Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تاکنون نزدیک به 7 هزار نفر از جمعیت استان کردستان واکسینه شده اند و تا هفته آینده نیز 1.2 درصد جمعیت استان که غالبا بیماران دیالیزی و شیمی درمانی و کادر بهداشت دانشگاه و خارج از دانشگاه هستند واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی، دکتر فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر امروز در جلسه هماهنگی طرح شهید سلیمانی در خصوص چگونگی کنترل پیک چهارم کرونا که با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان و فرماندهان سپاه های شهرستانی و مدیران مراکز بهداشت در شهرستانها به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، بر لزوم تزریق هر چه سریعتر واکسن کرونا تاکید کرد و گفت: نباید در این موضوع دچار دوگانگی تزریق واکسن داخلی و خارجی شویم و تنها چیزی که مهم است تسریع در واکسیناسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اقدام  به موقع در انجام واکسیناسیون را ضروری دانست و اظهار داشت: عقب افتادگی در واکسیناسیون کرونا قطع زنجیره انتقال ویروس را به تعویق می اندازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مردم اعتماد کامل داشته باشند وزارت بهداشت واکسنی را که تأیید می کند کاملا استاندارد است و می توان با خیال آسوده آن را تزریق کرد.

دکتر رضاعی ادامه داد: متاسفانه در شهرستانهای مریوان و سروآباد نسبت به تزریق واکسن کرونا هنوز بی اعتمادی وجود دارد باید کانالها و رسانه های فعال در این دو شهرستان  موجب اعتمادسازی مردم شوند و آنها را اقناع کنند.

وی افزود: اگروهی در جامعه واکسن کرونا تزریق و گروهی از انجام  ان خودداری کنند بیهوده است و زنجیره ویروس قطع نمی شود و چه بسا ممکن است جهش های خطرناکتر صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تاکنون نزدیک به 7 هزار نفر از جمعیت استان کردستان واکسینه شده اند و تا هفته آینده نیز 1.2 درصد جمعیت استان که غالبا بیماران دیالیزی و شیمی درمانی  و کادر بهداشت دانشگاه و خارج از دانشگاه هستند واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: در فاز دوم واکسیناسیون کرونا نیز سالمندان 85 سال به بالا واکسینه می شوند و این سن پله پله کاهش خواهد یافت تا اینکه ان شاءالله در نیمه دوم اردیبهشت واکسیناسیون عمومی مردم کردستان را آغاز خواهیم کرد.

رضاعی گفت: حدود 125 هزار نفر از جمعیت استان را سالمندان تشکیل می دهند که اگر واکسن کرونا دریافت کنند میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری 75 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان واکسن کرونا جمعیت استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان

جهانبخش یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی گفت: هر چند تلاش ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت امور بهداشتی دانشگاه ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیزاز سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خرداد ماه اجرا خواهد شد.

دکتر یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر ۵ سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد واکسیناسیون شده‌اند.

کد خبر 6093768

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان