Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صیادی گفت: هم‌اکنون ۳۸ شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی استان فعال است که نماینده کارگران نیز در واحدهای تولیدی حضور دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صیادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین با اشاره به آمار تشکل‌های کارگری استان قزوین اظهار کرد: از آنجایی که این تشکل‌ها مردم نهاد و جزو نهادهای مردمی بوده، تعداد اعضای آن در بازه‌های زمانی مختلف متغیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: براساس ماده ۱۳۱ فصل ششم قانون کار، کارگران شاغل در واحدها، مکلف هستند عضو یکی از تشکلات موجود شورای اسلامی کار، انجمن صنفی درون کارگاهی یا نماینده کارگری باشند.
رئیس اداره تشکلات کارگری و کارفرمایی استان قزوین با اشاره به اهمیت تشکیل شوراهای اسلامی کار بیان کرد: مطالعه در حوزه این تشکیل‌ها از جمله موضوعاتی است که تأکید بسیاری به آن می‌شود.   صیادی گفت: تقریبا ماهیت تشکل‌ها به صورت کارگری یا کارفرمایی بوده اما ماهیت تشکل شوراهای اسلامی به صورت ترکیبی است که نماینده کارگران و مدیران در آن حضور دارد؛ براین اساس اثربخشی و مشارکت آنها بهتر از تشکل‌های دارای فعالیت یک سو است.
وی یادآور شد: برای نمونه مسلما تشکلی که ماهیت کارگری دارد تنها خود را به دفاع از منافع کارگر مکلف می‌کند یا تشکلی که کارفرمایی است تنها در حوزه حفظ کارفرمایی فعالیت می‌کند.
این مقام مسئول اذعان کرد: در وزارتخانه، براحیای شوراهای اسلامی کار تأکید می‌شود چراکه اگر این شوراها با ترکیبی از نمایندگان کارگران و کارفرمایان به درستی در مسیر حرکت کنند می‌توانند در کنار هم مشکلات واحدها را بررسی کنند.
عزم وزارتخانه در راستای تشکیل شورای اسلامی کار و فعالیت جدی آن است
صیادی یادآور شد: شورای اسلامی کار هم‌اکنون در کشور و به تبع آن در استان در یک مقطعی رو به افول بوده چراکه این شوراها در شرایط خاصی مانند جنگ تشکیل شد و مشکلاتی به وجود آمد؛ براین اساس، کارفرمایان آن گونه که باید از تشکل‌ها استقبال نکردند.
وی ادامه داد: اخیرا تلاش و عزم وزارتخانه در راستای تشکیل شورای اسلامی کار و فعالیت جدی آن است، در استان نیز این تلاش می‌شود که کارفرمایان را به فعالیت تشویق کنیم.   رئیس اداره تشکلات کارگری و کارفرمایی استان قزوین مطرح کرد: هم‌اکنون ۳۸ شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی استان فعال است که نماینده کارگران نیز در واحدهای تولیدی حضور دارد؛ مجمع نمایندگان کارگران استان هم در راس آن قرار دارد.

صیادی تصریح کرد: هرواحدی که فاقد شورا یا انجمن درون صنفی کارگاهی باشد دارای نماینده کارگری است؛ براین اساس، ۱۷۶ نماینده کارگر در ۱۷۶ واحد استان حضور دارند که این نمایندگان در ذیل مجمع نمایندگان کارگر استان فعالیت می‌کنند.

وی گفت: همچنین ۶۵ انجمن صنفی کارگری نیز در استان فعال بوده و در راس این انجمن‌ها، بعضا کانون‌هایی فعال است؛ کانون انجمن‌های صنفی کارگری در استان شامل ۴ کانون است که ۶۵ انجمن صنفی یاد شده را پوشش می‌دهد.

