Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی فردا: حسن روحانی در ابتدای کار از تدبیر و امید سخن گفت اما این روزها شاهد آن هستیم که مردم برای ابتدایی ترین نیازهای خود دغدغه دارند و مجبورند در صف های عریض و طویل بیاستند.

محمدعلی پورمختار در گفتگو با خبرنگار فردا درباره ایستادن مردم در صف های طولانی برای خرید کالاهای اساسی همچون روغن، شکر و مرغ گفت: دولت دچار یک اشتباه استراتژیک شد چون فکر کرد مشکل اصلی کشور ناشی از تحریم هاست بنابراین همه تلاش خود را به کار گرفت تا با رفع تحریم ها گشایش اقتصادی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: دولت با تلاش زیادی برجام را به اجرا درآورد اما هیچ اتفاقی نیفتاد. در واقع تمرکز دولت بر برجام موجب غفلتش از تولید در درون شد و حالا آثار و پیامدهای این غفلت را شاهد هستیم. ما فرصت آن را داشتیم تا در سایه تقویت روابط مان با همسایگان و توسعه روابط با کشورهای شرقی، تحریم ها را دور بزنیم.

این فعال سیاسی با اشاره به تورم افسارگسیخته در سال های اخیر یادآور شد: رکود نیز مزید بر علت شده و الان کشور از رشد اقتصادی منفی رنج می برد. معتقدم دولت در فرصت چندماهه ای که دارد عزم و اراده قوی در حمایت از بخش تولید داخلی و افزایش ارزش پول ملی نشان دهد.

وی درباره صف طویل خرید مرغ افزود: این نماد بی‌برنامه‌گی دستگاه‌های دولتی است. آنها همیشه باید پیش بینی کنند و نیاز بازار را به درستی بسنجند. مرغ که یک روزه تولید نمی شود، هر دوره جوجه ریزی یک زمان مشخصی دارد بنابراین از ماه ها پیش باید دولت مشکلات و مسائل مرغداران را حل می کرد تا کار به اینجا نرسد. وقتی به این مسائل توجه نمی شود، تورم تولید اتفاق می افتد که قیمت به شدت پایین می آید و تولیدکننده متضرر می شود یا کاهش و افت شدید تولید رخ می دهد که به یکباره قیمت ها سر به فلک می کشد.

نماینده ادوار مجلس تأکید کرد: سیاست اقتصادی دولت روحانی از ابتدا بر پایه بازار آزاد بود و همین دیدگاه ادامه دارد. آنها معتقدند عرضه و تقاضا باید قیمت واقعی کالا و خدمات را تعیین کند. حال آنکه تحریم ها و سوءاستفاده ها هم اکنون اوضاع اقتصادی کشور را نامتعادل کرده و اگر بخواهیم مولفه های بازار آزاد را اعمال کنیم همین اتفاقاتی می افتد که شاهدش هستیم.

این فعال اصولگرا درباره شنیده شدن صدای مردم توسط رئیس جمهور توضیح داد: مسلما او صدای مردم را می شنود اما صحبت هایی می کند که باعث تعجب است. حالا او باید بگوید بالاخره در نظرسنجی های عبوری‌اش چیزی می‌بیند یا خیر.آقای روحانی در یک سال گذشته فقط به مسئله کرونا چسبیده است.

وی افزود: طی یک سال گذشته هر چه از روحانی جلسه و صحبت می بینیم فقط درباره کرونا است و تقریبا درباره سایر مسائل صحبتی نمی کند. با این وضعیت بروز چنین مسائل اقتصادی طبیعی است که اتفاق بیفتد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: پول دولت رئیس جمهور مسائل اقتصادی مشکلات تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۲۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سعید کمانی تهیه کننده مجموعه «خط روی خط»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنان خود درباره شکل گیری این برنامه گفت: شکل گیری این برنامه به این شکل نبود ولی برنامه به سمت یک برنامه ترکیبی و نمایشی پیش رفت از اول قرار نبود که برنامه طنز باشد و قرار بود که کار نمایشی برنامه کمتر باشد ولی باتوجه به اینکه بحث نمایش در شبکه کم بود، کار نمایشی این برنامه بیشتر شد.

کمانی درباره انتخاب موضوعات و داستان‌ها گفت: بر اساس نیازی که خومان در جامعه احساس می‌کنیم و مسئولیتی که روی دوش خود شهروندان است مثل اخلاق، مثل احترام به بزرگتر و حقوق شهروندی، که رعایت این مسایل حاکمیتی نیست و خودمون باید رعایت کنیم، به سمت این موضوعات رفتیم و تمام قسمتهای این مجموعه از این قبیل موضوعات است.

وی گفت: مجموعه «خط روی خط» در شصت قسمت تولید شده است که ۲۰ قسمت را خانم آل اقا و ۴۰ قسمت بعدی را محمدرضا خسروی کارگردانی کردند. یکی از جنبه‌های مثبت این برنامه این است که بازیگر جدید، نویسنده و کارگردان جدید داشتند که خود اینها دست اورد این برنامه است.

کمانی درباره نقش شفیعی جم هم گفت: قرار بود شفیعی جم تا آخر برنامه همراه باشد ولی به دلایلی بیماری که داشت در آن مقطع فقط در ۲۰ قسمت همکاری کردند و بسیار انرژی خوبی داشت در کار.

کمانی درباره تولید فصل های دیگر این مجموعه گفت: تولید فصل های بعدی به استقبال و حمایت مردم بستگی دارد، امیدوارم که مردم این برنامه را دوست داشته باشند و درخواست مردم باعث تولید فصل های بعدی خواهد بود.

هومن رمضانی بازیگر مجموعه «خط روی خط» هم در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره شخصیتی که در این مجموعه دارد گفت: شخصیت یک آدم شرور و فضول را بازی می کند. 

وی افزود: وقتی متنی به بازیگر داده می‌شود دیگر آن بازیگر خودش نیست و بسته به متن و داستان بازیگر خودش را با آن شخصیت وفق می دهد.

رمضانی درباره نحوه کار کردن گفت: یک کار گروهی انجام می دهیم و کارها با مشورت با کارگردان و بقیه بازیگر ها پیش می رود .

وی گفت: هر کاری که انجام می دهیم هم نقاط مثبت دارد هم نقاط منفی، بعد از انجام کار نگاه می کنیم و نقاط منفی کار را می بینیم و تلاش می کنیم برای قسمت های دیگر ایراد هایی که وجود دارد را برطرف کنیم و همه اینها با تمرینات بیشتر میسر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است