Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مسگر طهرانی، مسئول واحد تولید کیت‌های تشخیصی و مسئول آزمایشگاه NTA مجتمع تولیدی تحقیقاتی انستیتو پاستور کرج در حاشیه رونمایی از ٩ کیت تشخیصی و استخراجی در مجتمع تحقیقاتی و تولیدی انستیتو پاستور ایران اظهار کرد: کیت تشخیصی مولکولی (PCR) کووید ١٩ به صورت مولتی پلکس با قابلیت شناسایی نواحی ژنی ۴ جهش از جمله جهش‌های برزیلی، آفریقای جنوبی، انگلیسی و ووهان به صورت لیوفیلیزه برای اولین بار در کشور تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: کیت‌های تشخیص کووید ١٩ که پیش از این در کشور تولید شدند نیاز به شرایط نگهداری در زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه سانتیگراد داشتند اما کیت‌های تشخیصی تولید شده به روش لیوفیلیزه نیاز به زنجیره دمای سرد ندارند و به راحتی قابل نگهداری و جا به جایی هستند.

مسگر طهرانی افزود: کیت استخراج RNA ویروس کووید ١٩ از خون نیز به روش لیوفیلیزه با قابلیت نگهداری در هر دمایی و بدون نیاز به زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه همدردی مجمتع تحقیقاتی و تولیدی انستیتو پاستور ایران تولید و رونمایی شد.

او بیان کرد: در موج چهارم کرونا به دلیل افزایش نیاز به تست‌های روزانه تشخیصی با چالش تامین ماده اولیه تولید کیت‌ها رو به رو بودیم اما به همه محققان جوان استارتاپ نسیم آزما، ماده اولیه کیت‌های تشخیصی کووید ١٩ که از خارج از کشور وارد می‌شد و نیاز به فرایند ۴۵ روزه برای واردات بود، برطرف شده است و حالا در یک ساعت می‌توان ماده اولیه کیت‌های تشخیص کووید ١٩ را در ایران تولید کرد و این موضوع به ویژه در شرایط کنونی کشور سرعت تولید و تشخیص موارد ابتلا به کووید ١٩ را افزایش می‌دهد.

مسگر طهرانی با اشاره به ظرفیت تولید کیت‌های تشخیصی با قابلیت حمل و نگهداری بدون زنجیره سرد گفت: ما ظرفیت تولید ٣ میلیون کیت تشخیصی و استخراجی کووید ١٩ به روش لیوفیلیزه را در انستیتو پاستور ایران داریم.

او با اشاره به تولید دو کیت استخراج DNA از خون وکیت تشخیص اختلالات عدد کروموزومی برای اولین بار در ایران بیان کرد: این کیت‌ها هم به روش لیوفیلیزه و با قابلیت نگهداری در دمای محیط برای اولین بار در ایران تولید و رونمایی شدند.

مسگر طهرانی بیان کرد: این کیت‌ها علاوه بر روش لیوفیلیزه به صورت محلول هم تولید شدند که در مجموع ٩ کیت تشخیصی و استخراجی امروز رونمایی شد.

بیشتر بخوانید

واردات کیت‌های تشخیص کرونا به صفر رسیده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کیت تشخیص کرونا انستیتو پاستور کیت های تشخیصی کیت های تشخیص کیت تشخیصی کیت تشخیص تولید شد کووید ١٩

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد