Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@01:16:51 GMT

واکسن مشترک ایران و کوبا در زنجان تزریق می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۸۷۵۶

واکسن مشترک ایران و کوبا در زنجان تزریق می‌شود

دکتر پرویز قزلباش شامگاه سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که بصورت آنلاین برگزار شد، در خصوص تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا طی هفته جاری در استان افزود: هم اکنون واکسن کووپارس (ایرانی و کوبایی) مراحل آزمایش را می گذارند و آخرین مرحله آن فاز ۳ بالینی است که در هفت استان از جمله زنجان پیش بینی شده است که با حجم مشخصی تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بیش ۳ هزارو ۵۰۰ نفر در قالب این طرح در استان واکسینه می شوند و تزریق آن به صورت فراخوان و اختیاری بوده و نتایج آن مشخص می کند در چه سطحی و حجمی واکسیناسیون انجام شود.

این مسوول ادامه داد: در زمان حاضر محل تزریق این واکسن آماده و تجهیز شده و امروز نیز با توجه به حساسیت های این موضوع، هیات کارشناسی از انستیتوپاستور ایران در زنجان حضور یافتند تا تمامی جوانب را بررسی کرده و پس از تایید آن، واکسیناسیون از اوایل هفته آینده در استان انجام شود.

وی انجام این واکسیناسیون را فرصتی برای استان عنوان کرد و گفت: این موضوع موجب می شود که استان زنجان در واکسیناسیون های مراحل بعدی در اولویت قرار گیرد.

قزلباش با بیان اینکه هم اکنون روند واکسیناسیون در کشور شتاب گرفته است، خاطرنشان کرد: در روزهای آینده فاز اول برای افراد واجد شرایط تزریق واکسن در استان تکمیل و وارد فاز دوم واکسیناسیون می شود.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در فاز نخست واکسیناسیون، افراد مشغول در مراکز درمان و بهداشت دولتی و غیردولتی، فوریتهای پزشکی، آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها، مطب ها، دانشجویان و دستیاران بالینی که در بخش های بیمارستانی با بیماران مواجه هستند، سالمندان، پاکبانان، بیماران خاص، جانبازان بالای ۵۰ درصد و افرادی که در آرامستان ها خدمت رسانی می کنند را در بر می گیرد.

قزلباش در ادامه با اشاره به عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در آرامستان ها و نحوه مدیریتی چالش برانگیز در زمینه فوتی های ناشی از کرونا در استان خاطرنشان کرد: با وجود تلاش های نهادها و دستگاه های مختلف از جمله شهرداری زنجان در ۱۴ ماه گذشته عدم رعایت پروتکل ها در این مکان قابل مشاهده بوده و برای همین مدیریت آرامستان ها به گونه ای که خطر انتقال بیماری کاهش یابد؛ قابل قبول نیست..

گفتنی است شمار بستری و سرپایی مثبت روز گذشته استان به ۸۶۵ نفر و رقم بی سابقه یکهزار و ۲۹۳ نفر رسیده است.

برچسب‌ها کوبا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا ایران زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کوبا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا کوبا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا ایران زنجان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور