Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@10:17:57 GMT

تاکنون واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۴۰۵۶

تاکنون واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون موردی از واردات واکسن کرونا به طور مستقیم از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم و هیچ گزارشی نیز از نشت واکسن‌های وارد شده وزارت بهداشت در بازار آزاد وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیانوش جهانپور گفت: تا امروز هیچ موردی از نشت واکسن کرونا به بازار آزاد نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ممکن است موارد تخلفی بوده باشد که افرادی به بهانه های مختلف جایگزین افراد واجد شرایط تزریق واکسن شده باشند که با متخلفان برخورد می شود اما موردی از نشتی و خروج واکسن از وزارت بهداشت به بازار آزاد نداشته ایم.

  وی درباره شائبه های مطرح شده درباره فروش واکسن کرونا به قیمت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد گفت: از نظر وزارت بهداشت این نوع واکسن ها اگر در بازار آزاد وجود داشته باشد اصل بر جعلی، قاچاق و تقلبی بودن آنهاست، به علاوه اینکه در برخی کشورهای اطراف ایران ممکن است واکسن هایی از مجاری غیر رسمی وارد شده باشد در مورد این نوع واکسن ها، هم اصالت واکسن و هم رعایت زنجیره سرد آنها زیر سوال است.   سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: در مورد داروها نیز همیشه موضوع بازار سیاه را داشته ایم، در مورد واکسن هم همین طور است جعلی بودن، تقلبی بودن و قاچاق بودن آنها مساله دیگری است و ممکن است وجود داشته باشد اما نشت واکسن از وزارت بهداشت به هیچوجه تاکنون نبوده و با توجه به جمع آوری پوکه های واکسن و مشخص بودن اینکه هر کد ملی دریافت کننده کدام واحد واکسن را دریافت کرده، چنین مواردی در کشور به شدت کاهش پیدا کرده یا وجود ندارد. هر مورد تخلف احتمالی هم اگر وجود داشته باشد به راحتی قابل ردگیری است.   جهانپور درباره واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نیز توضیح داد: واردات واکسن مستقیم از طریق بخش خصوصی تاکنون نداشته ایم. اما این مسیر با رعایت قانون و مصالح نظام سلامت برقرار است. ثبت سفارش واکسن از طریق بخش خصوصی نداشته ایم مواردی که بوده اظهار توانایی واردات برخی شرکت هاست ولی  اسناد فنی برای واردات از نظر سازمان غذا و دارو اتفاق نیفتاده است.   رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: بطور قطع با واردات واکسن از طریق بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی موافق هستیم به شرطی که موجب موازی کاری و مخدوش شدن اعتبار تجاری ایران نشود و پیشانی مذاکرات خرید واکسن در کشور که دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه است، زیر سوال نرود.   به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون دو میلیون و ۲۶۱ هزار و ۴۳۵ نفر با تست مثبت در ایران به طور قطعی به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده اند و از این تعداد ۶۷ هزار و ۱۳۰ نفر جان خود را از دست داده اند. انتهای پیام/
 منبع: ایرنا

منبع: دانا

کلیدواژه: طریق بخش خصوصی واردات واکسن وزارت بهداشت واکسن کرونا نداشته ایم بازار آزاد داشته ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد

رضا فتوحی گفت: براساس برنامه هفتم، امسال نزدیک به ۴۰۰ هزار هکتار کشت فراسرزمینی باید در کشورهای هدف در راستای تامین محصولات راهبردی کشور صورت گیرد.

به گفته او، با توجه به محدودیت آب و خاک کشور، تغییر اقلیم و افزایش جمعیت مهمترین اولویت‌ها در بخش کشاورزی، سرمایه‌گذاری در کشاورزی فراسرزمینی است.

فتوحی درباره مشوق‌های کشت فراسرزمینی افزود: براساس آیین‌نامه کشاورزی فراسرزمینی، اولویت پرداخت تسهیلات با افرادی است که کشاورزی فراسرزمینی انجام دهند.

مشاور وزیر جهاد ادامه داد: افرادی که در کشورهای هدف می‌خواهند کشت فراسرزمینی انجام دهند برای جذب حمایت‌های تسهیلاتی دولت، می‌توانند اسناد مالکیت زمینی که در کشورهای دیگر اجاره کرده‌اند را به تایید سفارتخانه‌ها، ثبت اسناد، امور اراضی و یا وزارت کشاورزی آن کشورها برسانند و مدارک تایید شده را به دفتر کشاورزی فراسرزمینی ارایه دهند تا ما آنها را به بانک مرکزی معرفی کنیم.

او با اشاره به واردات حدود ۲۵ میلیون تن نهاده و محصولات اساسی به ویژه محصولات آب‌بر گفت: ما با توسعه کشت فراسرزمینی به دنبال آن هستیم بخش خصوصی این محصولات را در دیگر کشورها با بهره‌گیری از منابع آب و خاک آنها تولید و وارد کشور کند تا با قیمت مناسب‌تری به دست کشاورزان و مصرف کنندگان برسد.

فتوحی گفت: طبق آیین‌نامه کشاورزی قراردادی، شرکت‌های بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام با بخش خصوصی برای واردات این محصولات قرارداد منعقد می‌کند و دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت امور اقتصادی و بانک‌ها نیز همراهی لازم را برای واردات تولیدات کشت فراسرزمینی انجام خواهند داد.

او درباره میزان واردات تولیدات کشت قراردادی به کشور توضیح داد: اغلب کشورهای هدف، علاوه بر مازادشان، زمین به کشت‌های فراسرزمینی اختصاص می‌دهند، اما کشوری مانند عراق که خودش نیاز به محصولات اساسی دارد، طبق انعقاد قرارداد، در مورد واردات درصدی از این تولیدات توافق می‌کند.

فتوحی درباره اهمیت و نقش دیپلماسی اقتصادی برای توسعه کشاورزی فراسرزمینی گفت: دیپلماسی اقتصادی تنها در بخش گاز، نفت و صنعت مطرح نیست و در بخش امنیت غذایی نیز حائز اهمیت است.

مشاور وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: ما به وزارت امور خارجه پیشنهاد داده‌ایم در برخی از کشورهای هدف برای کشت فراسرزمینی، رایزن کشاورزی داشته باشند. 

فتوحی سطح کشاورزی فراسرزمینی در جهان را بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار اعلام کرد و افزود: کشاورزی فراسرزمینی بیشتر توسط کشورهای توسعه یافته از جمله آمریکا، انگلستان، چین و ژاپن و حتی کشورهای عربی همچون عربستان و امارات انجام می‌گیرد.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی گفت: ایران در بخش‌های کوچکی در بعضی کشورها مانند برزیل ۴۰ تا ۵۰ هزار هکتار کشاورزی فراسرزمینی دارد و به دنبال توسعه آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • رفع ترافیک هسته مرکزی شهر کرج با گشایش ادامه بزرگراه ماهان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست