Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد مقابله با کرونا بعد از ظهر چهارشنبه درحضور رئیس جمهور برگزار و در این جلسه ، روسای کمیته های بهداشت و درمان و اجتماعی_امنیتی گزارشی از آخرین وضعیت شهرها و استان های کشور از نظر شیوع کرونا و اقدامات مقابله با آن ارائه دادند.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، بر اساس گزارش ارائه شده از سوی کمیته بهداشت و درمان با توجه به مواجه شدن با موج چهارم بیماری در همه استان‌های کشور و افزایش تعداد مراجعات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح کشور تقویت مراکز درمانی با برپایی بیمارستان‌های سیار با کمک سایر بخش‌ها مورد اشاره و تاکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه کمیته امنیتی – اجتماعی و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در زمینه اجرای پروتکل‌های بهداشتی و ضرورت رعایت محدویت‌ها در شهرهای نارنجی و قرمز، بر ممنوعیت برگزاری مراسم ماه رمضان در مناطق نارنجی و قرمز و همچنین رعایت کامل پروتکل‌ها در برگزاری مراسم در شهرهای زرد و آبی تاکید کرد.

در این جلسه با توجه به استمرار شرایط قرمز و نارنجی در برخی از شهرهای کشور، پیشنهاد تمدید اعمال محدودیت‌های مختص به شهرهای قرمز و نارنجی تا پایان هفته آینده به تصویب رسید.

بر اساس گزارش قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین مقرر شد با همکاری نیروی انتظامی تدابیر ویژه در خصوص منع ورود و خروج شهرهای نارنجی و قرمز اتخاذ شود و از هرگونه تردد غیر مجاز جلوگیری شود.

در این جلسه همچنین براساس پیشنهاد قرار گاه عملیاتی، کلیه دستگاه‌های ملی و استانی موظف شدند با هدف کاهش ترددها و ترافیک برابر بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی نسبت به استفاده از ظرفیت دورکاری کارکنان اقدام کنند.

در جلسه امروز با اشاره به نظارت‌های ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی، هلال احمر و بازرسان اتاق اصناف، نیروی انتظامی و بسیج در استان‌ها در زمینه اجرای پروتکل‌ها از سوی اصناف و کسب و کارها، تاکید شد: همه دستگاه‌ها، ادارات، اصناف و مشاغلی که اجرای پروتکل‌های بهداشتی آنها زیر ۹۰ درصد است موظف هستند به سرعت با اعمال محدودیت‌های هوشمند و اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی درصد مراعات را به بالای ۹۰ درصد ارتقا دهند و چنانچه اهمالی در این زمینه صورت گیرد، با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

کمیته بهداشت و درمان همچنین در این جلسه گزارشی از تغییر وضعیت ۳۰ شهر کشور از قرمز به نارنجی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت محدودیت‌ها و اجتناب از ترددهای غیر مجاز و دورهمی‌ها ارائه کرد.

رئیس جمهور پس از ارائه این گزارش تاکیدکرد: برغم مشکلات زیادی که ویروس جهش یافته انگلیسی برای کشور ایجاد کرده است، تجارب ارزشمند ۱۴ ماه گذشته می‌تواند برای کنترل سریع این بیماری امید آفرین باشد و تغییر وضعیت ۳۰ شهر از قرمز به نارنجی نشان از رعایت کامل و دقیق پروتکل‌ها است.

در جلسه امروز رؤسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گزارش اقدامات انجام شده برای تأمین واکسن خارجی و حمایت‌های انجام شده در این زمینه از سوی وزارت امور خارجه و بانک مرکزی از سوی کمیته‌های بهداشت و درمان و اقتصادی ارائه و اعلام شد که تولید دو واکسن داخلی پاستور و کو برکت وارد مرحله سوم آزمایش انسانی شده است.

دکتر روحانی در این زمینه با تاکید بر اینکه، هرگونه هزینه برای واکسن در واقع یک سرمایه گذاری برای کشور و سلامت جامعه است، گفت: هزینه کردن برای واکسن اعانه و هزینه نیست و عین سرمایه گذاری است به همین خاطر همواره تاکید کرده ام که بانک مرکزی تأمین ارز مورد نیاز برای تهیه واکسن را در اولویت کارهای خود قرار دهد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی اخبار در خصوص ابهامات و سوءاستفاده‌های محدود از واکسن توسط برخی افراد، گفت: شفاف سازی در زمینه واکسیناسیون از ابتدا مورد تاکید من بوده است و اگر در این زمینه توجه لازم و دقیق صورت می‌گرفت امروز شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم لذا همچنان شفاف سازی در عملیات واکسیناسیون بر اساس سند ملی مصوب در ستاد ملی مقابله با کرونا مورد تاکید است.

در این جلسه همچنین گزارش‌های مقدماتی و تأیید نشده در مورد پیدا شدن نوع جدید و جهش یافته از ویروس در برخی کشورها مطرح شد که رئیس جمهور با توجه به این گزارش‌ها، برای بررسی آن و تلاش برای جلوگیری از ورود به کشور دستور ویژه صادر کرد.

کد خبر 488498

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا واکسن واکسن کرونا واکسیناسیون محدودیت شهرهای قرمز و نارنجی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان رئیس جمهور محدودیت ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عیسی زارع پور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هدف گذاری دوم امسال این است که حداقل ۲ میلیون خانوار خدمات دریافت کنند، خاطرنشان کرد: این کار بسیار سختی است چراکه در یک دهه کمتر از ۵۰۰ هزار نفر سرویس گرفتند که می‌خواهیم این عدد را در مدت یکسال به چهار برابر برسانیم و امیدوارم با همکاری شهرداری‌ها و مسوولان محلی این اتفاق رقم بخورد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد فعالیت‌های امسال در حوزه فضایی افزود: امسال برنامه ریزی‌های زیادی درباره ساخت و پرتاب ماهواره صورت گرفته است و همچنین رویداد‌های فضایی متعددی داریم که طی یکی دو ماه آینده اولین رویداد‌ها در مورد رونمایی از ماهواره‌های جدید و پرتاب آنها اتفاق می‌افتد.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به سه بار ارایه درخواست رفع محدودیت های گوگل پلی به کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه، اظهار امیدواری کرد که با همراهی اعضا در جلسه هفته آینده رفع محدودیت صورت گیرد.

عیسی زارع پور افزود: تاکنون دو بار درخواست رفع محدودیت های گوگل پلی را در کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه ارایه کردیم که هر دو بار با آن مخالفت شد و پیش از سال برای سومین بار این درخواست را ارایه کردیم که قرار شد بررسی مجدد شود و امیدوارم در جلسه آینده که قرار است هفته آینده برگزار شود این درخواست مطرح شود و امیدوارم دوستان همراهی کنند که رفع محدودیت صورت گیرد.

وی افزود: این کارگروه، ۱۲+۱ عضو دارد که شامل ۱۲ عضو صاحب رای و به علاوه مرکز ملی فضای مجازی به عنوان سیزدهمین عضو این کارگروه هستند که در این بین اکثریت با نمایندگان دولت نیست چراکه دولت در مجموع ۶ رای دارد و باید به صورت جمعی تصمیم گیری شود.

دیگر خبرها

  • گزیده ای از خطبه های نماز جمعه شهرهای آذربایجان غربی
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • استمرار محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های مازندران
  • محدودیت‌ های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • تاکید فدراسیون فوتبال: تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های مازندران