Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@00:29:22 GMT

توجه ویژه به حاشیه نشینی در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۳۳۶۹

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به حاشیه‌نشینی در این استان باید توجه ویژه‌ای شود که در همین راستا در بودجه ۱۴۰۰ به اعتبارات مربوط به حاشیه نشینی و بازآفرینی منطقه توجه زیادی شده اما این کافی نیست.

به گزارش ایسنا احمد علی موهبتی ۳۱ فروردین ماه در نشست ساماندهی حاشیه شهرزاهدان اظهارکرد: یکی از مهمترین آسیب‌های اجتماعی در سیستان و بلوچستان حاشیه نشینی بوده که با توجه منویات رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر به آن توجه زیادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه اقتصادی خاطرنشان کرد: این نهاد نه تنها در شهرها بلکه در روستاها نیز کارهای بسیار بزرگی را چه در حوزه اشتغال و چه در حوزه معیشتی انجام داده که قابل تقدیر است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سایر نهادها مانند کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره)، بهزیستی و سایر دستگاه‌های اجرایی نیز در حاشیه شهرهای استان اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

وی افزود: حاشیه‌نشینی به عنوان یک بیماری ویژه در شهرهای مختلف سیستان وبلوچستان وجود دارد که مطالعات و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است. 

موهبتی ادامه داد: در حوزه زیرساختی، ستاد بازآفرینی شهری در حوزه مسائل آموزشی، بهداشتی و اشتغال اداره کل آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، صندوق کارآفرینی و فنی‌حرفه‌ای اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.

وی تصریح کرد: همزمان که ما داریم بحث‌های کالبدی را در حاشیه شهر کار می‌کنیم نباید از مسائل فرهنگی غافل شویم و لازم است که مسائل فرهنگی در حاشیه شهر نیز مورد توجه قرار گیرد که همه آن در حوزه دولت عملی نبوده و نیازمند مشارکت بیشتر مردم و دستگاه‌های اجرایی را دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این نشست گفت: باید اعتبارات هزینه شده در حاشیه شهرها مشخص، معین و بلندمدت باشد و دوم اینکه این امر کار یک دستگاه نیست چراکه در این مناطق دائما جابجایی جمعیت وجود داشته همچنین اوضاع اقتصادی مردم شرایط تورم تغییراتی در این وضعیت به وجود می‌آورد.

علی آقا محمدی ادامه داد:هماهنگی اصل اول در بحث حاشیه‌نشینی بوده بنابراین باید توافقی صورت بگیرد و بقیه دستگاه‌ها هر کدام کار خود را شروع کنند.

حبیب الله دهمرده نماینده حوزه انتخابیه زابل در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهارداشت: در حوزه توسعه در سیستان وبلوچستان در برخی نقاط بسیار خوب کار شده مانند مراکز آموزش عالی؛ اما در برخی از حوزه‌ها توازن وجود ندارد و دلیل آن این است که استان بسیار گسترده و فاصله شهرهای آن بسیار زیاد بوده همچنین عقب ماندگی تاریخی مزید بر علت شده تا حاشیه‌نشینی به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حاشيه نشيني سيستان و بلوچستان استانی اجتماعی سیستان و بلوچستان حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان

دریافت 11 MB

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران