Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست نخستین بازار فیلم مجازی در ایران با حضور کامیار محسنین مدیر ارتباطات بین‌الملل و فاطمه جواهرساز مدیر بازار فیلم بعد از ظهر امروز در صفحه مجازی جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار شد.

محسنین در ابتدای این نشست ضمن تشریح شرایط برگزاری بازار فیلم در این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: در این یک سال تحقیقات می‌کردیم که ببینیم به چه شکل می‌توانیم بازار را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این نتیجه رسیدیم که از راهی استفاده کنیم که جشنواره کن و تورنتو استفاده کرده بودند. ما گرایشی داریم تا در وهله اول روی بازاریابی فیلم‌های ایرانی تمرکز کنیم.

فاطمه جواهرساز مدیر بازار فیلم جشنواره در ادامه این گفت و گو درباره آخرین وضعیت برگزاری بازار فیلم جشنواره جهانی فجر توضیح داد: ما در مکاتباتی که با صاحبان آثار داشتیم، تاکنون پاسخ‌های مثبت زیادی گرفته‌ایم تا به صورت مجازی در خدمت آن‌ها باشیم.

محسنین در توضیح کیفیت برگزاری مجازی بازار فیلم جشنواره جهانی فجر با استفاده از پلتفرم جهانی «سیناندو (Cinando)» بیان کرد: قرار است از بخش ویدئو لایبرری هم استفاده کنیم و قراردادی بسته شده و این امکان را داریم که ۶۰ پکیج از فیلم‌های ایرانی به مدت ۱۱۰ دقیقه داشته باشیم. پلتفرمی که با آن قرارداد بسته‌ایم به قدری امن است که کسی نمی‌تواند از آن دانلود غیرقانونی کند.

محسنین تأکید کرد: این پلتفرم با جشنواره کن هم همکاری داشته است. در این پلتفرم ۶۰ بسته سینمای ایران بارگذاری می‌شود، ضمن اینکه در فضای مجازی بازار می‌توانیم پذیرای ۴۰۰ مهمان خارجی باشیم که خریداران فیلم، دبیران و برنامه‌ریزان جشنواره، منتقدان و چهره‌های شاخص هم در بین آن‌ها خواهند بود.

او ادامه داد: جشنواره فجر این امکان را می‌دهد که صاحبان فیلم، خودشان آثار را بارگذاری کنند. وقتی کسی وارد پلتفرم «سیناندو» می‌شود یا در زمره مهمانان مهم قرار می‌گیرد به محتوا دسترسی پیدا می‌کند، اما مهمانان و خریداران دسترسی مستقیم به آثار نخواهند داشت. باید به صاحبان آثار درخواست بدهند تا به آن‌ها اجازه دسترسی داده شود. این پلتفرم یک ماه اشتراک رایگان خواهد داد تا استفاده کنندگان با شرکت‌های بین‌المللی در تماس باشند. لینک ۶ ماهه آثار منتخب در بخش بازار هم در اختیار صاحبان آثار قرار می‌گیرد.

محسنین در بخش دیگر این برنامه گفت: فیلم‌های حاضر در جشنواره مطابق روال هر ساله از بین فیلم‌هایی انتخاب می‌شوند که برای نمایش در بازار برگزیده شوند. ملاقات‌هایی در چارچوب آنلاین با صاحبان آثار، خریداران و... نیز ترتیب داده می‌شود.

جواهرساز درباره برنامه‌هایی که در بازار فیلم در دست پیگیری است، گفت: درباره ملاقات‌ها که الان مرسوم شده باید بگویم خریداران می‌توانند درخواست بدهند و مستقیماً با شرکت‌های پخش ایرانی در ارتباط باشند و برای مذاکرات بعدی با هم در تعامل باشند. جشنواره جهانی فیلم فجر از بالاترین استاندارد‌های بین‌المللی استفاده می‌کند از همان امکانی استفاده می‌کند که در فستیوال‌های بین‌المللی استفاده می‌شود و این اتفاق بزرگی است. من این اطمینان خاطر را می‌دهم که بتواند از این بازار مجازی استفاده کنند و با اطمینان خاطر این بازار را دنبال کنند.

محسنین هم بیان کرد: برای برگزاری میتینگ هم با پلتفرمی به توافق رسیدیم که با مشکلات وصل شدن مواجه نباشیم و دو طرف بتوانند به راحتی با هم ارتباط برقرار کنند. بسیاری از فیلم‌ها هستند که راه حضور و نمایش در مجامع بین‌المللی به پخش‌کنندگان جهانی را از همین بازار جشنواره جهانی فیلم فجر آغاز کرده‌اند. البته ما حق نداریم اطلاعات را فاش کنیم، چون مفاد قرارداد محرمانه است. هیچ بازاری نمی‌تواند دقیقاً اعلام کند چه اتفاقاتی در آن رخ داده است.

او در مورد وضعیت سینما در شرایط کرونا گفت: روال سینمای ایران توقف پیدا نکرده است و حتی در سال کرونایی چیزی حدود ۱۱۰ عنوان فیلم تولید و درخواست حضور در جشنواره ملی فیلم فجر را داده بودند.

او ادامه داد: وضعیت اکران در همه جای دنیا نابسامان است، اما یکی از راه‌های درآمدزایی در تمام دنیا حضور در مجامع بین‌المللی و کسب حق پخش از این حضورهاست. سینمای ایران هم نمی‌توانست از این قاعده مستثنی باشد در نهایت فوریت و ضرورت احساس می‌شد که راهکاری برای تداوم بازار بین‌المللی فراهم شود به همین جهت فکر می‌کنم امسال یکی از موضوعاتی که می‌توانیم درباره آن بحث کنیم این است که برای خیلی‌ها مسافرت به ایران و دور بودن از محل کاری سخت بود. برخی از نمایندگان جشنواره‌های بزرگ بین‌المللی ممکن بود در برخی دوره‌ها نتوانند حضور پیدا کنند، اما امسال می‌بینم که نمایندگان بسیاری از جشنواره‌های مهم برای حضور ابزار تمایل کرده‌اند.

نشست مجازی برگزاری نخستین بازار فیلم مجازی در ایران با صحبت‌های فاطمه جواهرساز ادامه پیدا کرد. او در مورد شیوه حضور خریداران خارجی در بازار فیلم گفت: درباره خریداران باید بگویم با توجه به گستردگی کشورها، سعی کردیم از تمام کشور‌ها خریداران خوبی را پیدا کنیم و با آن‌ها مکاتبه کنیم و خوشبختانه تا الان بازخورد‌های خوبی گرفته‌ایم حتی برخی اصرار به برگزاری بازار یه صورت فیزیکی داشتند، اما گفتیم می‌توانند به صورت آنلاین حضور داشته باشند.

این نشست با صحبت‌های محسنین پایان یافت: امیدواریم این بازار مجازی پایه‌گذار ارتباطات جدیدی برای صاحبان آثار ایران در مجامع بین‌المللی باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم مجازی ارتباطات جشنواره جهانی فیلم فجر صاحبان آثار بازار فیلم بین المللی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه های ایثار و تلاش، با هدف تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی مبتنی بر تبیین مولفه های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه ترویج این مولفه ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر و جایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه ذیل در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.
۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت ها ,استعداد ها و توانمندی های زنان در حوزه های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت های موفق علمی , فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان
۵- تقویت فعالیت های جهادی , فرهنگی , هنری و رسانه ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران شامل: فیلم های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است.

همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:
الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشورهای حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است .

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرحها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می دهند؛ نمایش های ویژه، نشست های تخصصی، نکوداشت ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه به آدرس: kovsarfestival@gmail.com کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیش از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آخرین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره:
تهران – میدان فردوسی -خیابان انقلاب – چهار راه کالج – خیابان حافظ – خیابان غزالی – پشت سفارت روسیه – پلاک ۱۱ – مرکز تشکل های شاهد و ایثارگر- آقای صیادی (دبیرخانه جشنواره)
تلفن و دورنگار : ۰۲۱۶۶۷۵۷۴۰۶ – ۰۹۳۶۹۸۴۴۳۹۵
همه روز هفته بجز پنجشنبه و جمعه
آدرس پست الکترونیکی : kosarfilmfestival۶۷@gmail.com
آدرس وبسایت: www.isartalash.ir
پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار میشود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229140 برچسب‌ها فیلم جبهه مقاومت ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می‌کند