Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی برنامه «جشن رمضان»، هفتمین قسمت از ویژه برنامه رمضانی شبکه پنج سیما با حضور مهمان‌هایی که قصه‌های جالب داشتند به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش شد.

این برنامه قصد دارد همانند هر سال، جشن رمضانی باشکوه در فضایی استودیی برگزار و مفهوم خوشحالی، امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را در جامعه منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو هرشب مهمان‌های متفاوت از اقصی نقاط ایران دارد که قصه‌های جذاب و شنیدنی دارند.
شب گذشته زینب پورابراهیم و بابک افرا میزبان آمنه بختیاری بودند. بانویی که با پشتکار و امید دست به کاری بزرگ زده است.

بختیاری قصه زندگی خود را اینگونه شروع کرد: من بچه تویسرکان هستم. همسرم اعتیاد داشت، هرکاری کردم تا اعتیادش را ترک کن، اما موفق نشدم. یک روز که برای پیدا کردن نشانی کمپ آقایان جلوی کمپ بانوان ایستاده بودم مدام به این فر میکردم که این خانم‌ها بعد از ترک چه می‌کنند. رفتم دم کمپ پیدا کتم، باهاش صحبت کردم بره کمپ نرفت

وی افزود: بعد از مدتی همسرم غیبش زد و دو سال بعد پیدا شد و از هم جدا شدیم. من در یک شرکت سفالگری مشغول کار شدم، بعد از آن به کمپ بانوان رفتم و ۷ سال آنجا با ذوق کار کردم. با مادرم زندگی میکردم و یک خواهر معلول داشتم که الان هم کنار خودم است. سرپرستی آن‌ها را هم قبول کردم و در کمپ به عنوان آشپزی کار کردم. آنجا با دیدن بیماران و زندگی آن‌ها هر روز به زندگی امیدوارتر میشدم. رابطه ام با مددجویان کمپ خیلی خوب بود تا جایی که اگر ناامید میشدم، آن‌ها به من دلداری می‌دادند. عشق به این بیماران باعث شد که در این حوزه ماندگار شوم.

بختیاری توضیح داد: همیشه ذهن من درگیر کسانی بود که ترک می‌کردند و از کمپ می‌رفتند، متاسفانه بعضی از آن‌ها دوباره برمی گشتند. به همین خاطر همیشه به خودم میگفتم که‌ای کاش پول داشتی و میتوانستی از این‌ها نگهداری کنی؛ بعد از ۷ سال از کمپ بیرون آمدم تا بتوانم وام بگیرم. به کمیته امداد رفتم و مسئله را توضیح دادم. یک وام با مبلغ پایین به من دادند، گفتند اگر بتوانی مجوز کمپ را ارائه کنی میتوانی بیشتر وام بگیری. به دنبال مجوز از سازمان بهزیستی رفتم و توانستم وام بگیرم و یک مکان ۷۰۰ متر تهیه و کمپ بانوان تاسیس کنم. در جشن افتتاحیه، ۲۱ مریض داشتیم، چون خودم خیلی اذیت شده بودم دوست نداشتم که اطرافیانم هم اذیت شوند.

این بانوی بختیاری با بیان اینکه جمعیت کمپ در ماه به ۶۰ یا ۷۰ نفر می‌رسید اظهار کرد: ۲۸۷۰ بیمار پذیرش کردم که بیشتر آن‌ها بهبود یافتند. الان مرکز به خاطر کرونا تعطیل است. دلم برای آن‌ها تنگ شده و جویای حالشان هستم.

وی در ادامه درباره ازدواج مجدد خود گفت: یک سال و نیم از تاسیس کمپ گذشته بود که همسر سابقم دوست و خواهر دوستش را به کمپ ما آورد. همانجا مرا دید و بعد با من تماس گرفت. مجددا از من خواستگاری کرد، ازدواج کردیم و الان هم یک پسر دارم.

در ادامه حامد محضرنیا خواننده جوان که با قطعه «ممنونم» به شهرت رسیده است وارد استودیو شد.

وی درباره کمک به دیگران گفت: خدمت با کمک کردن فرق دارد، به نظرم خدمت کردن به مردم لطفی است که خداوند برای ما فراهم میکند. برای کمک کردم هم حتما نباید پولدار باشی؛ به طور مثال من مثلا سعی میکنم که اگر شخصی مشکلی دارد به یک نفر که امکان کمک دارد وصلش کنم یا مثلا برای اجرا به من زنگ می‌زنند، اما من جای دیگر برنامه دارم، تماس آن برنامه گذار را رها نمی‌کنم و یکی از خوانندگان دیگر را برای اجرا معرفی می‌کنم.

محضرنیا در ادامه درباره شروع فعالیت‌های خود بیان کرد: من متولد و بزرگ شده اصفهان هستم، یک بچه شهرستانی که آرزو داشت صدایش حتی یک بار از رادیو شنیده شود. تا اینکه یکی از مدیران شبکه یک به صفحه مجازی من سری می‌زند و قطعه‌ای که برای امام حسین (ع) خوانده بودم را می‌شنود، او با من تماس گرفت و گفت که این قطعه شما فردا ساعت ۱۶ از یک برنامه پخش می‌شود.

وی افزود: اولش باورم نشد، اما دیدم که واقعا از شبکه یک پخش شد. بعد از آن هم با خانواده داشتیم یک برنامه می‌دیدیم، مادرم گفت یعنی میشود تو یک روز در این برنامه آهنگ بخوانی؟ من به او گفتم هنوز زود است، اما بعد از پایان برنامه تهیه کننده با من تماس گرفت و گفت که مهمان فلان روز ما شما هستید.

این خواننده یادآور شد: بعد از آن تماس از خدا خواستم که بتوانم یک شعر بنویسم و یک کار جدید به برنامه تقدیم کنم. تا اینکه شعر و ملودی قطعه ممنونم آماده و کار در دو ساعت تولید و در برنامه اجرا شد.

محضرنیا در جشن رمضان ۱۴۰۰ سه قطعه را اجرا و به دنبال انجام رسالت این برنامه تلویزیونی، آرزوی مائده دختر ۴ ساله برای سفر به مشهد را برآورده کرد.

گفتنی است جشن رمضان ۱۴۰۰، به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی، کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شب‌های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم بینندگان می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشن رمضان شبکه پنج ماه رمضان جشن رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی گفت: تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم ضروری است هر چه سریع‌ تر انجام شود این جاده که پیرامون آن تلاش‌ های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است و باعث شده رسیدن زائر امام رضا(ع) به مشهد با سختی همراه باشد.   آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیاء در مشهد با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ ترین جریانی است که می‌ تواند از پیک‌ های زیارتی مشهد گره‌ گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌ آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌ های این شهر بیشتر احساس می‌ شود.   وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ و نقل جاده‌ ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مسئله حمل‌ و نقل از جمله عرصه‌ های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ و نقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ ای، عمده خانواده‌ ها برنامه‌ ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌ گیری خود در نظر می‌ گیرند و در این میان، تردد جاده‌ ای از اولویت نخست برخوردار است.   نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌ سازی جاده‌ های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌ خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ ای نیز در آن رخ می‌ دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.   آیت‌ الله علم‌ الهدی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ و نقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهدالرضا (ع) را دارند، برخی از شرکت‌ های هواپیمایی نرخ بلیت‌ های مسافربری را افزایش می‌ دهند و یا در حمل‌ و نقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌ شوند که گاهی درخواست‌ ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌ العاده نیز در این خصوص بی‌ نتیجه مانده است.   وی گفت: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ ها به‌ ویژه برنامه‌ هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (ع) باشد.

دیگر خبرها

  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • حماس: اگر اسرائیل خواسته‌ها را برآورده نکند، آتش‌بسی نخواهد بود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آرزوی توتی برای ده‌روسی: سال‌ها در رم بمانی
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • حمایت ملی‌پوشان فوتبال از تیم ملی فوتسال + فیلم