Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@21:30:12 GMT

معجزه جوانی و تکنولوژی

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۹۳۳۷

معجزه جوانی و تکنولوژی

حضور یکی از جوان ترین امام جمعه های کشور، در یکی از شبکه های اجتماعی و گفتگو با مردم، باب جدیدی از ارتباط مسئولین و مردم کرمانشاه را باز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، ظهور شبکه های اجتماعی و گسترش آن در میان مردم، فرصتی را ایجاد کرده است تا ارتباطات در جامعه سریع تر صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تکنولوژی جدید دارای فرصت هایی است که اگر به آن توجه ویژه ای شود می تواند نتایج خوبی به دنبال داشته باشد.

یکی از استفاده های مفیدی که می توان از شبکه های اجتماعی داشت، ارتباط بی واسطه با مسئولین است. اگر روزی این بهانه وجود داشت که وسیله ارتباط نزدیک مسئولین با مردم وجود ندارد، امروز شبکه های اجتماعی این فرصت را به وجود آورده اند که ارتباط دو طرفه میان آن ها برقرار کنند. البته بایستی اراده ای نیز در مسئول مربوطه وجود داشته باشد!

شب گذشته اولین جلسه تالار گفتگوی استان کرمانشاه در شبکه اجتماعی روبیکا برگزار شد. یکی از حاضران در این جلسه حجت الاسلام مجتبی فاطمی نسب امام جمعه گیلانغرب بود که از جوان ترین امام جمعه های کشور محسوب می شود.

این جلسه که در آن مباحث مختلفی مطرح شد و امام جمعه جوان گیلانغرب نیز به آن پاسخ داد، فتح بابی بود برای ارتباطات نزدیک تر، بی واسطه و ۲ طرفه مسئولین و مردم.

در شرایط شیوع کرونا که مردم کمتر می توانند در اجتماعات حضور یابند، چنین ارتباطاتی بدون شک راهکار مناسبی برای نزدیک تر شدن اقشار مختلف مردم به ویژه با مسئولین خواهد بود.

از طرفی نمی توان از جوان بودن امام جمعه گیلانغرب نیز گذشت. بدون شک جوانی یک مسئول وی را در انجام وظایف مسئولیتی خود کمک کرده که یکی از آن ها ارتباط با مردم است. از طرف دیگر نگاه مناسب به تکنولوژی و استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی از دیگر اثرات جوان بودن مسئولان خواهد بود.

قابلیت گفتگوی جمعی صوتی در برخی از شبکه های اجتماعی شرایط جدیدی را در عرصه ارتباطات به وجود خواهد آورد. پیش از این انتشار مطالب در شبکه های اجتماعی به صورتی بود که یک ارتباط یک طرفه شکل می‌گرفت، اما گفتگوی زنده و همزمان، یک ارتباط دوطرفه است که قطعا در مناسبات اجتماعی تاثیرات بسیار ویژه ای خواهد گذاشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • عطر افشانی مزار شهدا درپلدشت
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم