Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از نشریه هیل، لایحه " قانون حمایت از معارضین سعودی در سال ۲۰۲۱" با موافقیت نمایندگان هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات با کسب ۳۵۰ رای موافق به ۷۱ رای مخالف در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید.

بعد از تصویب این لایحه برای اجرایی شدن آن سنا آمریکا نیز باید لایحه را به تصویب برساند.

لایحه تصویب شده توسط نماینده دموکرات "گری کانلی" ارائه شد، کانلی نماینده منطقه ای است که خاشقجی زمانیکه در امریکا زندگی می کرد، درانجا سکونت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این لایحه فروش و صادرات برخی از تسلیحات دفاعی به عربستان را متوقف می کند مگر اینکه رییس جمهوری بتواند گواهی دهد که عربستان درگیر سرکوب و شکنجه مخالفان و بازداشت خودسرانه شهروندان ایالات متحده یا بین المللی نیست.

لایحه محدودیت صادرات تسلیحات به عربستان در حالی به تصویب میرسد که اداره مدیریت اطلاعات ملی آمریکا اسفند سال گذشته در گزارشی محمد بن سلمان را به طراحی قتل خاشقچی در سال ۲۰۱۸ میلادی در ساختمان کنسولگری عربستان در ترکیه متهم کرد.

دولت "جو بایدن" رئیس جمهوری آمریکا بعد از دریافت این گزارش شماری از مقام های سعودی را تحریم کرد اما از مجازات بن سلمان امتناع کرد.

خاشقچی روزنامه نگار مخالف و منتقد آل سعود مهرماه سال ۹۷ زمانی که برای انجام یک کار اداری به ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه مراجعه کرد، به قتل رسید اما جسد او هیچ گاه پیدا نشد.

برچسب‌ها مجلس نمایندگان آمریکا جمال خاشقچی محمد بن ‌سلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا جمال خاشقچی محمد بن سلمان مجلس نمایندگان آمریکا جمال خاشقچی محمد بن سلمان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا

ایتنا - سنای آمریکا لایحه ای را تصویب کرد که بایت دنس، مالک تیک تاک را وادار می کند کسب و کارش در این کشور را تا ۹ ماه دیگر واگذار کند یا با ممنوعیت روبرو خواهد شد.

در پی نگرانی‌ها درباره امکان دسترسی چین به داده های شهروندان آمریکایی یا نظارت بر آنها از طریق تیک تاک، لایحه مذکور روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد. این در حالی است که پیش از آن و چهارشنبه هفته گذشته بایدن اعلام کرده بود چنین لایحه ای را امضا می کند تا به قانون تبدیل شود.

به گزارش ایتنا از مهر، سناتور مارک روبیو عضو کمیته اطلاعات سنا در این باره می گوید: ما سال ها به حزب کمونیست چین اجازه دادیم کنترل یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های آمریکا را در اختیار داشته باشند، این یک کوته نظری خطرناک است. قانون جدید مالک چینی اپ را وادار می کند آن را بفروشد. چنین اقدامی برای آمریکا مناسب است.

این قانون به بایت دنس ۲۷۰ روز مهلت می دهد تا تیک تاک را رها کند.

تیک تاک که مدعی است هیچ گونه اطلاعاتی را با دولت چین به اشتراک نگذاشته، معتقد است قانون جدید به ممنوعیتی منجر می شود که آزادی بیان کاربران آمریکایی را نقض می کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه ها روبرو شد. اما قانون جدید احتمالا به دولت بایدن اجازه می دهد در صورتیکه بایت دنس تیک تاک را رها نکند، اپ را مسدود سازد. چنین اقدامی ابزارهایی را برای ممنوعیت یا فروش اپ های خارجی در اختیار کاخ سفید قرار می دهد.

دیگر خبرها

  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا
  • سنای آمریکا هم لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا