Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل آمریکا گفت: ادامه مشارکت عراقچی در نشست وین حکایت از این می کند که نورهای امید در ادامه مذاکرات به چشم می خورد و صحبت های او حکایت از این دارد که نگاه مطلوبی به روند مذاکرات، وجود دارد.

«علی بیگدلی»، کارشناس مسائل آمریکا، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص ارزیابی خود از نشست وین گفت: آن طور که به نظر می رسد ایران، آمریکا و اتحادیه اروپا از یک اراده محکمی برای حل مشکل برخوردار هستند و برای هر دو طرف لازم است که این مشکل حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط برای ایران با وجود شرایط سخت اقتصادی و کرونایی و برای آمریکا هم دیگر قابل دوام نیست.

او افزود: بایدن قرار است هفته آینده گزارش روز ریاست جمهوری خود را بدهد، شاید در سیاست خارجی زیاد امتیاز نداشته باشد بنابراین این می تواند یک امتیاز برای او باشد. از طرف دیگر اتحادیه اروپا به آمریکا فشار می آورد، حتی روسیه و چین هم تمایل دارند این موضوع حل شود. بنابراین ادامه مشارکت عراقچی در نشست وین حکایت از این می کند که نورهای امید در ادامه مذاکرات به چشم می خورد و صحبت های او حکایت از این دارد که نگاه مطلوبی به روند مذاکرات، وجود دارد.

بیگدلی خاطرنشان کرد: طرف های آمریکایی و نماینده اتحادیه اروپا هم همین نظر را دارند و امیدواریم که این مشکل حل شود. ایران با یک سطحی از انتظارات وارد این مذاکره شد که باید همه تحریم های آمریکا برداشته و راستی آزمایی شود، اما اصطلاحی در برجام نداریم که آمریکا بخواهد تن به راستی آزمایی بدهد چون این موضوع به آمریکا اصلا ارتباطی ندارد.

او ادامه داد: دو مسئله حساس و مهمی که بر روی آن مذاکره می شود یکی فروش نفت و دیگری گشایش بانکی به سمت ایران است که لازمه این مسئله، FATF است بنابراین اینکه ما چقدر توانایی برای جذب سرمایه گذار خارجی داشته باشیم و چقدر بتوانیم نفت بفروشیم به آمریکا مربوط نمی شود البته این زمانی است که فروش نفت و شبکه بانکی ما آزاد شود.

این کارشناس مسائل آمریکا متذکر شد: به نظر می رسد مذاکرات دو مرحله ای شود، یک مرحله صرفا به حل مشکلات ایران و آمریکا اختصاص داده می‌شود و باید ببینیم از نظر برجام این کار عملی می شود و گشایشی در این کار صورت می گیرد ولی قسمت دوم مربوط به این است که ایران دست به یک سری اقدامات نزند.

او خاطرنشان کرد: از طرفی هم تاخیر در تصمیمات اسرائیل به وجود آمده و نتانیاهو هم از فضای داخلی تحت فشار است، آمریکایی ها او را تحت فشار قرار دادند که دست به اقدامات انتقام جویانه علیه ایران نزند. این مذاکرات پنهانی که بین ایران و عربستان به وجود آمده اگر چه خبرگزاری رسمی ایران آن را تایید نکردند همه این ها نشان می دهد در مرحله دوم ایران موظف است که رضایت مقامات منطقه ای را در نظر بگیرد. 9

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایران شرایط سخت اقتصادی ریاست جمهوری سیاست خارجی روسیه چین سرمایه نفت مشکلات ایران و عربستان نفت برجام کمیسیون مشترک نشست وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش گذاشته و از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند بورس دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران شده و به تحصیل خود ادامه دهند.

 داداش پور با اعلام حمایت از دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی از جایگاه رو به رشد و خوبی برخوردار هستند و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی در هر رشته‌ای که تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند می‌توانند از ظرفیت موسسات آموزش عالی ایران بهره‌مند شوند.

وی ایران به عنوان کشوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقل بوده و یا‌ر مظلومان جهان است معرفی نمود و افزود: سیاست‌های ایران اسلامی بر اساس آنچه حضرت امام خمینی"ره" ترسیم فرموده بود و راهبرد‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استکبار ستیزی و استعمار زدایی و فرهنگ سازی این سیاست بوده و است و باهمین رویکرد بود که توانستیم هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا به چالش بکشیم و امروز چشم تمامی آزادیخواهان جهان به ایران دوخته شده است که در حمله موشکی به اسراییل با خوشحالی جهانیان این نگاه به عیان مشخص گردید و امروز با همین نگاه و سیاست است که وزارت علوم با افتخار اعلام آمادگی جذب هر دانشجوی معترض و اخراج شده را مطرح می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین با اشاره به تخریب مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در غزه و به تعطیلی کشاندن آنها یادآور شد: دانشگاه‌های ایران با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از آن بهره‌مند هستند این آمادگی را دارند تا ما بتوانیم به بورسیه دانشجویان غزه نیز بپردازیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: بی تردید ایران ملجا و خانه امن تمامی ظلم ستیزان و مظلومانی است که به خاطر مبارزه با استکبار و صهیونیسم جهانی از تحصیل و زندگی باز مانده‌اند.

وی برخورد بی منطق و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان را رسوایی این کشور در برابر شعار آزادی بیان در غرب عنوان کرد و اظهار داشت: این حرکت پلیس و نوع برخورد حاکمیت با این جریان و حرکت دانشجویی نشان داد شعار آزادی بیان و ارج نهادن به قشر تحصیلکرده سرابی بیش نبوده و تشت رسوایی غرب با این رفتار به صدا در آمده و به تمامی کسانی که به هر نوعی دل در گرو مهد توسعه و آزادی آمریکا داشتند، فهماند هر کجا که سیاست این کشور اقتضا نماید، تمام شعار‌ها را در برابر منافع خود ذبح می‌کند و ذره‌ای به شعار‌ها ارزش قائل نخواهد شد.

وی در پایان سیاست راهبردی ایران را مبارزه با مستکبران و دفاع از مظلومان نام برد و خاطر نشان ساخت: دیروز با موشک و پهپاد هیمنه پوشالی و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و آمریکا را به چالش کشیدیم و اقتدار ایران اسلامی را در عمل به اثبات رساندیم و نقاب از چهره واقعی استکبار که تهدید به گزینه‌های روی میز داشت کنار زدیم و امروز با اعلام آمادگی جذب دانشجویان معترض و اخراجی علیه جنایات رژیم صهیونسیتی، ظرفیت و نگاه ایران را در همه عرصه‌ها به ویژه دانش گستری و جذب دانشجویان مظلوم با هر نژاد و زبانی به دنیا نشان می‌دهیم و ایران اسلامی همواره پشتیبان حق خواهان و پشیمان کننده زورگویان عالم بوده و بر همین سیاست و روش باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است