Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ شرکت گسترش قطعه‌سازی کمند با نماد معاملاتی «فکمند» به عنوان دویست و پنجاه و نهمین نماد معاملاتی در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس ایران درج شد.

مدیریت نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

با عنایت به ملغی‌شدن بند ۵ ششصد و سی و یکمین صورت‌جلسه هیات‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۱ درخصوص اصلاحات مرتبط با ایجاد تابلوی توافقی بازار سوم و به استناد ماده ۳۶ قانون احکام دائمی برنامه‌‌های توسعه کشور و موافقت کمیته درج شرکت فرابورس ایران، شرکت گسترش قطعه‌سازی کمند (سهامی عام) به عنوان دویست و پنجاه و نهمین نماد معاملاتی از تاریخ ۱۴۰۰/۱/۳۰ در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس ایران درج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت با نماد معاملاتی «فکمند» در گروه ساخت محصولات فلزی، زیرگروه تولید سایر محصولات فلزی ساخته شده با شماره ۱۱۷۳۲ و در تاریخ ۲۸ تیرماه ۹۹ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده است.

شایان ذکر است مطابق با بند ۳ ششصد و هفتاد و نهمین صورت‌جلسه هیات‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، ناشران درج شده در تابلوی قرمز تا زمان پذیرش در یکی از تابلوهای بورس تهران یا فرابورس ایران در تابلوی مذکور معامله خواهند شد و قابل انتقال به تابلوهای زرد و نارنجی نخواهند بود.

مطابق با اطلاعیه شماره ۲۴۴۲/الف/۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ این شرکت، اهم موارد مربوط به نحوه انجام معاملات نمادهای معاملاتی درج شده در این تابلوبه شرح ذیل می‌باشد:

معاملات اوراق بهادار شرکت‌های درج شده در این تابلو صرفاً طی یک جلسه معاملاتی در هر هفته به صورت حراج پیوسته و در محدوده دامنه نوسان یک درصد نسبت به قیمت پایانی در آخرین جلسه معاملاتی قبل، قابل انجام است.

انجام معاملات بر خط، به استثنای انجام معاملات برخط گروهی توسط کارگزاران، در نمادهای معاملاتی مربوط به ناشران درج شده در این تابلو مجاز نمی‌باشد.

پربیننده ترین تاثیر نگرانی فشار تورمی بر بازارها / بازار به چه سمتی حرکت می‌کند؟ قرار بر واریز مرحله دوم سود سهام عدالت به حساب افراد تا پایان ماه رمضان است ۱۳۰هزار میلیارد تومان توسط ۲۰۰ کد حقوقی از بورس خارج شد بورس پس از بازگشت برجام چه می‌شود؟ گزارش بورس بیست و نهم فروردین ۱۴۰۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرابورس ایران بازار پایه فرابورس ایران نماد معاملاتی اوراق بهادار درج شده درج شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۳۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم