Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  موانع تولید ماهی در کشور امشب ۳۱ فروردین ماه در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با حضور صالحی فارسانی عضو اتحادیه ماهیان سردآبی و عبدالحی معاون توسعه آبزی پروری شیلات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی فارسانی عضو اتحادیه ماهیان سردابی با اشاره به اینکه اختصاص ارز دولتی به جای مردم به واردکنندگان تخم ماهی اشتباه بود گفت: بلافاصله بعد از تخصیص ارز دولتی قیمت اظهار شده واردات دو برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در یک مقطعی قرار بر این شد تا واردات چشم ژنتیکی انجام شود اظهار کرد: متاسفانه، چون این کار سودآور بود به جای این که در آن فاصله حرکت کنیم شرکت‌های وارد کننده مختلفی به این حوزه وارد شدند.

عضو اتحادیه ماهیان سردابی با اشاره به اینکه تخمی که وارد کشور می‌شود باید عاری از بیماری باشد افزود: مزارع تکثیر ما با ویروس آلوده شده اند یعنی مزارعی که زمانی نیاز داخل کشور را تامین می‌کرد اکثر آن‌ها متاسفانه آلوده شدند، وقتی مراکز تکثیر آلوده شد، عملاً حلقه تولید را از دست دادیم.

وی ادامه داد: کشوری که بزرگترین تولید کننده ماهی قزل آلا بود اکنون تبدیل به بزرگترین واردکننده تخم چشم زده شده است.

صالحی فارسانی خاطرنشان کرد: هیچ ویروسی از ماهی قزل‌آلا به انسان وارد نمی‌شود، سال ۹۴ اوج واردات بود و پس از آن آلودگی‌ها به هر صورتی کنار گذاشته شد، اما خسارت بسیار بزرگی به این صنعت وارد شد، برخی از دوستان شیلات کمک کردند و برخی هم سنگ اندازی کردند.

عضو اتحادیه ماهیان سردابی با اشاره به اینکه عملاً بیش از ۸۰ درصد واردات ما مخصوص یک شرکت فرانسوی است که آن شرکت عمده سهام شرکت اسپانیایی را دارد گفت: جوامع روستایی و محروم در این صنعت کار می‌کنند، متاسفانه این صنعت قربانی منفعت‌طلبی عده‌ای خاص شده که با پشتیبانی بخشی از مدیران شیلات این امر صورت گرفته است.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش ماهی ماهی قزل آلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جمشیدی ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش ۱۵۵ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

جمشیدی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

وی بیان داشت: امارات حدوداً ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشورها است.

واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶ درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به واردات کالاهای اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی ها وروغن های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می دهند.

کد خبر 6093106

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری