Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: روند تولید و تست انسانی واکسن ایرانی کرونا به نام "رازی کوو پارس" به خوبی در حال انجام است و محققان در تلاش هستند در آینده نزدیک یکی از نگرانی های هموطنان را برطرف کنند.

دکتر محمد حسن فلاح مهرآبادی افزود: برنامه ریزی های لازم برای این کار انجام گرفته و امید است در فرایندهای اجرا تاخیری صورت نگیرد تا این محصول ایرانی در کوتاه ترین زمان ممکن در دسترس مردم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا بسترهای لازم برای تولید این واکسن فراهم شده است؟ گفت: تلاش ها در این زمینه از سال گذشته آغاز شده و با تمام ظرفیت در تلاش هستیم این موضوع مهم در اسرع وقت، محقق شود.

فلاح ادامه داد : قرارداد برای خرید تجهیزات و کلین روم (اتاق تمیز) منعقد شده و امید است هم زمان با ورود به فاز سوم، ساختمان و تجهیزات مربوط نهایی شده تا آماده ورود تولید انبوه این محصول فناورانه ایرانی شویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تمایلی به صادرات این واکسن دارید؟ گفت: اولویت فعلی کشور تامین نیاز داخلی است.

دوز دوم واکسن ایرانی رازی کوو پارس تا چند روز آینده به همه داوطلبان تزریق می شود
فلاح اظهار داشت: دوز اول واکسن رازی کوو پارس به ۱۳۳ داوطلب مرحله اول تست انسانی، تزریق شده و بیش از ۹۰ داوطلب هم دوز دوم واکسن را دریافت کردند. پیش بینی می شود تا چند روز آینده مابقی داوطلبان هم دوز دوم واکسن دریافت می کنند.

وی تعداد دوزهای این واکسن را ۲ دوز تزریقی و یک دوز استنشاقی اعلام کرد و گفت: ۱۳۳ داوطلب مرحله اول تست انسانی پس از دریافت دوزهای تزریقی، باید دوز استنشاقی را هم دریافت کنند.

فلاح با تاکید براینکه تاکنون داوطلبان هیچ عارضه جدی نداشته اند، گفت: برخی از داوطلبان دچار عواضی مانند تب خفیف، درد موضعی مختصر محل تزریق و در برخی موارد سردرد خفیف شدند که این موارد در اغلب واکسن های ساخته شده کرونا دیده شده است.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، مهمترین موضوع در این زمینه را کنترل آنزیم های کبدی داوطلبان اعلام کرد و گفت: تا کنون این عارضه در داوطلبان ما مشاهده نشده است.

وی زمان احتمالی آغاز مرحله دوم تست انسانی با حضور ۵۰۰ داوطلب را خرداد  ۱۴۰۰ اعلام کرد و گفت: داوطلبان این مرحله مشخص شده اند و پس از اخذ مجوزهای لازم این کار آغاز خواهد شد.

کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است، با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد روز یکشنبه (۱۰ اسفند)  با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد. 

تزریق واکسن رازی کووپارس دومین واکسن ایرانی کرونا است که از ۱۰ اسفند ماه روی داوطلبان این طرح مطالعاتی انجام شد.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید و روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در همین موسسه مستقر در کرج رونمایی شد.

موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن ترین واکسن ها است، برای تولید آن استفاده کرد. این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، در اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان صورت گرفت.

/ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن رازی کوو رازی کوو پارس تست انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • امیدوارم مقابل نساجی به روند پیروزی‌های خانگی‌مان ادامه دهیم
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم