Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ تزریق واکسن کرونا طبق سند ملی واکسن انجام می‌شود و تاکنون ۱۹۰۰ نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت کامل واکسن تزریق شده‌ است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، واکسناسیون کرونا دارای یک سند ملی واکسن مصوب در کشور است و تمام گروه‌های جامعه به چهار گروه با زیر گروه‌های مشخص تقسیم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان‌ها موظف هستند که طبق همان سند ملی  واکسن‌های اختصاص یافته را به گروه‌ها تزریق کنند.

در فاز یک کارکنان بخش درمان، بهداشت با توجه به مواجه و ریسک خطرپذیری کرونا تزریق می‌شوند و در ادامه مطابق با اولویت‌های مشخص شده در سند ملی واکسن کشوری تمام افراد واکسناسیون را دریافت خواهند کرد.

با توجه به روند افزایشی شیوع وبروس کرونا و تلفات بالای انسانی کشورهای درگیر و حتی غیر درگیر به جد در تلاش هستند تا هر چه زودتر به درمان قطعی این ویروس دست پیدا کنند.

این روزها بحث تزریق واکسن کرونا در کشور به یکی از چالشی‌ترین موضوعات تبدیل شده و مردم چشم انتظار هستند تا تزریق واکسن کرونا هر چه سریع‌تر انجام شود.

در همین راستا دولت و نهادهای مختلف و شرکت‌های دانش بنیان در تکاپو هستند تا سریع‌تر به یک واکسن استاندارد بومی دست پیدا کنند، اما تلاش‌ها به این مورد ختم نمی‌شود و خرید واکسن از دیگر کشورها نظیر روسیه در دستور کار قرار دارد و طبق گفته مسؤلان دولتی تا پایان سال 1400 تمام افراد جامعه واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

محمد مهدی بانشی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره نحوه تزریق واکسن کرونا طبق سند ملی واکسن اظهار داشت: در استان کهگیلویه و بویراحمد بخش اول تزریق واکسن به بخش آی سی یو بیماران کرونایی و سپس به بیمارستان‌های کرونایی، مراکز بهداشت کرونایی تزریق شد.

وی افزود: پس از تزریق واکسن به بخش‌های در اولویت درگیری با بیماری کرونا سایر پرسنل بهداشت و درمان نیز واکسینه خواهند شد.

بانشی گفت: در مراحل بعدی افراد با بیماری‌های خاص، افراد مسن و به تربیت عموم جامعه تحت پوشش واکسناسیون کرونا قرار می‌گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون 13 هزار و 546 دوز واکسن وارد شده، که از چهار نوع واکسن متفاوت ساخت کشورهای مختلف هستند و از نظر کیفیت همه واکسن‌ها دارای کیفیت یکسان هستند.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به ایمنی کامل افراد در برابر ویروس کرونا باید واکسناسیون در دو مرحله با فاصله 28 روزه انجام شود.

بانشی افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد پنج هزار و 307 واکسن در نوبت اول تزریق شده و قریب به پنج هزار و 600 واکسن نیز در چند روز اخیر وصول شده‌ و در حال تزریق به گروه‌های هدف است.

وی گفت: امیدوار هستیم با تأمین واکسن در مرحله بعدی واکسناسیون بخش بهداشت و درمان استان کامل انجام شود.

وی افزود: در فاز های بعدی تزریق واکسن افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای در دستور کار قرار دارد.

بانشی خاطرنشان کرد: تزریق واکسن مرحله دوم برای 1900نفر بعد از گذشت 28 روز از تزریق مرحله اول، انجام شده‌است.

وی افزود: بعد از تزریق واکسن کرونا تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر فوت افزاد بر اثر تزریق واکسن گزارش نشده، اما برخی افراد با تزریق واکسن دچار برخی عوارض مثل تب، سردرد و بی‌حالی می‌شوند.

استان مرکزی با دو جبهه کرونا و آلودگی هوا در حال مبارزه استافت تحصیلی دانش آموزان در شرایط کرونایی غیرقابل‌انکار استتداوم تزریق واکسن کرونا به کادر درمان/ مشارکت جدی سفیران سلامت در کنترل شیوع کرونا در سیستان و بلوچستان

واکسیناسیون کرونا در کهگیلویه و بویراحمد شفاف باشد

این درحالی است که  استاندار کهگیلویه و بویراحمد در اولین نشست ستاد استانی واکسیناسیون کرونا کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: دنیا با اپیدمی کوئید 19 روبه‌رو بوده و مهم‌ترین راه واکسیناسیون است و همه اطلاع داریم که بهترین واکسن باید یک دوره 5 ساله را گذرانده باشد تا به مرحله تولید برسد، اما بنا به شرایط بحرانی که وجود دارد، این واکسن در برخی از کشورها خیلی زودتر عرضه شد.

 حسین کلانتری در ادامه به تلاش دولت برای خرید و تهیه واکسن گریزی زد و گفت: قرارداد تهیه 60 میلیون دوز واکسن برای کشور منعقد شده و با ورود این محموله بخشی از مشکلات مربوط به کرونا حل می‌شود.

کلانتری با اشاره به اینکه مهم‌ترین تأثیر واکسیناسیون حفظ سلامت مردم است، افزود: واکسیناسیون کرونا بر اساس سند ملی کرونا انجام می‌گیرد و گروه‌های مختلف بر اساس اولویت این واکسن را دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اطلاع رسانی‌ها در خصوص واکسیناسیون باید دقیق و شفاف باشد، گفت: 4 مرحله واکسیناسیون کرونا در سطح کشور و استان انجام گرفته است و نباید با اظهارنظرهای غیرکارشناسی به واقعیت‌ها خدشه وارد شود.

 استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هیچ مسئولی حق دریافت واکسن کرونا خارج از نوبت را ندارد.

 وی افزود: شاید در بین کارمندان ادارات کسی باشد که جزء گروه‌های زمینه‌ای و اولویت دار ستاد ملی کرونا باشد و واکسن دریافت کرده باشد که این طبق قانون انجام گرفته است.

کلانتری گفت: رسانه‌ها حق دارد نگران باشد و  سئوال کنند و مسئولان  باید شفاف‌سازی کنند، و موارد از سوی رسانه‌ها به اطلاع مردم رسانده شود.

کلانتری گفت: رسانه‌ها دغدغه سلامت مردم را دارند و همه در حفظ سلامت مردم هم نظر هستیم و باید کمک کنیم که فرایند پیشگیری به طور دقیق انجام بگیرد.

انتهای پیام/541/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد واکسیناسیون کرونا تزریق واکسن کرونا سند ملی واکسن گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد