Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت عصر امروز چهارشنبه اول اردیبهشت ماه در نشست عمومی کنگره بین‌المللی ام‌المومنین حضرت خدیجه بانوی اول اسلا‌م(س)  طی سخنانی اظهار کرد: طبق اخبار شیعه و اهل سنت حضرت خدیجه(س) هم ثروت زیاد و هم دانش و فهم ویژه‌ای داشت و وقتی پیامبر را شناخت خودش از یتیم عبدالله خواستگاری کرد و صندوقچه اسنادش را شب اول ازدواج به پیامبر تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامبر هم در مورد حضرت خدیجه کم نگذاشتند گاهی گوسفندی ذبح می‌کردند و برای دوستان خدیجه می‌فرستادند طوری که سایر بانوان گلایه کردند که خدا بهتر از خدیجه به شما داده که پیامبر فرمودند نه هرگز خدا بهتر از خدیجه به من نداده است. او زمانی به من ایمان آورد که همه از من دور می‌شدند و تمام اموالش را در اختیار من گذاشت. او با یتیم عبدالله ازدواج کرد و ام المومنین شد نه اینکه با پیامبر ازدواج کند و ام المومنین شود.
 
وی با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) فرزانگی داشت و موجب کسب الطاف الهی شد، گفت: یکی از آورده های اسلام «سلام» است. در زمان جاهلیت مردم به گونه ای دیگر با یکدیگر سلام می کردند که پیامبر اسلام(ص) این عادت را تغییر داد. حضرت خدیجه نیز به این جایگاه رسید که جبرئیل به پیامبر(ص) فرمود که سلام خدا را به خدیجه برسان. حضرت خدیجه هم پاسخ داد: «الله السلام ...»  یعنی سلام نام خداست.
 
نواب با بیان این سوال که "چرا خدیجه این جایگاه را پیدا کرد؟" گفت: بخشی از نشانه فرزانگی های این بانو ریشه خانوادگی داشت و از خانواده او به سیادت و بزرگی یاد میشد و از نوادگان عبدمناف بود. او از آزار مشرکان و بت پرستان هم بی نصیب نبود و همرنگ آنها نمی شد. آنچه که ملاک فضیلت برای زنها است را داشت. او دارای علم، عبادت، معرفت، شکیبایی، تدبیر منزل، تربیت فرزند و حسن تبعل را داشت. هم مال زیاد، هم دانش و فهم ویژه ای داشت و وقتی رسول گرامی اسلام را شناخت خودش از پیامبر خواستگاری کرد. در صورتی که ایشان در آن زمان هنوز پیامبر نبودند. هرچند که در میان مردم حجاز به محمد امین معروف بودند؛ لذا خدیجه کبری عاشق این مقام شد و از ایشان خواستگاری کرد.
 
وی ادامه داد: حضرت رسول (ص) درباره ویژگی های شخصیتی حضرت خدیجه فرمودند: کانت من احسن النساء جمالا و اکملهن عقلاً و اتمهن رأیاً و اکثرهن عفةً و حیاءً و مروةً و مالا.
خدیجه کبری عاشق کمال بود و به همه خواستگارانش دست رد زد و پیامبر اسلام را انتخاب کرد. در ایامی که پیامبر در شعب ابی طالب بودند مال خدیجه بود که توانست ایشان را از آنجا نجات دهد.
 
عنایات الهی به خدیجه کبری (س)
 
حجت الاسلام نواب خاطرنشان کرد: نسل پیامبر فقط از خدیجه کبری ادامه پیدا کرده و خداوند به خاطر فرزانگی ایشان، کوثر را به حضرت خدیجه پاداش داد. سلام خدا به حضرت خدیجه نیز از دیگر عنایات الهی است. نقش پررنگ حضرت خدیجه در زندگی پیامبر هم بسیار اهمیت دارد چون اولین زن بود که به پیامبر ایمان آورد و دشمن را از ایشان دفع کرد و تمام اموال خود را در اختیار ایشان گذاشت.
 

وی در پایان تصریح کرد: پیام زندگی حضرت خدیجه دو کلمه است: به هیچ وقت انسان نباید در دفاع از حق و امام خود کوتاهی کند و در این راه باید از سرمایه گذاری در هرکاری کوتاهی نکند. او همه توان خود را در این راه بسیج کرد و خدای بزرگ نیز به نیکی از او قدردانی کرد و کوثر را به او عنایت کرد و ادامه راه پیامبر گرامی اسلام(ص) توسط کوثر آن حضرت ادامه یافت. انشاءالله خداوند به الطاف خود این بانوی دو سرا را شافع و شفیعه همه ما در قیامت قرار دهد.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: خدیجه کبری حضرت خدیجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند

آیت‌الله رضا رمضانی- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) - که به دعوت مسلمانان برزیل برای شرکت در همایش بین‌المللی «اسلام؛ دین گفت‌وگو و زندگی» به این کشور سفر کرده است، در حاشیه این همایش، در جمع علما و مدیران مراکز دینی آمریکای لاتین، با اشاره به جایگاه مکتب اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: الحمدالله که خداوند ما را با مکتب اهل‌بیت(ع) آشنا کرد. ما با اتفاق بزرگی مواجه شدیم که اسلام در عرصه اجتماعی و سیاسی حضور پیدا کرد. هیچ کس فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ بدهد. با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، فرصتی طلایی برای همه ایجاد شده است.

تبلیغات غربی‌ها علیه مکتب اهل‌بیت(ع)

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) افزود: امروز غول رسانه‌ای در اختیار غربی‌ها است، آنها در صدد هستند که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را خشونت‌طلب معرفی کنند، حال آن که مکتب اهل‌بیت(ع)، مکتب مهر و مهربانی است. همه حرف‌ها برای این است که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) در مقابل زور می‌ایستند، به همین جهت این نسبت را به شیعیان می‌دهند.


آیت‌الله رمضانی با اشاره به تلاش‌ها برای تحریف اسلام اظهار کرد: ما امروز با تحریف دیگری از اسلام مواجه هستیم. زمانی دشمنان با بیرون کردن کامل اسلام از عرصه‌های اجتماعی و سیاسی به دنبال تحریف اسلام بودند، اما اکنون غربی‌ها به دنبال معرفی اسلام لیبرال هستند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، وظیفه مهم مبلّغان دینی را معرفی مکتب اهل بیت(ع) دانست و تصریح کرد: اینگونه نیست که سخنان ائمه معصومین(ع) را به راحتی با خواندن چند حدیث بفهمیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در روایتی فرمودند: «اَمر (شأن و امامت ما) سخت دشوارتر است؛ و کسی نمی‌تواند (چنان که باید) به آن اقرار کند؛ مگر مَلک مقرّب، یا نبیّ مرسل، یا عبدی که خداوند قلب او را برای ایمان خالص کرده است.»ما می‌خواهیم به دیگران بگوییم که اسلامِ اهل‌بیتی چیست. باید جوانان را با مکتب اهل‌بیت(ع) انس بدهیم.  

رفتار پیروان اهل‌بیت(ع)؛ معرّف مکتب و اهل‌بیت(ع)

وی افزود: امام موسی صدر، جمله‌ای دارد که خیلی زیبا است. او نقل به مضمون می‌گفت که اگر می‌خواهیم امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم، با خواندن تاریخ یا نقل آیات قرآنی ممکن نیست، چون آنها که قرآن را قبول ندارند. امروزه فقط از این طریق می‌توانیم حضرت امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم که در رفتارمان، نماینده گفتار و کردار امام علی(ع) باشیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه فرمودند: «وَ لکِن اَعینونی بِوَرَعٍ وَ اجتِهادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سُدادٍ»؛ ولی مرا با پرهیزگاری و تلاش (برای پاک زیستن) و عفت و پیمودن راهِ درست یاری دهید. اگر امام علی(ع) به خوبی معرفی شود، محبوب عالم خواهد شد. اگر امام علی(ع) را درست معرفی کنیم، در دنیا چه اتفاقی می‌افتد؟ دیگر ظلم نخواهد بود، توزیع ثروت به صورت عادلانه صورت می‌گیرد، فقر نخواهد بود و اتفاقات بسیاری رخ می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • ضرورت اولویت قرار دادن حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است