به طور خطرناکی تغییر دهد.

عوارض سیگار کشیدن و کووید19

سیگار کشیدن بر روی هر سیستم بدن شما تاثیر می‌گذارد. کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن، کاهش ظرفیت ریه، ایجاد سرطان، یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان ریه و COPD است.

همچنین احتمال ایجاد لخته خون را افزایش می‌دهد. ویروس کرونا می‌تواند حتی بیشتر به بدن آسیب برساند، زیرا ویروس، بدن را با سلول‌های التهابی غلیظ می‌کند.

کووید19 همچنین برای حمله به آنزیم مبدل آنژیوتانسین 2 (ACE2) شناخته شده است، پروتئینی که در پوشش ریه‌ها یافت می‌شود. این پروتئین در افراد سیگاری به وفور یافت می‌شود، که ارتباط دیگری بین سیگار کشیدن و بیماری شدیدتر از کووید19 است.

سوالات متداول

آیا کووید19 می‌تواند از طریق دود سیگار پخش شود؟

احتمالاً ویروس کرونا ویروس2 در اکثر موارد به صورت قطره‌ای منتقل می‌شود، اما ممکن است از طریق هوا نیز منتقل شود. موارد مستند انتقال در بین گروه‌های کر وجود دارد که نشان می‌دهد ویروس می‌تواند با بازدم در هوا آزاد شود. اگر به ویروس آلوده شوید، سیگار کشیدن و دود سیگار می‌تواند دیگران را در معرض خطر قرار دهد.

آیا سیگار کشیدن منجر به موارد شدیدتری از کووید19 می‌شود؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افراد سیگاری بیشتر از افراد غیر سیگاری در بیمارستان بستری می‌شوند و به شدت با کووید19 بیمار می‌شوند. علاوه بر این، افراد سیگاری احتمالاً به تعدادی از بیماری‌های پزشکی مانند سرطان و COPD مبتلا می‌شوند که خطر بیماری‌های شدید را افزایش می‌دهد.

 

منبع: هفته نامه سلامت

برچسب ها: سیگار ، دخانیات ، کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O4e

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سیگار دخانیات کرونا سیگار کشیدن افراد سیگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد