Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قم گفت: احیای واحدهای راکد و رفع مشکلات برای بازگشت به چرخه تولید، در صدر برنامه‌های اقتصادی قم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، بهرام سرمست ظهر امروز پس از بازدید از واحدهای تولیدی صنعتی در سه‌شنبه‌های اقتصادی قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ادامه برنامه‌های اقتصادی در سالهای گذشته، امسال نیز باانگیزه و جدیت بیشتری برنامه‌های سه‌شنبه‌های اقتصادی را آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم در تشریح برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی این هفته افزود: امروز از سه واحد تولیدی و صنعتی در سطح استان بازدید داشتیم و یک واحد صنعتی نیز در جهت تولید لامپ‌های ال ای دی با 58 نفر اشتغال‌زایی درزمینهٔ مصرف انرژی و کارآفرینی افتتاح شد.

وی تصریح کرد: واحدهایی که مورد بازدید قرار گرفت، جزء واحدهای بسیار موفق در تولید و اشتغال هستند که امکان توسعه در دیگر فازهای صنعتی رادارند.

جلوگیری از قاچاق کالای 85 میلیاردی در قم؛ ادعای خلاف گمرک در پاسخ به تعزیراتاجاره‌بهای منازل مسکونی خانواده‌های نیازمند و املاک تجاری موقوفه قم اخذ نمی‌شودجولان سوسک‌ها در آب‌انبارهای قم / نفس در سینه‌های گنبدهای کاه‌گلی به تپش افتاد

سرمست پیرامون حمایت از این واحدها بیان کرد: در جهت طرح توسعه و افزایش ظرفیت این واحدها از تسهیلات بانکی استفاده می‌کنیم و جز مصوبات سه‌شنبه‌های اقتصادی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال، تمام مدت از ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی حمایت و مانع زدایی می‌کنیم و حمایت از فرآیند تولید و پشتیبانی از تولیدکنندگان در قم را در دستور کار قرار می‌دهیم.

استاندار قم گفت: طبق قرار سه‌شنبه‌های اقتصادی، پس از هر بازدید، بررسی و استعلامات انجام می‌شود تا در جریان روند حمایت و مانع‌گذاری قرار بگیریم، در این راستا احیای واحدهای راکد و رفع مشکلات برای بازگشت به چرخه تولید، در صدر برنامه‌های اقتصادی قم است.

وی بیان کرد: بر آنیم هر سه‌شنبه یک واحد راکد را که به دلیل مشکلات اقتصادی تعطیل‌شده است با احصای دغدغه‌ها و موانع به مدار تولید بازگردانیم.

پیش‌بینی 1000 میلیارد تومان تسهیلات در راه‌اندازی 140 واحد صنعتی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم نیز در همین بازدید اظهار داشت: امروز سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد، در سال تولید و پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها، طبق سنوات قبل، سه‌شنبه‌های اقتصادی تداوم دارد.

محمود سیجانی افزود: سه‌شنبه‌های اقتصادی، با همان سیاست‌ها در بازدید از واحدهای موجود و افتتاح واحدهای جدید برقرار و پایدار است.

وی بیان کرد: امروز از 4 واحد صنعتی بازدید به عمل آمد و یک واحد نیز افتتاح شد، این واحدهای مورد بازدید شامل واحد صنعت نساجی و تولید انواع پارچه و تولید مواد شیمیایی میانی در صنعت پلاستیک و کفش بود که نقش مهمی در صرفه‌جویی ارزی و تأمین نیاز داخل و عدم وابستگی دارد.

سیجانی در مورد دیگر واحدها عنوان کرد: همچنین یک واحد در تولید سیستم گرمایش و سرمایش در صرفه‌جوئی انرژی و افزایش راندمان تولید و صرفه‌جوئی در آب و برق مورد بازدید قرار گرفت، ضمن اینکه یک واحد ویژه تولید لامپ‌های کم‌مصرف باهدف بهینه‌سازی انرژی و اشتغال 58 نفر به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: امسال نیز راه‌اندازی 140 واحد جدید هدف‌گذاری شده که شامل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت 60 درصد به بالاست که در این میان 10 واحد صنعتی در فرودین ماه، به بهره‌برداری رسید، البته در سال جهش تولید هدف‌گذاری استان، 25 واحد بود که 37 واحد راه‌اندازی شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به وجود 170 واحد راکد در قم خاطرنشان کرد: بنا داریم حداقل 40 واحد را امسال احیا کنیم، در این راستا سال گذشته 37 واحد به مدار تولید و اشتغال افزوده شد.

وی گفت: در سال قبل برای 130 واحد 800میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و امسال 1000 میلیارد تومان تسهیلات در راه‌اندازی 140 واحد صنعتی در قم، پیش‌بینی‌شده است، واحدهای راکد دارای تجهیزات مناسب با هزینه اندکی در تأمین نقدینگی و خرید مواد اولیه راه‌اندازی می‌شوند.

سیجانی در مورد وضعیت اشتغال افزود: سال قبل3 هزار و 60 نفر به‌طور مستقیم در صنعت، اشتغال مستقیم یافت و امسال نیز 3500 نفر اشتغال غیرمستقیم پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/457/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سه شنبه های اقتصادی برنامه های اقتصادی واحدهای راکد راه اندازی واحد صنعتی واحد صنعت یک واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود