Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@23:01:03 GMT

نقش بیماری لثه در ابتلا به نوع شدید کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۰۶۲۹

نقش بیماری لثه در ابتلا به نوع شدید کرونا چیست؟

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیماری لثه، خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان تأثیر بیماری لثه را بر خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که بیماری لثه و غلظت بالای ویروس کرونا در بزاق، خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج مطالعاتی از این قبیل نشان می‌دهد که چرا برخی افراد در معرض ابتلاء به نوع شدید بیماری هستند، اما برخی دیگر علائم شدید آن را تجربه نمی‌کنند.

به گفته محققان، معمولاً ویروس کرونا از طریق بزاق وارد ریه‌های فرد می‌شود، اما در صورتی که او به بیماری لثه مبتلا باشد، ویروس مستقیماً از دهان وارد جریان خود فرد می‌شود. در این صورت خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن افزایش پیدا می‌کند. زمانی که ویروس وارد جریان خون می‌شود، قبل از اینکه به رگ‌های خونی ریه‌ها پمپاژ شود، از طریق رگ‌های گردن و قفسه سینه به قلب راه پیدا می‌کند.

پژوهشگران معتقد هستند که تجمع پلاک‌های دندانی و التهاب لثه، خطر رسیدن ویروس کرونا به ریه‌ها و ایجاد عفونت شدیدتر را افزایش می‌دهد. مسواک زدن دقیق، استفاده از نخ دندان و دهان‌شویه‌های مخصوص و حتی شست و شوی دهان با آب نمک، علاوه بر اینکه به کاهش تجمع پلاک دندانی کمک می‌کند، می‌تواند باعث کاهش غلظت ویروس کرونا در بزاق شود. در این صورت خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن کاهش پیدا می‌کند.

نتایج این مطالعه در مجله Oral Medicine and Dental Research منتشر شده است.

کد خبر 488538

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ابتلا به کرونا شیوع کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مرگ و میر ناشی از کرونا بیماری لثه مسواک زدن نخ دندان دهان شویه کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا کرونا در جهان بیماری لثه کرونا ابتلا به کرونای شدید کرونای شدید پیشگیری از کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید ویروس کرونا بیماری لثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن