Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، بر اثر نگرانی در خصوص این مسئله که افزایش مبتلایان به بیماری کووید-19 در هند باعث کاهش تقاضای سوخت در سومین واردکننده بزرگ نفت در جهان خواهد شد، قیمت نفت برای دومین روز متوالی روند نزولی را تجربه کرد.

معاملات آتی نفت خام برنت برای ماه ژوئن، پس از تجربه افت 48سنت در روز گذشته، امروز نیز 48سنت یا 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7درصد کاهش یافت و به 66.09دلار در هر بشکه رسید.

معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا برای ماه ژوئن 52سنت یا 0.8درصد سقوط کرد و با قیمت 62.15دلار در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت. قرارداد ماه مه که روز سه‌شنبه منقضی شد، با 1.5درصد افت به 62.44دلار در هر بشکه رسید.

راویندا رائو، معاون رییس در بورس کالای کوتاک گفت: "هند یک مصرف‌کننده بزرگ نفت خام است. بنابراین افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و در نتیجه اعمال محدودیت‌ها برای مهار شیوع، باعث تاریک شدن چشم‌انداز تقاضا می‌شود."

وی افزود: "بازارهای جهانی نفت خام توسط اعضای گروه اوپک پلاس که برای افزایش تولید در ماه‌های آتی به توافق رسیده‌اند، به خوبی تامین می‌شود. بنابراین، اگر چشم‌انداز تقاضا به میزان قابل توجهی بهبود نیابد، قیمت‌ها ممکن است اصلاح بیشتری را تجربه کند."

هند، که  سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان به شمار می‌رود، با 2هزار و 23مورد مرگ و میر بر اثر کرونا، رکورد دیگری را به ثبت رساند. مبتلایان به بیماری کووید-19 نیز رکورد زد و به 295هزار مورد رسید.

این کشور برای درمان بیماران با بحران تهیه کپسول اکسیژن مواجه است. بسیاری از بخش‌های مختلف هند به دلیل موج دوم عظیم این بیماری همه‌گیر هنوز در قرنطینه است.

بر اساس دو منبع بازار، از عوامل دیگر ایجاد ضرر در بازار، داده‌های گروه صنعتی موسسه نفت آمریکا بود که نشان داد ذخایر نفت خام و فرآورده‌های تقطیر ایالات متحده در هفته منتهی به 16آوریل افزایش یافته، در حالی که تحلیلگران انتظار کاهش را داشتند.

به گزارش موسسه نفت آمریکا، ذخایر نفت خام 436هزار بشکه افزایش یافت. تحلیلگران انتظار داشتند میزان آن 3میلیون بشکه کاهش یابد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا آمار موجودی خود را برای هفته گذشته، اواخر روز چهارشنبه منتشر خواهد کرد.

پربیننده ترین دومین سهمیه بنزین ۱۴۰۰ امشب واریز می‌شود سهمیه بنزین اردیبهشت ماه واریز شد محمد زارع پور اشکذری سرپرست شرکت نفت ایرانول شد گفت‌وگوهای فنی ایران و آژانس اتمی در وین آغاز شد نفت و گاز سرو در سالی که گذشت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت خام برنت بازار نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت صعودی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پس از افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان سعودی برای عرضه به مشتریانش در ماه ژوئن و کاهش امیدواری به برقراری آتش‌بس در غزه و درنتیجه بالاگرفتن تنش‌ها در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه، قیمت معامله‌های آتی نفت خام روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌) افزایش یافت.

قیمت معامله‌های آینده نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۸ و ۵۹ دقیقه به وقت گرینویچ با ۷۳ سنت یا ۰.۹ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۶۹ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۴ سنت یا ۱.۱ درصد افزایش، با قیمت ۷۸ دلار و ۹۵ سنت برای هر بشکه معامله شد.

معامله‌های آینده هر دو نوع نفت خام شاخص هفته گذشته بیشترین کاهش را در سه ماه اخیر ثبت کرد. پس از آنکه سرمایه‌گذاران داده‌های ضعیف مربوط به اشتغال در ایالات‌متحده و زمان‌بندی احتمالی کاهش نرخ بهره بانکی بانک فدرال رزرو آمریکا را ارزیابی کردند، قیمت نفت خام برنت بیش از ۷ درصد و نفت خام آمریکا ۶.۸ درصد کاهش یافت.

صرف ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت‌های نفت هم با آغاز مذاکرات برای برقراری آتش‌بس در غزه کاهش یافت.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: اخبار مربوط به تصمیم رژیم صهیونیستی به گسترش عملیات در رفح، احتمال توافق آتش‌بس را از مسیر خود خارج و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را دوباره شعله‌ور می‌کند. همچنین، هم‌زمان با بالارفتن قیمت‌های نفت، عربستان سعودی هم قیمت‌های رسمی فروش نفت خام خود را به مشتریان آسیایی، اروپای شمال غربی و مدیترانه در ماه ژوئن افزایش داد که این اقدام نشان‌دهنده پیش‌بینی رشد تقاضا در فصل تابستان است.

وارن پترسون، رئیس بخش تحقیقات کالای مؤسسه آی‌ان‌جی، در یادداشتی بیان کر: پس از افت بیش از ۷.۳ درصدی قیمت‌های نفت در معامله‌های هفته گذشته به‌دلیل کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی، نفت خام شاخص برنت هفته معاملاتی جدید را با شرایط بهتری آغاز کرد و با افزایش قیمت همراه شد.

وی افزود: این رویداد پس از آن صورت می‌گیرد که هم‌زمان با کاهش عرضه نفت در سه ماهه دوم سال جاری میلادی، عربستان سعودی قیمت‌های رسمی فروش نفت خام را برای عرضه به بیشتر مشتریان خود در ماه ژوئن افزایش داد.

کد خبر 6098449 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس