Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@06:49:28 GMT

عوارض خودرو چگونه محاسبه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۷۱۲۵

عوارض خودرو چگونه محاسبه می‌شود؟

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمد وحیدنیا، مدیرکل اداره تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم  با اشاره به اهمیت پرداخت عوارض خودرو اظهار کرد: طبق بند ب ماده ۴۶ و ۴۷ قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مالکان خودرو‌های سواری و وانت دوکابین اعم از تولید داخل یا وارداتی مکلفند عوارض سالانه خودرو‌های متعلق به خود را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  چگونگی محاسبه این عوارض را موردتوجه قرار داد و افزود: طبق موضوع بند ب ماده ۴۳، این قانون به نرخ یک در هزار قیمت فروش کارخانه برای خودرو‌های داخلی و یا مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی برای خودرو‌های وارداتی محاسبه می‌شود.

وحیدنیا عنوان کرد: مبالغ عوارض خودرو بر اساس قیمت‌های مندرج در جداولی که از سوی  سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می‌گردد، به‌حساب شهرداری باید محل واریز شود که به همین جهت مالکان خودرو در هنگام انتقال سند و یا تعویض پلاک باید مفاصا حساب عوارض خودروی خود را ارائه دهند.

او با تأکید بر این که طبق این بند قانونی پرداخت نکردن این عوارض در موعد مقرر مشمول ۲ درصد جریمه ماهانه می‌شود، تصریح کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود جهت جلوگیری از شمول این جریمه عوارض خود را به‌صورت سالانه پرداخت نمایند.

بیشتر بخوانید

تاخیر در پرداخت عوارض خودرو جریمه در پی دارد

مدیرکل اداره تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به پیش‌بینی مراکز مختلف برای سهولت دسترسی مردم برای پرداخت عوارض خودرو عنوان کرد: تمهیداتی جهت سهولت در پرداخت اندیشیده شده است؛ دفاتر پیشخوان دولت، دفاتر اسناد رسمی و شهرداری مرکزی این کار را انجام می‌دهد و شهروندان می‌توانند از این سه طریق عوارض خود را پرداخت کنند.

وحیدنیا در پایان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت دیگری که شهروندان باید به آن توجه کنند آن که برخی افراد با طرح این ادعا که جرایم آن‌ها قابل بخشودگی بوده و یا می‌توانند عوارض خود را در شهر‌های دیگر با مبلغ پایین تر پرداخت نمایند، که در این خصوص به شهروندان توصیه می‌شود به ادعا‌های این افراد توجه نکنند چرا قصد این افراد صرفاً سودجویی است و کسانی که به این افراد مراجعه می‌کنند، مطمئن باشند دچار ضرر و زیان خواهند شد. 

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری قم عوارض شهرداری عوارض خودرو عوارض خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

  ­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما­، ­ ­­راضیه کشاورز ملکی­­ با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضا‌های مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.   به گفته وی این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید داروهای­ بدون نسخه را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد. وی ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد، اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، دارو‌های بدون نسخه (OTC) ادامه پیدا کند حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.   این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، ­مصرف خود سرانه­­ است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • حدیث روز | تشویق به محاسبه نفس
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • دستگیری سارقان محتویات خودرو و کشف ۲۰ پرونده سرقت
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن