Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در حالیکه جامعه آمریکا در سال‌های اخیر با مشکلات نژادپرستانه متعدد و پر شدتی روبرو شده، رسانه‌های این کشور از دوستی تعجب‌برانگیر جورج دبلیو بوش و میشل اوباما نوشتند؛ یو اس ای تودی با اشاره به صحنه‌هایی که طی مراسم‌های مختلف توسط عکاسان شکار شده نوشت:

بوش ۷۴ ساله ، رئیس جمهور سابق آمریکا، فکر می‌کند این یک «مشکل» است که مردم نمی‌توانند دوستی او با میشل اوباما را درک کنند؛ او در مصاحبه اخیر خود با یادآوری لحظه‌ای در سال ۲۰۱۶ که طی افتتاح موزه ملی تاریخ و فرهنگ آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار، گفت: «مردم آمریکا از اینکه من و میشل می‌توانیم دوست باشیم بسیار شگفت زده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می کنم مشکل این است که آمریکایی‌ها در تفکر خود چنان دوقطبی هستند که نمی‌توانند تصور کنند که جورج دبلیو بوش و میشل اوباما با هم دوست باشند.»

میشل اوباما نیز با اشاره به ارزش‌های مشترک این رابطه توضیح داد که این دو «به دلیل پروتکل‌های جانمایی برای روسای جمهور سابق و همسرانشان در رویدادهای رسمی رای همیشه هم‌نشین» هستند. وی افزود جورج بوش همراه خوبی است؛ او مردی فوق‌العاده و بامزه است.

همچنین در گفتگو با جنا بوش، دختر جورج، طی یک برنامه تلویزیونی، در مورد چگونگی یافتن نقاط مشترک باوجود حمایت از احزاب مختلف صحبت کرد و گفت همسرش، باراک اوباما، رئیس جمهور سابق سیاست‌های بوش را در طول مبارزات انتخاباتی خود تقبیح می‌کرد اما «ارزش‌های ما یکسان است. ما در سیاست اختلاف داریم اما در انسانیت اختلاف نداریم. در مورد محبت و شفقت اختلاف نداریم. من فکر م‌ کنم این برای همه ما صادق است.»

نمایشگاه اخیر نقاشی‌های بوش نیز بر این صحبت‌ها صحه می‌گذارد؛ او با انتشار کتاب و برگزاری نمایشگاهی از ۴۳ پرتره نقاشی شده از افراد مهاجری که در طول دوران ریاست جمهوری‌اش با آن‌ها آشنا شده بود از زندگی و فعالیت‌های مهم آن‌ها گفت. بوش از سال ۲۰۰۹ و همزمان با ترک کاخ سفید، با نقاشی‌هایش توجه و تعجب رسانه‌ها و حتی همسرش لورا را برانگیخت.

او در سال ۲۰۰۷ خواستار اصلاحات اساسی در سیستم مهاجرت ایالات متحده شد که البته به توفیقی دست نیافت و به یکی از بزرگترین تأسفات دوران ریاست جمهوری وی تبدیل شد اما اکنون امیدوار است که این پروژه به ایجاد «درک بهتر» در مورد نقشی که مهاجرت در آمریکا بازی می‌کند، کمک کند.

مشکلات اخیر رنگین‌پوستان در آمریکا با افزایش نفرت نژادی و رفتارهای خشن صورت گرفته بیش از گذشته شده و نگرانی نخبگان و مردم عادی مهاجر را بیشتر کرده است. این اتفاقات تاسف کشورهای مختلف جهان را نیز برانگیخته است.

چگونگی سفیدپوست محسوب شدن مهاجران اروپایی و مشکلات طاقت فرسا در سرزمین فرصت‌ها

کد خبر 596358 برچسب‌ها جورج دبلیو بوش باراک اوباما ایالات متحده آمریکا نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جورج دبلیو بوش باراک اوباما ایالات متحده آمریکا نقاشی نقاشان میشل اوباما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه مشهد صحنه محکومیت خشونت آمریکا علیه حامیان فلسطین

به گزارش قدس خراسان، دانشجویان دختر و پسر از ۲ پردیس شهید بهشتی و شهید هاشمی نژاد مشهد به همراه اساتید خود در این تجمع اعتراضی حضور داشتند و شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن ایالات متحده آمریکا در محکومیت جنایات اسرائیل غاصب سر دادند.

همچنین این اساتید در سخنانی رفتار دوگانه مقامات آمریکایی در خصوص آزادی بیان و فعالیت‌های آزاد دانشجویان را محکوم کردند؛ در ادامه بیانیه جامعه بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان در محکومیت خشونت پلیس آمریکا علیه اساتید و دانشجویان در مراکز علمی این کشور را محکوم کردند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: اساتید دانشگاه فرهنگیان مشهد ضمن حمایت از همه حرکت‌های آزادی خواهانه و عدالت طلبانه در سراسر جهان، حمایت خود را از حرکت اعتراضی دانشگاهیان در مراکز آموزش عالی این کشور اعلام کرده و انزجار خود را نسبت به رفتار دوگانه دولت و هیات حاکمه آمریکا در سلب آزادی‌های معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی اعلام می‌دارد.

در حاشیه این تجمع یک دانشجوی دانشگاه فرهنگیان مشهد اظهار کرد: دولتمردان آمریکایی که در هر ماجرایی در جهان سریع وارد شده و به اظهار نظر و دخالت در امور دیگران می‌پردازند، در خصوص سلب آزادی بیان دانشجویان خود پاسخگو باشند.

زینب صابری افزود: به ظاهر گفته اند امکان انجام هر حرکت اعتراضی در کشورهای غربی و به خصوص آمریکا فراهم است، اما وقایع اخیر نشان داد فقط رویدادهایی که با دیدگاه هیات حاکمه هم جهت باشد امکان بروز دارد و فقط قشری که با سیاست‌های رژیم صهیونیستی همراه هستند امکان اظهار نظر دارند.

همچنین در این تجمع برخی دانشجویان با در دست داشتن پلاکاردهایی از رفتار سلبریتی ها و افراد مشهور هنری و ورزشی کشورمان که بر خلاف آشوب‌های پاییز ۱۴۰۱، در برابر خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها سکوت کرده‌اند انتقاد کردند.

دیگر خبرها

  • فیلم| رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان | ویدئو
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • دانشگاه مشهد صحنه محکومیت خشونت آمریکا علیه حامیان فلسطین
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد
  • وزیر اول ایرلند شمالی خشونت‌ها در غزه را نسل کشی خواند
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو