Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- حمایت‌ها برای استقرار فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در شهرک‌ها در قالب تفاهم نامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک ایران افزایش می‌یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در قالب تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک زمینه توسعه و نفوذ فناوری‌های نوین در بین صنایع کوچک و متوسط در سطح کشور را فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در راستای توسعه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور، خلاق، مخترعان، شتاب دهنده‌ها و مراکز نوآوری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، مشوق‌های حمایتی را اجرایی کرده است و معاونت علمی و فناوری امکان بهره گیری شرکت‌های مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از زیرساخت‌های حمایتی خود را در چارچوب ضوابط فراهم می‌کند.
این کار با هدف استفاده از ظرفیت فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در خلق ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و ارتقای فناوری و رقابت‌پذیری محصولات واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط، صورت می‌گیرد. براساس این حمایت‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مشمول 10درصد مشوق نسبت به کل قرارداد حقوق انتفاع عرصه، خواهند شد.
همچنین ارتقای سطح فنی و کیفی در محصولات و خدمات فنی و تخصصی، ایجاد بستر‌های لازم برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز نوآوری در سطح کشور و بهبود فضای کسب و کار در این همکاری دنبال خواهد شد.
در این راستا با ارائه حمایت‌ها و مشوق‌هایی استقرار فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش می‌یابد و از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود برای توانمندسازی و توسعه بازار (تجاری‌سازی) واحد‌ها و مؤسسات فناور کوچک و متوسط، شرکت‌های دانش بنیان و بنگاه‌های صنعتی مستقر در مراکز نوآوری، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری، نواحی نوآوری و شهرک‌های صنعتی و فناوری و مشاوران مراکز خدمات تخصصی فناوری به کار گرفته می‌شود.
همچنین ایجاد و توسعه شبکه‌ها و خوشه‌های تخصصی کسب و کار و تسهیل هم رسانی عرضه و تقاضای فناوری و نوآوری برای ارتقای سطح فنی و کیفی در محصولات و خدمات در بنگاه‌های کوچک و متوسط در راستای توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور در دستور کار قرار گرفته است.

مشوق‌های حمایتی برای فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری
بنابراین بر اساس تازه‌ترین مصوبه سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران، فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری علاوه بر مشوق 10درصدی می‌توانند قدرالسهم بخش نقدی موضوع قرارداد خود را در مناطق توسعه یافته به میزان 20درصد و در مناطق کمتر توسعه یافته به میزان 10درصد و همچنین بخش تعهدی موضوع قرارداد خود را هم در مناطق توسعه یافته و هم در مناطق کم‌تر توسعه یافته در 24 ماه پرداخت کنند.
در صورت بهره‌برداری پیش از موعد شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، تا سقف 10 درصد مبلغ قرارداد به طرف‌های قرارداد بازمی‌گردد. اجاره بهای دفاتر تحت قرارداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در مراکز خدمات فناوری و کسب و کار ایجاد شده در سطح کشور در سال اول استقرار در صورتی که فعالیت اثربخش داشته باشند، مشمول مشوق خواهد شد.
از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، واگذاری حقوق انتفاع عرصه به شرکت‌های دانش‌بنیان در زمین‌های حاصل از فسخ قرارداد‌های راکد حتی در شهرک‌ها و نواحی تقاضامحور در سراسر کشور در اولویت قرار داده شده است.
همچنین برای احداث هزار واحد کارگاهی برای انجام فعالیت‌های تولید شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور برنامه‌ریزی و زمینه‌سازی لازم انجام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان نواحی صنعتی فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری شهرک ها و نواحی صنعتی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری شهرک های صنعتی ایران سازمان صنایع کوچک شهرک های صنعتی کوچک و متوسط توسعه یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان