Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت زمرد آسیا مطرح کرد: به علت عدم توانایی در بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، این شرکت با ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر در تاریخ یکم اردیبهشت ماه از طرف بانک به مزایده گذاشته شد و پس از آن با پیگیری گروه جهادی «سدید» و مکاتبات معاون قضایی دادستان کل کشور و دادستان همدان، مزایده کارخانه به طور موقت متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عاملی در گفت وگو با ایسنا، به آغاز فعالیت این شرکت از سال ۱۳۶۰ به عنوان کارخانه یخ سازی اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۳۶۶ کارخانه کشمش و بسته بندی خشکبار به این شرکت اضافه شد و پس از آن نیز در سال ۱۳۸۰ با وارد کردن دستگاه سورتینگ لیزری کشمش از کشور بلژیک، فعالیت شرکت گسترش یافت.

عاملی ادامه داد: با دریافت پروانه کارخانه ماءالشعیر در سال ۱۳۸۳ در کنار همین مجموعه و آغاز به کار آن از سال ۱۳۸۷ به صورت رسمی، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش از بانک ملی ایران دریافت کردیم.

وی به دریافت ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای بار دوم از بانک در سال ۸۸ اشاره و خاطرنشان کرد: پس از آن به علت تحریم ها و کاهش صادرات، تولید کاهش یافته و در نتیجه موفق به بازپرداخت بدهی در موعد مقرر نشدیم و بانک سود تسهیلات را از ۱۲ درصد به ۲۱ و ۳۵ درصد افزایش داد.

عاملی با بیان اینکه طی سال های ۹۲ تا ۹۶ موفق به بازپرداخت ۳۰۰ میلیون تومان از بدهی به دفعات شدیم، گفت: با توجه به بخشنامه بند "و" تبصره ۱۶ به منظور تشویق تولیدکنندگان و تسویه مطالبات بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری چنانچه مشتریان بدهی معوق خود را از تاریخ سررسید تا پایان شهریورماه ۱۳۹۷ تسویه کنند، بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری مکلف هستند اصل و سود خود را مطابق قرارداد اولیه و بدون احتساب جریمه دریافت و تسویه کنند.

وی خاطرنشان کرد: به علت عدم اجرای این بخشنامه توسط بانک، ما مجبور به شکایت از بانک شدیم و به دنبال آن، بدهی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی تومانی شرکت در حال حاضر به هفت میلیارد تومان رسیده است.

مدیرعامل شرکت زمرد آسیا به تعطیلی کارخانه و خوابیدن تولید طی این مدت اشاره و تصریح کرد: طی این مدت حدود دو میلیارد تومان برای بازسازی دستگاه ها و ماشین آلات، ۵۰۰ میلیون تومان برای حفر چاه عمیق و ۴۵۰ میلیون تومان بابت خرید لیبل محصولات هزینه کردیم.

وی با بیان اینکه کارخانه هر لحظه آماده فعالیت بوده و مواد اولیه به طور کامل موجود است، مطرح کرد: طی این سال ها به صورت مقطعی تولید داشته ایم و با اخذ مجوزهای بهداشتی به صورت کامل، آماده تولید هستیم اما با توجه به اختلافات مالی با بانک، نمی توانیم قرارداد ببندیم.

عاملی بیان کرد: به علت عدم پرداخت بدهی، بانک از ۱۰ روز پیش تقاضای اجرائیه داد و کارخانه ای با قیمت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان را برای مزایده هشت میلیارد تومان قیمت گذاری کرد و با وجود نامه نگاری ها و پیگیری های صورت گرفته توسط نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و برگزاری جلسه ای طی هفته گذشته، بانک حاضر به دادن فرصت برای تسویه بدهی نشد.

وی ادامه داد: پس از آن با پیگیری گروه جهادی «سدید» و مکاتبات معاون قضایی دادستان کل کشور و دادستان همدان، مزایده کارخانه به طور موقت متوقف شد.

عاملی تصریح کرد:  ما طبق قانون کشور و در چارچوب ضوابط و مقررات بخشنامه ای، نظر کارشناس دادگاه را می پذیریم اما بانک، کارشناس و دادگستری هرکدام محاسبات خاص خود را دارند.

وی با بیان اینکه با رفع کامل مشکلات بانکی تولید در این مجموعه از سرگرفته می شود، یادآور شد: با راه اندازی خط تولید کارخانه ماءالشعیر، این مجموعه با سه شیفت کاری، برای ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد می کند همچنین کارخانه کشمش نیز با دو شیفت کاری حدود ۴۰ نفر نیروی کار جذب خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت زمرد آسیا یادآور شد: بنده ۴۰ سال از عمر خود را صرف احداث و توسعه این کارخانه کردم اما بانک به جای حمایت از تولیدکنندگان چوب لای چرخ تولید می گذارد این در حالیست که رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان از منویات مقام معظم رهبری و شعار سال است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها توليد واحد تولیدی مزایده دادستان عمومي و انقلاب تسهيلات تسهیلات بانکی تحريم میلیارد تومان میلیون تومان پس از آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد