Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از رویترز، روز گذشته پنلی از سناتورهای آمریکایی از مقامات اپل و گوگل درباره سلطه اپ استورهای آنها و همچنین سواستفاده از قدرت در مقابل رقبای کوچک‌تر سوالاتی پرسیدند.

ایمی کلوبوچار سناتور ارشد دموکرات در این جلسه استماع گفت اپل و گوگل می‌توانند از قدرت شأن برای مستثنی کردن یا سرکوب کردن اپ هایی استفاده کنند که رقیب محصولات شأن به حساب می آیند و هزینه‌هایی زیاد از توسعه دهندگان دریافت می‌کنند که روی رقابت تأثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که عده‌ای از توسعه دهندگان اپ از جمله اسپاتیفای (سرویس پخش موسیقی) از مدت‌ها قبل شکایت دارند که سیاست اجباری اشتراک گذاری درآمد حاصل از فروش محصولات دیجیتال و قوانین حضور در اپ استورهای اپل و گوگل نوعی رفتار ضد رقابتی به حساب می‌آید.

نمایندگان اپل و گوگل در این جلسه به سناتورها اعلام کردند شرکت‌های مذکور به شدت فروشگاه‌های اپ خود را کنترل می‌کنند و قوانین مربوط به اشتراک گذاری درآمد اپ ها برای تأمین هزینه‌های اقدامات امنیتی جهت حفاظت از مشتریان در مقابل اپ ها و اقدامات مخرب لازم است.

اما کایل آن دیر مدیر ارشد همخوانی اپل در پاسخ به سوال سناتور جاش هاولی اعلام کرد تمام هزینه‌های دریافتی از توسعه دهندگان اپ ها صرف اقدامات امنیتی نمی‌شود.

اما توضیحات «آندیر» و ویلسون وایت (یکی از مدیران گوگل و نماینده شرکت در جلسه استماع) درباره عدم دریافت هزینه‌های اجباری از اوبر و اپ هایی که محصولات فیزیکی می‌فروشند، نمایندگان مجلس آمریکا را قانع نکرد.

کد خبر 5195201

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری گوگل اپل کنگره آمریکا انتی تراست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی حاکمیت سایبری هوش مصنوعی زیست فناوری گوگل ناسا فناوری نانو نوآوری فناوری فضایی ایالات متحده امریکا روسیه ویروس کرونا اپل و گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد