Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: مرزها و بازارچه‌های مرزی به عنوان عاملی در توسعه کشور، ظرفیتی بسیار ممتاز برای استان‌های مرزی محسوب می‌شوند که می‌تواند گرد محرومیت را از چهره شهرستان‌های مرزی زدوده و اقتصاد آن مناطق را شکوفا کند.

علاوه بر تأثیرات اقتصادی، مرزها و بازارچه‌های مرزی را می‌توان عاملی برای ایجاد امنیت پایدار دانست و در نتیجه آن مهاجرت به استان‌های صنعتی و به ویژه پایتخت از استان‌های مرزی کاهش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازارچه مرزی تیله‌کو در شهرستان سرپل ذهاب به سبب اینکه ۴۷ کیلومتر مسافت کمتری با سلیمانیه دارد و در کاهش بار ترافیکی مرز پرویزخان و جلوگیری از فساد مواد کشاورزی تأثیرگذار است، اهمیت بسیاری برای تجار دارد.

اما آنچه بیش از همه چیز در بازگشایی مرز رسمی تیله‌کو اهمیت دارد، بازگشایی بازارچه تیله کو در شهرستان سرپل ذهاب که ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد است، که می‌تواند سبب کاهش محرومیت این شهرستان زلزله زده شود.

با اخبار منتشر شده از بازگشایی این بازارچه بارقه امیدی در دل مردم شهرستان زلزله زده سرپل ذهاب ایجاد شده است و مردم مرز نشین این خطه از میهن اسلامی منتظر بازگشایی رسمی این مرز هستند.

موافقت فرماندار گرمیان عراق با بازگشایی مرز تیله‌کو

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نخستین روزهای سال جدید در جمع اصحاب رسانه با اشاره به موافقت فرماندار گرمیان عراق با بازگشایی مرز تیله‌کو، اظهار کرد: به زودی تیمی به منظور پیگیری ویژه بازگشایی این پایانه مرزی تشکیل خواهد شد.‌

وی افزود: این تیم که اعضای اتاق بازرگانی را در دل خود دارد، کار رایزنی با مقامات عراقی و پیگیری ویژه برای تسریع بازگشایی مرز تیله کو را انجام خواهد داد.

زیرساخت‌های تیله کو در سرپل ذهاب در حد متعارف آماده است

نورالدین فرزادی پور فرماندار شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازگشایی مجدد بازارچه مرزی تیله کو، بیان کرد: یکی از فرصت‌های مناسب اقتصادی برای فعالیت شهرستان‌های مرزی، مرز مشترک و بازارچه‌های مرزی است.

وی با بیان اینکه بازارچه مرزی تیله کو در شهرستان سرپل ذهاب در گذشته فعال بوده و هم اکنون تعطیل است، افزود: از ماه‌ها پیش که شرایط مناسب فراهم شده، بازگشایی مجدد این بازارچه توسط استانداری کرمانشاه پیگیری شده است.

زیرساخت‌های اولیه لازم در شهرستان سرپل ذهاب توسط ایران تأمین شده

فرماندار شهرستان سرپل ذهاب با تاکید بر اینکه بازگشایی بازارچه مرزی تیله کو نیازمند پیگیری دوجانبه توسط طرف عراقی و ایرانی است، تصریح کرد: زیرساخت‌های اولیه لازم در شهرستان سرپل ذهاب توسط ایران تأمین شده و در صورت بازگشایی بازارچه تیله کو وضعیت معیشتی و اشتغال این شهرستان بهبود خواهد یافت‌.

وی ادامه داد: مقداری از زیرساخت‌های بازارچه مرزی تیله کو باقی مانده که این موضوع مانع از بازگشایی و فعالیت آن نمی‌شود، بسیاری از اقدامات مورد نیاز و زیرساخت‌های لازم برای بازگشایی بازارچه مرزی تیله کو انجام شده است.

فرزادی پور با بیان اینکه زیرساخت‌های بازارچه مرزی تیله کو در شهرستان سرپل ذهاب در حد متعارف آماده شده است، گفت: پس از بازگشایی این مرز زیرساخت‌های تکمیلی برای بهبود و توسعه خدمات ارتقا خواهد یافت، اما خدمات ارائه شده فعلی نیازهای بازارچه مرزی تیله کو و تبادلات تجاری در آن را فراهم می‌کند.

کد خبر 5194630

منبع: مهر

کلیدواژه: مرز بازارچه های مرزی کرمانشاه سرپل ذهاب عراق اقتصاد ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه بوشهر زلزله واکسن کرونا گناوه روز ارتش ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران محدودیت های کرونایی اردبیل بازارچه مرزی تیله کو بازگشایی بازارچه بازگشایی مرز سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۳۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این حیاط خلوت چه کنیم؟!

یک فصل دیگر سرما هم تمام شد اما ورزشهای زمستانی در کشورمان همچنان مانند یک حیاط خلوت مانده و امیدی هم به اصلاح وضعیتش نیست.

سرویس ورزش مشرق- حالا که فصل سرمای دیگری را پشت سر گذاشته و وارد فصل گرمای کشور می شویم، یک مرور ساده نشان می دهد ورزش های زمستانی چگونه به یک محیط و حیاط خلوتی تبدیل شده و هیچ امیدی نیز به اصلاح آن وجود ندارد. فدراسیونی که می تواند در توسعه ورزش میان مردم در بخش های مختلف همگانی و قهرمانی نقش ویژه و راهبردی داشته باشد، اکنون کجای کار ایستاده و دقیقه چه ماموریتی را برعهده گرفته است؟

در این زمینه بیشتر بخوانید: کاش این بساط را جمع کنید! ما زیر بهمن مانده ایم؛ آقای رئیس! آقای بازنشسته! دل بکن ...

نیاز به بررسی چندانی نیست تا از وضعیت اسکی خبردار شویم. دهه هاست این ورزش به محیط انحصاری برخی قبایل و خانواده ها تبدیل شده و گذر زمان نیز نتوانسته مانع از تداوم این وضعیت شود. در دوره ریاست کنونی هم نه تنها اوضاع اصلاح نشده که چه بسا بدتر شده که البته، چه کسی است که نداند رئیس کنونی، نقش چندانی در اداره امور ندارد و از مسندی که در اختیار دارد، خرسند و راضی! آری اینگونه است که سال ها و فصل ها می گذرد و این ورزش همچنان گروگان مانده و خواهد ماند.

حالا که یک فصل دیگر نیز بی هیچ دستاورد و امیدی به اتمام رسید، بر وزیر ورزش و جوانان است که تدبیری جدی کند. به راستی، این فدراسیون، بود و نبودش چه تاثیری بر ورزش کشور دارد؟ نباید یک بار برای همیشه تکلیف این حیاط خلوت را روشن کرد؟

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد