Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی زنجان از اعلام آمادگی بنگلادشی‌ها برای سرمایه‌گذاری در حوزه نساجی در زنجان خبر داد.

علی یگانه‌فرد شامگاه دیروز (اول اردیبهشت‌ماه) در شصت و پنجمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان، با اشاره به برنامه‌های اتاق در رابطه با تحقق شعار سال، اظهار کرد: نظرات بخش خصوصی پس از جمع‌بندی در رابطه با موانع تحقق شعار سال به سازمان صمت و دادستانی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی اتاق برای سال‌جاری، افزود: در بخش آموزشی بالغ بر ۶۰ عنوان دوره در بخش‌های مختلف برای امسال برنامه‌ریزی شده، در وب‌سایت اتاق قرار گرفته و در طول سال‌جاری برگزار می‌شود.

این مسئول ادامه داد: دوره‌های آموزشی اتاق بازرگانی زنجان به ‌صورت رایگان برای عموم علاقه‌مندان برگزار می‌شود و امیدواریم با برگزاری این دوره‌ها، به اهداف مورد نظر که آموزش پرسنل بخش دولتی و خصوصی و هدف‌گذاری برای آموزش و تربیت تجار و بلأخص نسل جوان  است، دست پیدا کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه متاسفانه شیوع ویروس منحوس کرونا مانع از اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری در ایران و نیز کشورهای دیگر شده است، تصریح کرد: در حال حاضر برنامه اعزام و پذیرش‌ها از سوی اتاق بازرگانی زنجان آماده و به سازمان صمت ارائه شده که در جلسه کارگروه توسعه صادرات مطرح و امیدواریم پس از تصویب ذیل نقشه راه تجارت خارجی جنبه عملیاتی به خود گیرد.

یگانه‌فرد با اشاره به استقرار رایزنان بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای چین، ارمنستان، عمان، آذربایجان و روسیه و نیز مقدمات حضور در کشورهای ترکیه پاکستان و هند، گفت: امیدواریم سازمان صمت هماهنگی‌های لازم را در این زمینه صورت داده، علاوه ‌بر آن جلساتی با رایزنانی که اعزام شده و می‌شوند، برگزار، ظرفیت‌های استانی توضیح داده شده تا رایزن‌ها به‌ عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران، زمینه را برای حضور در آن کشور برای بهره‌مندی‌های لازم اقتصادی تجار انجام دهند.

وی با بیان اینکه جلسات کارشناسی پیش از جلسات اصلی شورا برگزار می‌شود تا با احصای موارد و مشکلات و نیز ارائه پیشنهادات، این جلسات خروجی لازم را داشته باشد، یادآور شد: در صنعت نساجی استان ۸۱ واحد با بیش از ۵۰۰ نفر شاغل فعالیت دارد که با افتتاح ۶ واحد جدید میزان شاغلان در این بخش بالغ بر ۱۰ هزار و ۹۴۵ نفر خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: میزان صادرات بخش نساجی در سال گذشته نسبت به سال ۹۸ کاهش داشته و در واردات مواد اولیه و صادرات مشکلاتی وجود داشته است. سرمایه‌گذاران بنگلادشی آمادگی خود را برای حضور و سرمایه‌گذاری در بخش نساجی استان زنجان اعلام کرده‌اند که امید است با رفع موانع در این بخش شاهد حضور سرمایه‌گذاران خارجی این بخش نیز در استان باشیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اتاق بازرگانی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان با اشاره به خرید تضمینی بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم گفت: در بارندگی اخیر هیچگونه خسارتی به گندم‌های ذخیره شده استان وارد نشده است.

امید جهان‌نژادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از بیستم فروردین تاکنون بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی افزود: در پی هشدار هواشناسی خوزستان برای بارندگی طی روزهای گذشته، با تمهیدات در نظر گرفته و فعالیت صورت گرفته هیچ گونه خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز نگردید.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت نقش استان خوزستان در تأمین امنیت غذایی کشور، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در استان و نظارت استاندار و معاونین، عملیات انتقال گندم از مراکز روباز به سیلوها در دستور کار قرار گرفت و به منظور صیانت از دسترنج گندم‌کاران خوزستان با فعالیت شبانه روزی تمام نیروها اعم از کارکنان اداره کل غله و خدمات بازرگانی و اداره کل تعاون روستایی خوزستان با چادر کشی و محافظت اصولی هیچ گونه خسارتی به گندم‌های موجود در مراکز رو باز وارد نگردید.

جهان‌نژادیان با بیان اینکه بیش از ۸۵۰ تن گندم تا نیمه اردیبهشت ماه در استان خریداری شده بود، تصریح کرد: از این میزان بیش از ۶۵۰ هزار تن در مراکز نگهداری روباز خریداری شده بود و در راستای انتقال این حجم از گندم به مراکز ذخیره سازی استاندارد شاهد یکی از بزرگترین و حساس‌ترین عملیات‌های لجستیکی کشور بودیم و روزانه بیش از ۶۰ هزار تن گندم از این مراکز به کارخانجات آرد و سیلوهای ذخیره سازی استان همچنین مطابق برنامه ابلاغی از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به استان‌های دیگر کشور انتقال داده شد.

وی گفت: در حال حاضر موجودی گندم مراکز روباز کمتر از ۲۵ هزار تن گندم است که همین میزان پایان موجودی گندم در مراکز روباز استان خواهد بود.

کد خبر 750773

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»