Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@19:24:30 GMT

هفته بعد هم شرایط کرونایی بدتر می‎شود

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۷۶۸۷

هفته بعد هم شرایط کرونایی بدتر می‎شود

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در استان تهران، گفت: در همه شاخص‌ها از جمله مراجعان سرپایی، مبتلایان علامت دار و میزان بستری و بستری تخت‌های ویژه و فوتی‌ها شاهد روند صعودی هستیم و پیش بینی می‌شود به این زودی‌ها کاهش نیابد.

وی ادامه داد: بالا رفتن سطح سرایت در بین خانواده‌ها باعث شده است که صحبت از کاهش آمار در حال حاضر خیلی زود باشد و در موج چهارم مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستان‌ها با وجود فعال شدن مطب‌ها بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران بدحال‌تر آمارشان رو به تغییر است و مراجعان سرپایی بیشتر به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند که باید این موضوع مد نظر قرار داده شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: واکسیناسیون به سرعت در حال پیگیری است تا برای کادر درمان این کار با هدف حفظ نیروها با توجه به فرسایشی بودن فرایند، انجام شود که از اهمیت بسزایی برخوردار است. خوشبختانه با واکسیناسیون گروه‌های نخست اعتماد به نفس آن‌ها افزایش پیدا کرده که موجب بالا رفتن عملکرد آن‌ها شده است.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های موجود ما این بود که اگر همکاران گروه پزشکی ما واکسینه نشوند به دلیل خطر ابتلاء کمتر در معرض ارائه خدمات قرار می‌گیرند.

زالی در ادامه با اشاره به اقدامات مؤثر انجام شده گفت: استفاده از درمان ضد ویروسی که استان تهران در آن پیشرو است، قطعاً مراجعان سرپایی را کاهش می‌دهد در این امر رسانه‌ها باید مردم را تشویق کنند که داروی ضد ویروسی را از طریق مراکز جامع سلامت دریافت کنند.

وی افزود: البته در مسیر کار مشکلاتی وجود دارد همچون درآمد بیمارستان‌ها که با ایجاد ظرفیت‌های جدید کاهش پیدا کرده و بیمارستان‌ها با چالش مواجه شدند؛ لذا می‌طلبد که حمایت‌های دولتی از آن‌ها محقق شود. از سوی دیگر کمبود جدی نیروی انسانی چالش دیگر است که با توجه به این که فرایند استخدام به کندی و با تأخیر پیش می‌رود باید به بیمارستان‌ها این فرصت داده شود که از نیروهای موقت استفاده کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در خیز چهارم نیاز به اکسیژن خیلی بیشتر از خیز سوم است لذا نیازمند دستگاه‌های اکسیژن ساز هستیم. همچنین از دستگاه‌های اکسیژن ساز خانگی باید برای درمان بیماران در خانه‌ها بهره بگیریم که با توجه به هزینه زیاد آنها باید این موضوع مورد حمایت قرار گیرد.

وی افزود: هم اکنون به دلیل زیر ساخت برق بیمارستان‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم که باید در ارتباط با تأمین برق آن‌ها چاره اندیشی شود بار زیادی که اکسیژن سازهای جدید به برق بیمارستان‌ها وارد می‌کند مشکلاتی را به وجود می‌آورد.

زالی درباره توقف فعالیت مشاغل گروه‌های دو و سه و چهار، گفت: شهر با وجود همکاری شایسته مشاغل که بسیاری از آنها تعطیل کردند با نبود یک نظام حمایت از مشاغل مواجه است. بسیاری از مشاغل نگران اجاره و پرداخت مالیات هستند که می‌طلبد بسته شفاف حمایتی در نظر گرفته شود. بی تردید فشار به مشاغل در صورت نبود حمایت‌ها ما را با مشکلاتی مواجه می‌کند؛ لذا دولت حداقل برای فشار مضاعف این دو هفته باید راهکار مناسبی را بیاندیشد.

وی افزود: بی تردید شرایط محدودیت‌ها باید در هفته آینده ادامه پیدا کند. در حال حاضر در برخی از روزها بیش از ۶۰۰ یا ۷۰۰ هزار نفر از مترو استفاده می‌کنند. بی تردید محدودیت‌ها باید ریتم شهر را تغییر دهد. باید از فرصت ماه رمضان که باعث می‌شود در تهران فعالیت‌های خدماتی و تجاری ریتم آرام تری داشته باشد با تدابیر لازم در جهت کنترل بیماری بهره بگیریم.

زالی درباره سهمیه واکسیناسیون در تهران نیز گفت: باید سهمیه واکسیناسیون تهران، بر اساس جمعیت و وجود گروه‌های پرخطر بیشتر در نظر گرفته شود.

پربیننده ترین آموزش و پرورش شرایط حضور پرسنل در مدارس را اعلام کرد قیمت واکسن کرونا اعلام شد نحوه ثبت نام برای دریافت واکسن کرونا استخدام ۳۰هزار نفر از معلمان غیر رسمی کدام معلمان مشمول رتبه بندی نمی‌شوند ؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زالی ویروس کرونا بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، روز گذشته رئیس بیمارستان شریعتی تهران درگذشت متخصص این بیمارستان را تسلیت گفت.

احمدرضا جمشیدی در پیامی نوشت: «خبر اندوه بار درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران موجب تأثر و تألم جامعه دانشگاهی گردید. دکتر آل سعیدی جزو نوابغ و افتخارات دانشگاه بود و از دست دادن ایشان غم بزرگی را بر پیکر دانشگاه و بیمارستان به جای گذاشت و یاد ایشان برای همیشه برقلب و ذهن ما نقش خواهد بست.»

بعد از خبر درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی، امروز ۷ اردیبهشت، مهدی عبدوس، پزشک، در شبکه اجتماعی ایکس پرده از خبری تلخ برداشت.

او در توئیتی نوشت: «خانم دکتر سمیرا آل سعیدی فوق تخصص روماتولوژی از میان ما رفت ایشان روز قبل پلن دارویی ‎خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده، آنها موضوع را جدی نگرفته و سر به سر ایشان هم می‌گذارند، مرحوم به گواهی همکاران، خوش اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است.

شاید در لحظات آخر زندگی گفته من زنی هستم که دنیا را روی انگشتان خود می‌چرخانم، اما از پس دلتنگی‌هایم بر نمی‌آیم. پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند آنها سرمایه کشور هستند احترام را حفظ کنید تنهای‌شان نگذارید.»

سال‌ها است که نظام بهداشت و سلامت با مسئله خودکشی پزشکان، پرستاران و رزیدنت‌ها مواجه است، موضوعی که هر بار با انتشار خبر یک خودکشی دیگر به صدر اخبار بر میگردد.

دیگر خبرها

  • وضعیت میدان جنگ در اوکراین بدتر می‌شود
  • پلمب بیمارستان در تهران به دلیل کشف حجاب؟
  • فرمانده نیروهای مسلح اوکراین: وضعیت میدان نبرد بدتر می‌شود
  • تکذیب پلمب یک بیمارستان به دلیل کشف حجاب در شمال تهران
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • نمایشگاه هفته مشاغل در شاهرود
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است