Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نیا با بیان اینکه عملکرد شورای پنجم مثال زدنی است، گفت:یکی از مهم ترین دغدغه‌های ما در برنامه عملیاتی سال ۹۷ -۱۴۰۰ شهرداری که به عنوان مانیفست عملکرد مدیریت شهری نیز هست، ایجاد توازن میان پروژه های خودرو محور و انسان محور بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدهادی مهدی ‌نیا» امروز(۱ اردیبهشت) در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث چپگرد بزرگراه پیامبر اعظم(ص) به بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: یکی از مهم ترین دغدغه‌های ما در برنامه عملیاتی سال ۹۷ -۱۴۰۰ شهرداری که به عنوان مانیفست عملکرد مدیریت شهری نیز هست، ایجاد توازن میان پروژه های خودرو محور و انسان محور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد اضافه کرد: لذا به دنبال این بودیم که این توازن چه به لحاظ تعداد پروژه و چه اعتبار ریالی برقرار شود؛ برهمین اساس در کنار اجرای پروژه های عمرانی بزرگ، پروژه‌های کوچک اما زیادی را در محلات اجرا و به این صورت به پروژه‌ها توازن دادیم.

 

وی با بیان اینکه عملکرد شورای پنجم در مقایسه با کلانشهرهای دیگر مثال زدنی است، اظهارکرد: آنهایی که می خواهند به عملکرد شورای پنجم و شهرداری نقد وارد کنند، باید به عملکرد خودشان نیزنگاه کنند، در منطقه ۱۲، پارک‌ها، پیاده راه‌ها و پروژه قطار شهری در حال انجام است و با توجه به این موارد این منطقه می‌تواند نمونه باشد.

 

مهدی نیا به بحث تصادفات رانندگی در محلات و مناطق شهری اشاره کرد و افزود: برای پیشگیری و کاهش این تصادفات باید بتوانیم سرعت خودروها را در محله‌های مسکونی و مناطق شهری حدود ۳۰ کیلومتر در ساعت نگه داریم لذا پیشنهاد می‌کنم این کار از منطقه۱۲ که تازه‌ساز است شروع شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: شورای پنجم چپکرود آغاز عملیات اجرایی مشهد عملکرد شورای پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم باز شد
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • بلینگام را با زیدان مقایسه نکنید!
  • مصائب شیراز پس از باران (+ عکس)
  • مصائب شیراز پس از باران / تصاویر
  • مصائب شیراز پس از باران
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد