Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس،‌ یک مقام وزارت خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه مدعی شد، گفت‌وگوهای حاشیه کمیسیون مشترک برجام در وین آهسته پیش رفت چون مذاکرات تهران-واشنگتن مستقیم نبود. 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، این مقام ارشد - که نامش فاش نشد - پس از دور س. م گفتگوها با ایران در وین به خبرنگاران گفت:  «من فکر می‌کنم قبل و بعد از هر دور گفت‌وگوهای [وین]، با اسرائیلی‌ها مذاکرات زیادی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما مجبوریم تحریم‌های ایران را برداریم تا به توافق هسته‌ای برگردیم و ما این را مستقیماً به اسرائیل گفتیم. این به این معنی نیست که ما تقابل با ایران در منطقه را متوقف خواهیم کرد» . 

وی با تاکید بر باقی‌ماندن اختلافات مهم بین واشنگتن و تهران در وین، توضیح داد:  «در دور دوم مذاکرات در وین پیشرفت‌هایی حاصل شده است اما اوضاع با شرایط یک هفته قبل تفاوت اساسی ندارد» . 

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد:  «شفافیت بیشتری در مورد آنچه که ایالات متحده برای بازگشت به اجرای کامل توافق هسته‌ای باید انجام دهد، وجود دارد و همچنین ایران بهتر می‌داند برای بازگشت به اجرای کامل برجام چه کاری باید انجام دهد. صرف این شفافیت بیشتر، به معنای اتفاق نظر نیست. مقابل ما مسیری طولانی‌تر از آنچه طی کرده‌ایم وجود دارد» . 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» ، این مقام آمریکایی اضافه کرد:  «در جریان مذاکرات وین، ایالات متحده نمونه‌هایی از تحریم‌ها را در اختیار تیم مذاکره کننده ایرانی قرار داده است که به عقیده آمریکا برای بازگشت به اجرای کامل توافق هسته‌ای باید برداشته شود و همچنین مصادیق تحریم‌هایی که به اعتقاد آمریکا به عنوان بخشی از توافق هسته‌ای لازم نیست حذف شود را ارائه کرده است» . 

وی گفت:  «ایالات متحده نمونه‌هایی از نوع سوم تحریم‌ها را - که توسط دولت ترامپ تحت تعریف تروریسم اعمال شده است تا بازگشت به توافق هسته‌ای را دشوار کند - به ایران ارائه کرده است. ما باید یک به یک آن‌ها را بررسی کنیم تا ببینیم اعمال این تحریم‌ها توجیهی دارد یا امکان رفع آن‌ها وجود دارد» . 
این دیپلمات آمریکایی با رد درخواست ایران برای رفع تحریم‌ها و سپس بازگشت به برجام، مدعی شد:  «ایالات متحده برای ایران روشن ساخته که هیچ وضعیتی وجود نخواهد داشت که آمریکا تمام تحریم‌هایی که رفع آن‌ها لازم است را برداشته و سپس ایران اقدامات [جبرانی] خود را آغاز می‌کند. ما آن را نمی‌پذیریم و سایر کشورها نیز قبول نخواهند کرد» . 

وی ادامه داد:  «ما تحریم‌های بیشتری را که در چارچوب برنامه هسته‌ای علیه ایران اعمال شده حذف نخواهیم کرد و اقدامات ایران را برای محدود کردن برنامه هسته‌ای آن‌ها کمتر از آنچه توافق هسته‌ای می‌خواهد، انجام نخواهیم داد» . 
 

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه احتمال دستیابی به توافق با ایران تا اواسط ماه می‌وجود دارد، اما تأکید کرد که این امر به پیشرفت حاصل شده در آن زمان بستگی دارد:  «ما عقب نمی‌نشینیم. ما می‌خواهیم در اسرع وقت به توافق برسیم اما نه به هزینه توافقی که شرایط ما را برآورده نکند» . 
نشست کمیسیون مشترک برجام بعدازظهر سه‌شنبه در «گرندهتل» وین برگزار و قرار شد گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد. در این نشست، رؤسای هیات‌های مذاکره‌کننده کشورهای طرف ‌برجام به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفت‌وگوهای فنی و پیش‌نویس‌های اولیه متون و نحوه تداوم گفت‌وگوها پرداختند. 

در نشست دیروز کمیسیون مشترک،  «سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه و رئیس هیأت ایرانی ضمن تأکید مجدد اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با برجام و مسیری که باید طی شود، روند کنونی گفت‌وگوها را به رغم دشواری‌ها و چالش‌های موجود رو به جلو ارزیابی کرد. ‌ 
بامداد امروز همچنین آژانس اتمی در گزارشی به اعضای شورای حکام، تایید کرد که ایران سانتریفیوژهای پیشرفته‌تری را در تأسیسات غنی‌سازی نطنز نصب کرده است. 

کد خبر 596682 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام ایران و آمریکا هسته‌ای - مذاکرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام ایران و آمریکا هسته ای مذاکرات توافق هسته ای ایالات متحده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند

کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، ایالات متحده، ژاپن و ۴۷ کشور دیگر را متهم کرد که به دنبال اجتناب از مقررات این سازمان در مورد کشورش هستند که مصمم به ارائه قوانین آنها هستند.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره (KCNA)، در بیانیه سفیر کره شمالی آمده است: «نیرو‌های متخاصم ممکن است در آینده دومین و سومین پنل کارشناسی را علیه ما راه اندازی کنند، اما همه آنها با گذشت زمان با خود ویرانگری مواجه خواهند شد». 

کیم در پایان گفت: اگر ایالات متحده و پیروانش به‌جای عبرت گرفتن از پرونده اخیر، سیاست خصمانه نابهنگام را در قبال کره شمالی (جمهوری دموکراتیک خلق کره) پیگیرانه دنبال کنند، با شکست استراتژیک بدتری مواجه خواهند شد.

پیش از این، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفته بود پیونگ یانگ در واکنش به استفاده واشنگتن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم و رفتار خصمانه علیه کره شمالی، گزینه‌های سختگیرانه و قاطعی برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود خواهد داشت. واشنگتن همواره از حقوق بشر برای اقدامات تحریک‌آمیز سیاسی و توطئه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند. او گفت: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توان و قدرت بالایی برای ایستادن در مقابل هر گونه تحریم شدیدی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