Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس مجلس گفت: کسی که در جمهوری اسلامی مسئولیت قبول می‌کند زندگی خصوصی ندارد و وضعیت مالی و حقوقی وی باید برای همه مردم شفاف باشد.

به گزارش مشرق، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سلسله نشست های گفتمانی «گرا» در مورد لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: مشارکت سیاسی در انتخابات تکلیف شرعی است و منجر به انجام وظیفه امت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم با مشارکت سیاسی از آرمان های انقلاب حفاظت می کنند.

وی ادامه داد: با مشارکت حداکثری در انتخابات احتمال اشتباه مردم کمتر است. وقتی گفتمان دقیق و مشخص نداریم مردم سردرگم می شوند.

طبق قانون، نماینده مجلس جزو مقامات اجرایی است

نائب رئیس مجلس در مورد سابقه اجرایی اش گفت: طبق قانون نماینده مجلس، جزء مقامات اجرایی است. بنده قبل از نمایندگی نیز سابقه مدیریتی و اجرایی داشته ام. در مقام مقایسه خود با کسی نیستم. تفاوت من با سایر دوستان این است که بعد از اینکه رهبری بیانیه گام دوم را دادند بنده با تعدادی از اندیشمندان به برنامه اجرایی برای بیانیه گام دوم رسیدیم و بنده به عنوان نماینده این برنامه و مدیران به میدان آمده ام.

برای تغییر مدل حکمرانی کشور طراحی انجام داده ایم

قاضی زاده اظهار داشت: دولت سیزدهم، اولین دولت گام دوم انقلاب است و سنگ بنا است، اگر این سنگ بنا درست گذاشته نشود تا ثریا دیوار کج می شود. برای تغییر مدل حکمرانی کشور طراحی انجام داده ایم، معتقدیم در مدل حکمرانی ما ایراداتی وجود دارد، با ساختارهای کهنه رضاخانی مواجه هستیم که بر اساس اهداف نظام اسلامی نیست.   ارزش های حاکم بر نظام دیوان سالاری کشور با نظام ارزشی حاکم بر کشور دچار تضاد  است.

نائب رئیس مجلس در خصوص علت موافقت مجلس نهم با برجام گفت: مجلس یک سازمان متکثر است و فردی نیست، من یکی از ۲۹۰ نماینده ی مجلس نهم بودم. در بررسی  برجام تقابل بسیار جدی در مجلس وجود داشت. ۹۸ نفر از نمایندگان مخالف با برجام بودند و تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب این معاهده انجام دادند.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: ابزار های نمایندگان در مجلس محدود است، اختیارات رئیس جمهور با اختیارات نمایندگان قابل مقایسه نیست.

نماینده مردم مشهد در مورد معضلات فرهنگی گفت: در موضوعات فرهنگی همیشه در میدان رقیب بازی کرده ایم. حوزه فرهنگ نرم افزاری و بلند مدت است که با اقدامات مستقیم نمی توان مشکلات آن را حل کرد. دولت اسلامی باید محتوای فرهنگی را به صنعت فرهنگی تبدیل کند.

ظاهر مردم، باطن مسئولان است

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ظاهر مردم، باطن مسئولان است گفت: باید باطن مسئولان اصلاح شود. باید در فضای مجازی به دنبال پلتفرم های ملی باشیم.

وی در مورد شاخص های رفاه و عدالت اقتصادی گفت: شرایط تحریم ها و کرونا نشان داد، کشور به سطح تاب آوری مطلوب رسیده است. با در آمد نفتی ۱۲ هزار میلیاردی توانستیم کشور را اداره کنیم و در مرحله رشد اقتصادی هستیم.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: فشار حداکثری شکست خورده است و به همین دلیل دشمنان به دنبال مذاکره هستند. اقتصاد بدون نفت در سال ۹۹ رقم خورد و این پیروزی است.

نائب رئیس مجلس گفت: در مورد میزان وابستگی بخش های اقتصادی به ارزهای خارجی بررسی انجام دادیم، اقتصاد کشور حدود ۲۰ درصد به ارزهای خارجی وابستگی دارد.

وی با بیا اینکه باید به سمت اقتصاد بازار برویم گفت: باید بتوانیم تولید رقابت پذیر داشته باشیم، یعنی کالاهایی که بتواند با کالای قاچاق رقابت کند، تولید کنیم. از نظر شاخص های رفاه و عدالت وضعیت مطلوبی نداریم، ساختار های اقتصادی ما لیبرالیستی است.

نائب رئیس مجلس گفت: باید بازار را توسعه بدهیم، تولید در کشور ما اقتصادی نیست، بلکه وابسته به دولت است. کالا ها را به بورس کالا می برم و قیمت گذاری ها در بورس رقم خواهد خورد. دولت در خرید تضمینی محصولات کشاورزی و نظام رایانه ای دخالت خواهد کرد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: نظام اندیشه ای خود را تحت عنوان فصل پروانگی منتشر کرده ایم، برنامه های اجرایی و اقتصادی خود را تحت عنوان دولت اعتماد منتشر خواهیم کرد. در این برنامه به صورت جزئی در مورد قیمت گذاری ها توضیح داده خواهد شد. دولت اول ما دولت مشارکتی است. لیستی از برنامه ها در مورد مسکن، خودرو، اشتغال و... داریم که ارائه خواهد شد.

 ۶ میلیون بیکار مطلق را در دولت اول تعیین تکلیف خواهم کرد

قاضی زاده گفت: مسئله مهم ما افرادی هستند که بیکار مطلق هستند، دولت می گوید ۲و نیم میلیون بیکار مطلق وجود دارد، بررسی های ما حاکی از آن است که ۶ میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارد. در دولت اول تلاش می کنم برای آن ها شغلی در  حد معیشت معمول فراهم کنم، این کار ۱۰۰ هزار میلیارد هزینه دارد. برنامه بلند مدت برای اشتغال دارم.
نائب رئیس مجلس گفت: در بازار سرمایه باید اصلاحات اساسی صورت گیرد. فعلا با درخواست من پرونده ای در  مورد بازار سرمایه تشکیل شده است، مشخص است چه کسانی بازار سرمایه را خالی کرده اند.

آمده ام تا تیم بازی و باند بازی را به هم بزنم

وی افزود: نام دولت بنده «دولت اعتماد برای ساخت ایران جدید» است. آمده ام تا تیم بازی و باند بازی را بر هم بزنم. سامانه ای را طراحی کردم که شهروندان بر اساس نظام شایستگی گزینه های خود را برای وزارتخانه ها معرفی کنند.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: اینکه حلقه نیاوران درست کنیم خوب است؟ در تدوین برنامه های من بیش از ۱۰۰ جوان فعالیت داشتند و به هیچ کدام از این افراد قول پُست و مقام نداده ام.

وی ادامه داد: کسانی که در جمهوری اسلامی مسئولیت قبول می کنند باید از طبقه محروم یا متوسط باشند. با نظام مالیات و شفافیت از شکل گیری طبقه اشرافی جلوگیری می کنم. نظام مالیاتی درست فاصله طبقاتی را کنترل می کند. مدیران ما نباید در طبقه ای باشند که با مردم فاصله زیادی داشته باشند.

مسئولان در جمهوری اسلامی زندگی خصوصی ندارند

وی تاکید کرد: با جا به جا کردن افراد در دولت، مشکلات حل نمی شود، شفافیت همه جانبه در «دولت مردم «وجود دارد. کسی که در جمهوری اسلامی مسئولیت قبول می کند زندگی خصوصی ندارد و وضعیت مالی و حقوقی وی باید برای مردم مشخص باشد. با عجله نمی توان مشکلات را حل کرد، راه حل مشکلات پیچیده، پیچیده است، اما باید برنامه ریزی گام به گام کرد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات 1400 قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس گفت جمهوری اسلامی قاضی زاده هاشمی زندگی خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند، گفت: جلوگیری از واردات و توسعه صادرات دو راهبرد مهم فعالیت‌های مناطق آزاد است.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر بعد از ظهر روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان‌سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالان اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانی که در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می شوند تمام بخش ها و دولت آنان بسیج می شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانی که رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومان جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • بارها گفته‌ام مخالف هرگونه رابطه ناسالم و پارتی‌بازی در همه ادارات هستیم
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار