Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بابک دین پرست با تشریح دستور کار سیزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا اظهار کرد: در جلسه امروز گزارش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارائه شد. کمیته‌های بهداشت و درمان و کمیته عالی نظارت آن وزارتخانه گزارشی از وضعیت رعایت اصول بهداشتی و تعیین مصادیق انحراف از آن‌ها ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس گزارش وزارت بهداشت ۳۰۱ شهر قرمز، ۹۵ نارنجی، ۴۵ شهر زرد و ۷ شهر آبی اعلام شد. همچنین این گزارش بیانگر رعایت ۵۸ درصدی دستورالعمل های بهداشتی در سطح کشور است که باید به عدد ۹۰ درصد برسد.

دین پرست عنوان کرد: وزارت بهداشت همچنین در گزارش خود مصادیق مربوط به عدم رعایت دستورالعمل‌ها در بخش‌هایی، چون مراکز ورزشی، سالن‌های پذیرایی، تهویه مناسب و استفاده از ماسک در اماکن عمومی و رعایت فاصله گذاری را مشخص کرد.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا از تفکیک شهر‌ها و استان‌ها خبر داد و گفت: طبق دستور عبدالرضا رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه، امشب نتیجه جلسه را به استان‌ها اعلام و پیگیری لازم برای افزایش رعایت پروتکل‌های مربوطه را خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مقرر شد وزارت بهداشت گزارش‌های هفتگی را به قرارگاه اعلام کند و روند تغییرات را به صورت مناسب و مستمر به قرارگاه برای پیگیری‌های بعدی اعلام کند.

دین پرست همچنین از برخورد با ناقضان قرینطنه‌ها خبرداد و گفت: طبق آخرین آماری که امروز به وزارت بهداشت اعلام شد، ۲۱ هزار نفر از شهروندان به صورت قطعی قرنطینه‌ها را نقض کردند. قرار شد کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد در یکی دو روز آینده مکانیسیم برخورد قانونی با این افراد را ابلاغ و اقدامات لازم برای برخورد قانونی با این افراد صورت گیرد.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا یادآور شد: موضوع بعدی این نشست عدم رعایت برخی از دستورالعمل ها و ابلاغ رای صادره از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا توسط دستگاه‌های دولتی بود که لیست آن در اختیار قرارگاه قرار گرفت، که در مکاتبات و ابلاغیه‌های خود اقدامات لازم برای پیگیری آن خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا دستورالعمل های بهداشتی قرنطینه کرونا مبارزه با کرونا دستورالعمل ها وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات