Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@03:03:32 GMT

چند واقعیت جالب از افسانه وایکینگ ها

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۰۱۷۶

چند واقعیت جالب از افسانه وایکینگ ها

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از هیستوری هایت؛ عصر وایکینگ‌ها ممکن است حدود هزاره پیش به پایان رسیده باشد، اما وایکینگ‌ها امروز نیز در تصورات و دنیای ما جای خود را دارند از فیلم‌های سینمایی و انیمیشن‌ها گرفته تا لباس‌های فانتزی هنرمندان هستند. در طول تاریخ، این جنگجویان دریانورد بسیار افسانه‌ای شده‌اند و وقتی صحبت از اروپای شمالی‌ها و وایکینگ‌ها می‌شود، تفکیک واقعیت از داستان دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

کشف گنجی ۹۰۰ ساله از دوران وایکینگ‌ها + تصاویر

در ادامه چند واقعیت درباره قبیله وایکینگ‌ها را می‌خوانید:

وایکینگ‌ها از اسکاندیناوی آمده اند

آن‌ها از اسکاندیناوی آمدند، اما تا بغداد و آمریکای شمالی سفر کردند. فرزندان آن‌ها را می‌توان در سراسر اروپا یافت، به عنوان مثال، نورمن‌ها در شمال فرانسه از نسل وایکینگ‌ها بودند.

وایکینگ به معنای دزدان دریایی است

این کلمه از زبان نورس قدیم گرفته شده که در دوران وایکینگ‌ها در اسکاندیناوی به این زبان صحبت می‌شد.

همه آن‌ها دزد دریایی نبودند

وایکینگ‌ها به دلیل غارت‌هایی که انجام دادند، بدنام هستند. اما بسیاری از آن‌ها در واقع برای اسکان مسالمت آمیز و کشاورزی و گذران زندگی یا تجارت کالا به کشور‌های دیگر سفر می‌کردند و راهزن نبودند.

وایکینگ‌ها از کلاه ایمنی شاخ دار استفاده نمی‌کردند

کلاه ایمنی شاخدار نمادی است که از فرهنگ عامه وایکینگ‌ها شناخته می‌شود. در واقع یک خلاقیت خارق العاده است که توسط کارل امیل دوپلر طراح لباس برای تولید Wagner’s Der Ring des Nibelungen در سال ۱۸۷۶ ساخته شده است.

برخی از وایکینگ‌ها کلاه هم نداشتند

فقط یک کلاه ایمنی کامل از وایکینگ‌ها پیدا شده که نشان می‌دهد بسیاری از آن‌ها بدون کلاه ایمنی می‌جنگند یا به جای فلز از چرم استفاده می‌کردند.

یک وایکینگ مدت‌ها قبل از کلمب به سواحل آمریکا رسید

اگرچه ما معمولاً اروپایی بودن کریستوفر کلمب را اعتبار ی برای معرفی سرزمینی جدید در دنیا می‌دانیم، اما لیف اریکسون، کاوشگر وایکینگ، ۵۰۰ سال قبل از کلمب به آمریکا رسیده بود.

پدر لیف اولین وایکینگ بود که پا به گرینلند گذاشت

طبق ادعا‌های ساکن ایسلند، اریک سرخ پس از اخراج از ایسلند به جرم قتل چند مرد، به گرینلند سفر کرد. او در ادامه اولین شهرک وایکینگ‌ها را در گرینلند را تاسیس کرد.

وایکینگ‌ها خدایان خاص خود را داشتند

اگرچه اسطوره‌های وایکینگ‌ها مدت‌ها پس از اساطیر رومی و یونانی به وجود آمدند، اما خدایان نورس برای ما بسیار کمتر از زئوس، افرودیت و جونو آشنایی دارند. میراث این خدایان در دنیای مدرن را می‌توان در انواع مکان‌ها، از جمله فیلم‌های ابرقهرمانی پیدا کرد.

روز‌های هفته به نام برخی از وایکینگ‌ها نامگذاری شد

تنها روز هفته که به زبان خدای نورس به زبان انگلیسی نامگذاری نشده، شنبه است که به نام خدای رومی کیوان نامگذاری شده است.

وایکینگ‌ها دو بار در روز غذا می‌خوردند

اولین وعده غذایی آن‌ها که تقریباً یک ساعت پس از برخاستن از خواب سرو می‌شد، به طور صبحانه بود، اما برای وایکینگ‌ها به داگمال شناخته می‌شد. وعده دوم غذایی ناتمال در شب و در پایان روز کاری خورده می‌شد.

وایکینگ‌ها کشتی ساز‌های ماهری بودند

آن‌ها به حدی در ساخت کشتی ماهر بودند که طراحی معروف‌ترین کشتی آن‌ها یعنی طول عمر، توسط بسیاری از فرهنگ‌های دیگر پذیرفته شد و قرن‌ها بر طراحی و ساخت کشتی تأثیر گذاشت.

وایکینگ‌ها نام خود را روی شهر‌های انگلیس گذاشتند

اگر یک دهکده، شهر یا مکانی در انگلیس دارای نامی باشد که به -by، thorpe یا -ay ختم می‌شود، احتمالاً توسط وایکینگ‌ها آباد شده است.

شمشیر با ارزش‌ترین دارایی وایکینگ‌ها بود

در زمان وایکینگ‌ها شمشیر‌ها بسیار گران بودند و بنابراین به احتمال زیاد با ارزش‌ترین موردی است که یک وایکینگ در اختیار داشت همان شمشیر بود.

وایکینگ‌ها برده داری می‌کردند

برده‌ها که به ترال معروف بودند، کار‌های خانه را انجام می‌دادند و نیروی کار پروژه‌های بزرگ ساخت منازل را تأمین می‌کردند. ترال‌های جدید در هنگام حملات وایکینگ‌ها به خارج از کشور تبعید شده بودند یا به اسکاندیناوی و به شهرک‌های وایکینگ بازگردانده  می‌شدند و به عنوان برده با نقره معامله شدند.

وایکینگ‌ها بسیار اهل ورزش بودند

ورزش‌هایی که شامل آموزش تیراندازی که در جنگ استفاده می‌شد و شنا در بین آن‌ها از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار بود.

آخرین پادشاه بزرگ وایکینگ‌ها در نبرد استمفوردبریج کشته شد

هارالد هاردرادا به انگلیس آمده بود تا پادشاه وقت، هارولد گودوینسون را که قصد داشت پادشاه انگلیس شود را به جنگ فراخواند. در نهایت، اما او در نبرد استمفوردبریج توسط مردان هارولد شکست خورد و کشته شد.

مرگ هارالد پایان دوره وایکینگ‌ها بود

سال ۱۰۶۶، سالی که هارالد در آن کشته شد، سالی است که عصر وایکینگ به پایان می‌رسد. در آن مرحله، گسترش مسیحیت جامعه اسکاندیناوی را به طرز چشمگیری تغییر داده بود و جاه طلبی‌های نظامی مردم نورس دیگر یکسان نبود. با ممنوعیت گرفتن برده مسیحی، وایکینگ‌ها انگیزه اقتصادی زیادی را برای حملات خود از دست دادند و به جای آن به فعالیت‌های نظامی الهام گرفته از دین پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وایکینگ ها وایکینگ ها عجیب ترین ها واقعیت جالب کلاه ایمنی وایکینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند

 ضیاءالرحمان مدنی والی لوگر در دیدار با «رزا اوتنبایوا» رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل (یوناما) اظهار داشت: این نهاد بین‌المللی باید واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند.

وی افزود: حکومت افغانستان تلاش‌های زیادی را برای آموزش و رفع مشکلات مردم و ارائه خدمات بهتر انجام داده است.

مدنی ادامه داد: جهان با حکومت کنونی افغانستان منصفانه رفتار نمی‌کند.

رئیس یوناما نیز در این دیدار تاکید کرد که در آینده نزدیک، یک میلیون کلاس آموزش‌های اجتماعی در افغانستان ایجاد می‌شود.

«شیرمحمد عباس استانکزی»، معاون سیاسی وزارت خارجه طالبان نیز پیش از این در سفر به ولایت لوگر گفته بود که شرایط خوبی در افغانستان به ویژه برای افراد بازگشته از دیگر کشورها فراهم شده است.

وی تاکید کرده بود که غربی‌ها از واقعیت‌های عینی افغانستان بی خبر هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • قدرت‌نمایی هالند: این وایکینگ متوقف‌نشدنی است
  • یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • «وعده صادق» افسانه شکست ناپذیری اسرائیل را در هم شکست
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۸ / این کوروش افسانه است!
  • جشن تولد ۴۱ سالگی افسانه پاکرو
  • (ویدئو) ساکنان تالاب‌های افسانه‌ای عراق از خشکسالی می‌ترسند