این مقام مسئول ادامه داد: تعداد انجمن‌های صنفی کارفرمایی شامل ۶۲ مورد و کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی موجود در استان نیز شامل دو کانون است.
فعالیت پنج کانون کارگری بازنشسته در شهرستان‌های استان
صیادی گفت: سعی کردیم یک هیئتی را با حضور اعضای کانون شورای اسلامی کار و انجمن صنفی کارفرمایی تشکیل داده و در راستای آن از واحدهای کارگری استان بازدید داشته باشیم اما کرونا مانع این امر شد.
وی عنوان کرد: از آنجایی که ماهیت تشکلات، برگزاری جلسات به صورت حضوری و با حضور اعضاست تا انتخابات برگزار شود، لذا بیشترین تأثیرپذیری را از شرایط کرونایی موجود داشته‌ایم.
این مقام مسئول اذعان کرد: علاوه بر کانون‌ انجمن‌های صنفی و کارگری، کانون شورای اسلامی کار در استان وجود دارد که تمام شوراهای اسلامی کار در آن عضویت دارد.
صیادی گفت: متناسب با پنج شهرستان استان، پنج کانون کارگری بازنشسته شهرستان در استان وجود دارد که این کانون‌ها در شهرستان‌های تاکستان، قزوین، البرز، آبیک و بوئین‌زهرا مستقر است؛ یک کانون کارگری بازنشسته هم به عنوان کانون استانی فعالیت دارد که پنج کانون شهرستانی را تحت پوشش قرار می‌دهد.   وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده سال‌جاری مطرح کرد: معمولا آنچه متداول بوده هر سال نسبت به سال گذشته، ۱۰ درصد افزایش در تعداد تشکیل تشکل‌ها صورت گرفته است؛ طی سنوات گذشته بیش از این میزان را در استان شاهد بودیم که البته در سال گذشته استثنائا به دلیل شرایط کرونایی کشور شرایط بهتری محقق نشد.

رئیس اداره تشکلات کارگری و کارفرمایی استان قزوین با اشاره به اینکه ۵۳ درصد کارگران استان عضو تشکلات کارگری هستند، یادآور شد: باتوجه به شرایط موجودکرونایی کشور، متناسب با تصمیم‌گیری وزارتخانه مانند سال‌های گذشته در راستای توسعه تشکل‌ها تلاش می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای اسلامی کار واحدهای تولیدی انجمن های صنفی تشکلات کارگری استان قزوین استان فعال انجمن صنفی صیادی گفت انجمن ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، گفت: ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند.

 فرزاد پیشکاری، امروز شنبه 8 اردیبهشت در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن هفته کار و کارگر، از شرکای اجتماعی وزارت کار به عنوان گنجینه‌هایی از دانش و مهارت نام برد و خواستار همراهی و همکاری همه تشکلات کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های صنفی،‌ کانون بازنشستگان و تمامی شرکای اجتماعی با اداره کل کار استان برای تحقق اهداف شعار سال مد نظر مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تمامی ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران بکار گرفته و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

پیشکاری طراوت، زیبایی و عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، اظهار کرد: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی وجود دارد، گفت: در طول سال بیش از ۱۲ هزار پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود و ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹ هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

پیشکاری با بیان اینکه ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، افزود: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، ادامه داد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدین اقتصادی در کشوربوده، حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، عنوان کرد: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی، سرمایه گزاران و متفکران و فعالان حوزه‌های سرمایه‌گزاری در ایجاد اشتغال پایدار کمک حال دولت باشند، آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان در ایجاد بسترهای اشتغال را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: خانواده‌ها، نظام آموزشی و رسانه‌های جمعی می‌بایست انتظار و تفکر پشت میزنشینی را از فرزندان این سرزمین دور کرده و با آموزش صحیح، ایجاد انگیزه و مهارت‌آموزی در رشته‌های مورد علاقه، زمینه‌های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را فراهم کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • فعالیت۷۰هزار کارگردرگرگان/کارگران نقش مهمی درتولیدومهارتورم دارند
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد