Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@10:03:20 GMT

هیچ‌ کس در هیچ‌ جای جهان، از بایدن نمی‌ترسد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۶۳۹۳

هیچ‌ کس در هیچ‌ جای جهان، از بایدن نمی‌ترسد

به گزارش فارس، یک سناتور ارشد جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی این کشور، به شدت به مواضع جو بایدن و دولت او تاخت.

لیندسی گراهام در مصاحبه با فاکس نیوز در پاسخ به سوالی درباره سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال چین، ایران و پرونده «الکسی ناوالنی» سیاستمدار روس غربگرای مخالف دولت روسیه، مواضع سیاست خارجی بایدن را به باد انتقاد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«بن دومنچ»، داماد جان مک کین و مجری فاکس نیوز در ابتدای این مصاحبه درباره موضع بایدن در قبال الکسی ناوالنی، سیاستمدار روس غربگرا و مخالف ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه سوال کرد.

لیندسی گراهام در پاسخ به این سوال، به مواضع سیاست خارجی دولت دموکرات جو بایدن تاخت و ادعاهای بی‌اساسی علیه ایران، چین و روسیه مطرح کرد.


بن دومنچ، داماد جان مک کین و مجری فاکس نیوز

نماینده جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی در مجلس سنای ایالات متحده گفت: «مشکل این است که (ولادیمیر) پوتین در حال نظاره کردن به (جو) بایدن از یک دریچه و لنز بزرگ‌تر است، برخلاف توصیه‌های ارتش ما داریم از افغانستان خارج می‌شویم، ما در تلاش هستیم که دوباره به توافق هسته‌ای ایران برگردیم و ایرانی‌ها در حال تهدید برای انجام غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم هستند، شما برای ساختن بمب (اتمی) به ۹۰ درصد (غنی سازی اورانیوم) نیاز دارید. چینی‌ها در حال اعمال فشار به ما در مناطق مختلف آسیا هستند و مرزهای (جنوبی آمریکا) کاملا از کنترل خارج شده‌اند با توجه به این موارد، پوتین وقتی به این چیزها نگاه می‌کند، از نظر او او دارد به یک دشمن ضعیف نگاه می‌کند...در مجموع این ضعیف‌بودن‌ها به منزله حکم اعدام برای این مرد است. زیرا هیچ کس در روسیه از جو بایدن ترسی ندارد، هیچ کس در جهان از جو بایدن نمی‌هراسد و این برای ما در داخل کشور خطرناک است».

«ما (آمریکا) بدون عیب و نقص نیستیم اما ما بهترین شانس برای بشریت هستیم و من امیدوارم که نماینده (ما) در سازمان ملل، به جهان بگوید که این آمریکا است که برای آزادی می‌ایستد و نه چین، این آمریکا است که برای حاکمیت قانون ایتسادگی می‌کند و نه روسیه، این آمریکا بوده است که تریلیون‌ها دلار و هزاران جان را برای جنگ با تروریسم هزینه کرده است، به خاطر همین به عذرخواهی کردن از طرف بزرگ‌ترین کشور موجود در سیاره زمین پایان دهید».

مجری این مصاحبه که داماد «جان مک کین» سناتور شناخته شده و درگذشته آمریکایی است، از گراهام درباره چین این سوال را مطرح کرد: «به نظر شما ما باید چه کاری درباره ارسال پیغام به چین انجام دهیم، یک پیغام روشن درباره افزایش اقدامات نظامی آنها و همه اقدامات چالش برانگیز مختلف آنها علیه ما در صحنه جهانی؟»

سناتور جمهوری‌خواه ارشد آمریکایی در پاسخ گفت: «باید برای اویغورها ایستادگی کنیم. پدر خانم شما، جان مک کین هم اکنون در قبر خود دارد می‌لرزد چرا که آمریکایی که او حاضر بود برایش جانش را بدهد،  دارد تغییر می‌کند و ما داریم این موضوعات را مشاهده می‌کنیم».

گراهام تصریح کرد: «من کارهایی که ترامپ کرد را دوست داشتم، او در برابر چینی‌ها ایستاد و گفت، اگر شما دارایی‌های ما را بدزدید، بهایش را پرداخت خواهید کرد، حقو.ق بشر همچنان موضوع مهمی است بگذارید که چین این موضوع را بداند که اگر شما تلاش کنید که تایوان را تصرف کنید، ما با شما جنگ می‌کنیم و شما بازنده خواهید شد».

وی افزود: «تک تک قلدرها در سیاره (زمین) حس می‌کند که جسورتر شده است و همه متحدان ما درباره ایالات متحده احساس نگرانی دارند، (توافقات موسوم به) توافقات آبراهام در خاورمیانه، یک دستاورد چشمگیر بود و در آن کشورهای عربی و اسرائیل دارند با هم همکاری می‌کنند و این ایالات متحده بود که راه را برای مقابله با دشمن مشترک به نام ایران باز کرد. من تا به حال این مقدار وخیم شدن وضعیت امنیت ملی مان را در چنین مدت کوتاهی ندیده‌ام، از چند جبهه، آمریکا ضعیف‌تر شده و جهان به جای خطرناک‌تری تبدیل شده است، من هم اکنون جو بایدن و آنتونی بلینکن را به خاطر این موضوع مقصر می‌دانم».

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جان مک کین جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روسای جمهور کشور‌های آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرز‌ها شدند که در سال‌های اخیر به رکورد بی سابقه‌ای رسیده است.

آن‌ها تصریح کردند دولت‌های دو کشور به زودی گام‌هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌های مشترک بر می‌دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می‌شود.

رهبران دو کشور در بیانیه‌ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌ها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه‌های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرز‌ها را سختگیرانه‌تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات ۵ نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت‌ها و سیاست‌های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.۴ نامیده می‌شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می‌شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می‌شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می‌کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا ۲۰ سال زندان محکوم می‌شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرز‌ها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرز‌های کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیرو‌های گارد مرزی را در مرز‌های جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم‌های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم‌ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می‌توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در ۱۲ ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می‌شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال ۲۰۲۱ با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بار‌ها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آن‌ها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرز‌های مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرز‌های جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از ۲,۰۰۰,۰۰۰ عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ و بودجه تحلیل می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند