Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@09:13:53 GMT

مصلحت های باندی را بر مصلحت های نظام و دولت ترجیح ندهید!

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۲۵۳۹

مصلحت های باندی را بر مصلحت های نظام و دولت ترجیح ندهید!

31 فروردین ماه بود که آیین تودیع و معارفه مدیر کل راه و شهرسازی کردستان برگزار شد و بهمن مرادنیا استاندار کردستان اعلام کرد که به دلیل نارضایتی از عملکرد راە شهرسازی و ضعف‌های بنیادی در این بخش دست به تغییر مدیریت این بخش زدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، 31 فروردین ماه بود که آیین تودیع و معارفه مدیر کل راه و شهرسازی کردستان برگزار شد و بهمن مرادنیا استاندار کردستان اعلام کرد که به دلیل نارضایتی از عملکرد راە شهرسازی و ضعف‌های بنیادی در این بخش دست به تغییر مدیریت این بخش زدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن مرادنیا در آئین تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان با انتقاد از عملکرد مدیریت ضعیف در بخش راه و شهرسازی استان گفت: حوزه راه و شهرسازی از جمله بخش‌های بسیار مهم و حایز اهمیت برای استان است که متاسفانه در دو سال گذشته به سبب سو مدیریت در این مسئلە با مشکل مواجە شدیم.

وی با بیان اینکه من به دلیل بومی بودن مدیریت پیشین و داشتن تحصیلات مرتبط و علیرغم نداشتن سابقه اجرایی یک تنه از وی حمایت کردم، گفت: باید دلایل اینکه موفقیت چندانی در این حوزه حاصل نشده مورد بررسی قرار بگیرد و در این راه فرافکنی انجام نشود.

مرادنیا به اقدامات بسیار مهم و اثر گذار انجام شده در بخش حمل و نقل استان اشاره کرد و اظهار داشت: در استان ما موفقیت‌های بسیاری در بخش راه روستایی، راه اصلی و بزرگراهی، فرودگاه و راه آهن کسب کرده‌ایم که این امر با همت استان، سازمان برنامه و بودجه و توجه وزارت راه و شهرسازی محقق شده است و تلاش فردی در این راه معنایی ندارد.

استاندار کردستان با بیان اینکه ما نمی‌توانیم به سبب احتمال بروز خطا و اتفاقات پیش بینی نشده کار انجام ندهیم، گفت: در روند اجرای کار اگر مشکلی پیش آمد باید آن را بر طرف و اصلاح کنیم، نه اینکه از ترس پدید آمدن مشکل کار را به کلی تعطیل کنیم.

وی اضافه کرد: مردم از ما کار و تسریع در اجرای پروژه‌ها را می خواهند و در کنار آن باید سلامت کاری را نیز مورد توجه قرار داد.

مصلحت های باندی را بر مصلحت های نظام و دولت ترجیح ندهید!

اما بعد از رسانه ای شدن این سخنان،  محمد صدیق ثابتی مدیر کل سابق راه و شهرسازی کردستان در واکنش به سخنان بهمن مرادنیا استاندار کردستان در پیامی اعلام کرد؛ 

در این نوشتار نمیخواهم گزارش عملکرد ارائه کنم، چرا که در اولین فرصت به استحضار ولی نعمتان خودم، مردم شریف میرسانم. فقط میخواهم پاسخی به چند نکته مطرح شده در جلسه تودیع و معارفه بدهم. آقای استاندار، فرمودید که "به علت سوءمدیریت در حوزه راه و شهرسازی با مشکل مواجه شـدیم" و همزمـان در ایـن جلسـه دم از اقدامات بسیار مهم و اثرگذار انجام شده در بخش حمل و نقل میزنید.

 اگر اقدامات بسیار مهم و اثرگذاری در این حوزه انجام شـده، که به نظر بنده زیاد هم انجام شده است، به همت و با تلاش پیمانکاران محترم، مشاورین و همکاران بنده، علی رغم کمبـود شـدید اعتبارات و مطالبات زیاد پیمانکاران و با مدیریت اینجانب بوده است.

 آقای ملکی معاون محتـرم عمرانـی شـما میفرماینـد کـه "مـا نسبت به میانگین کشوری کمترین برخورداری را در بخش راه آسفالته روستایی، بزرگراهی و راه اصلی داریم." بنده فرمایش ایشـان را تایید میکنم ولی مثل اینکه فراموش کرده اند که خودشان سه سال مدیرکل راه و شهرسازی بوده و بیش از دو سال است معـاون عمرانی استان هستند. این عقبماندگی ها نتیجه کم کاری و ... ایشان و مدیران ارشد فعلی و قبلی بوده است.

 آقای ملکی بعد از حضور بنده به عنوان مدیرکل راه و شهرسازی انتظار داشـتند کـه همزمـان بـا معـاون عمرانـی بـودن، اداره راه و شهرسازی را هم در دست داشته باشند و با دخالت های بی جا در امورات و ارتباط برقـرار کـردن بـا همـه سـطوح اداره، رشـته امـور همچنان باب مرادشان باشد.

 بدیهی است که بنده این دخالتها را قیچی کردم زیرا این موضـوع را خـلاف قـانون و منـافع عمـومی میدانستم. آقای مرادنیا، در مساله تخریب کوه کوچکه ره ش سنندج، باید به یاد داشته باشید که مصاحبه هایتان با رسانه ها با درخواسـت تـان از بنده متناقض بود و بنده زیر بار فشار غیرقانونی شما نرفتم و موضوع را بلافاصله با تشکل های زیست محیطی که به اطاق بنده آمـده بودند درمیان گذاشتم. 

حتما دوستان عضو این تشکل ها به یاد دارند. مسلم است با معیار و شـاخصهای مـوردنظر جنابعـالی، بنـده مدیری ضعیف هستم چون گوش به فرمان نبودم. البته به این نوع ضعیف بودن افتخار میکنم.

 آقای مرادنیا، فرمودید که "من به دلیل بومی بودن مدیریت پیشین و داشتن تحصیلات مرتبط و علی رغم نداشتن سـابقه اجرایـی، یک تنه از وی حمایت کردم" لازم است بدانید درشرایطی که جنابعالی در جهاد سازندگی به علت نداشتن مدارج دانشگاهی در یک پست غیر کارشناسی و غیر مدیریتی شاغل بودید، بنده با مدرک مهندسی عمران از دانشگاه صعنتی اصفهان در پروژه هـای عمرانـی و راهسازی کار میکردم و مدتی بعد با مدرک فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران رییس دانشکده فنی دانشـگاه آزاد سنندج بودم. 

همچنان که به خوبی میدانید تعدادی از مدیران کل فعلی و قبلی، معاونین مدیرکل، شهرداران، مـدیران میـانی و کارشناسان دستگاههای اجرایی و روئسای ادارات مختلف سطح استان، مشاورین و پیمانکاران، در دانشگاههای سطح اسـتان شـاگرد بنده بودند. 

همچنین سابقه چهارسال ریاست دانشگاه علمی-کاربردی استان کردستان و چهارسال ریاست سـازمان نظـام مهندسـی ساختمان استان کردستان از آخرین سوابق اجرایی بنده بوده است و اما در حوزه اعتبارات استانی، فقط کافی عملکرد خودتان را با دو استان اردبیل و کهگیلویه و بویراحمد مقایسـه کنیـد تـا متوجـه شوید که اعتبارات استان کردستان چندان قابل توجه نیست. البته این را هم خوب میدانید که افـزایش اعتبـارات هـم بـا همـت و پیگیری نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی بوده است. 

برای اثبات ضعف مدیریت جنابعالی در تامین اعتبارات حـوزه راه و شهرسازی فقط به دو مورد اشاره میکنم. 1 .گردنه صلوات آباد سـنندج از محـل تـوازن، 27 میلیـارد تومـان در سـال 1399 پیشبینی شده بود که تا این لحظه یعنی 31/01/1400 حتی یک ریال هم تخصیص نداشته است. 2 .جاده سنندج-مریـوان هـم از محل توازن 27 میلیارد تومان درنظر گرفته شده بود که تخصیص این مورد هم صفر بوده است. 

جناب مرادنیا من این توصیه را به جنابعالی میکنم که اگر خود را در برابر خداوند مسئول میدانید هیچگـاه منـافع شخصـی را بـر منافع عمومی و مصلحتهای باندی را بر مصلحتهای نظام و دولت ترجیح ندهید زیرا ایـن مقامـات همچنـان کـه آمـدنی هسـتند رفتنی هم میباشند و آنچه که میماند رابطه شخص و خداست.

 در خاتمه بسیار خوشحال و خرسندم که تا این لحظه زیر بار فشارهای غیرقانونی شما نرفته و مصالح مردم را فدای منـافع شخصـی نکردم. بنابراین طبیعی است که عصبانی و درمانده باشید، حرف برای گفتن فراوان است و همه در موعدش مطرح خواهد شد. 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استاندار کردستان کل راه و شهرسازی تودیع و معارفه استان کردستان بهمن مرادنیا بسیار مهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۲۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟

جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد.

 روزنامه سازندگی در گزارشی نوشت:

قالیباف پس از چهار سال، سکوت همیشگی‌اش بر تمام کاستی‌های دولت سیزدهم را شکسته و هم خودش به دولت انتقاد می‌کند و هم دست مجلسی‌ها را باز گذاشته است. آن هم قالیبافی که با پایداری‌ها و طرفداران دولت که برای ریاست‌جمهوری سیدابراهیم رئیسی تلاش بسیار کردند برای پیروز شدن در انتخابات مجلس دوازدهم ائتلاف کرد. اما حتی در آخرین نشستی که هفته گذشته با اقتصاددان‌های دولتی داشت، آخرین اولتیماتوم‌ها را به دولت سیدابراهیم رئیسی و کابینه‌اش داد تا هرچه سریع‌تر برای مشکلات ارزی و اقتصادی چاره‌ای بیندیشند.

در عین حال نمی‌شود به این موضوع تنها اکتفا کرد زیرا قالیباف کسی نیست که برای دولت رئیسی و طرفدارانش خط‌ونشان بکشد چون بارها ثابت کرده که خیلی راحت می‌تواند چشم بر ضعف‌ها و حتی فسادهای موجود در قوه مجریه سیزدهم ببندد بنابراین، این سوال پیش می‌آید که چرا قالیباف به ناگه به دولت انتقاد می‌کند؟ و چرا دولت رئیسی برای رئیس کنونی پارلمان دیگر آن دولت قبل نیست؟ شاید آن‌طور به نظر برسد که سیدابراهیم رئیسی هم دیگر برای قالیباف هم‌پیمان قدیمی نیست و دور از ذهن نیست که او حتی برای اینکه مجدداً صاحب ریاست شد به ‌عنوان یکی از منتقدان شرایط موجود، انتقاداتش را از دولت افزایش دهد. فردی که اگر دوباره کرسی قدرت را به دست بگیرد احتمالاً رقیب جدی‌تری برای سیدابراهیم رئیسی در ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خواهد شد. ‌

موضوعی که عباس سلیمی‌نمین که نزدیکی سیاسی نیز با رئیس مجلس دار، سال گذشته آن را رد کرد. او در گفت‌وگو با سایت قرن نو گفته بود که رئیسی برای بار دوم کاندیدا خواهد شد و قالیباف خود را وارد رقابت با او نخواهد کرد. سلیمی‌نمین تاکید کرده بود: «قرابت فکری بین جبهه پایداری و رئیسی وجود ندارد» موضوعی که البته مسکوت ماند و در شرایط کنونی طور دیگری به نظر می‌رسد.‌

درست است که محمدباقر قالیباف با ائتلاف پایداری‌ها به مجلس راه یافت اما گویا در جنگ قدرتی که میان اصولگرایان اکنون باقی است، قالیباف ترجیح می‌دهد، طرف جریان وابسته به دولت سیزدهم قرار نگیرد. گویا بده‌بستان‌های سیاسی چهار سال اخیر به مذاق رئیس مجلس خوش نیامده است. او چشم‌هایش را روی ضعف‌های دولت بست اما از آن طرف آنها تمام تلاش‌شان برای وارد کردن بیشترین هجمه‌ها به قالیباف انجام دادند. به طوری که همچنان نیز بر سر ریاست مجلس افرادی مانند مجتبی ذوالنوری و نبویان و حتی حمید رسایی که با جریان شریان شناخته می‌شود به عملکرد قالیباف نقد می‌کنند.

در نظرسنجی‌ای که عصر ایران منتشر کرده و کمتر از ۲۴ ساعت روی سایت فعال بود ۸۳۵۵ نفر در آن شرکت کردند. نتیجه بسیار جالب توجه و تامل‌برانگیز بود؛ حدود ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کردند که اگر نماینده بودند به منوچهر متکی رای می‌دادند و تنها ۱۸ درصد قالیباف را ترجیح دادند. این نشان می‌دهد که دست‌کم بخشی مهمی از افکار عمومی دیگر تمایلی به ریاست قالیباف بر قوه مقننه ندارند و ترجیح می‌دهند یک چهره معقول‌تر در مجلس آینده که احتمالاً بسیار هم پرتلاطم خواهد بود، مدیریت پارلمان را بر عهده بگیرد.

بر همین اساس و با توجه به کارنامه‌ای که دوستان دولت در این سال‌ها انجام دادند، جریان قالیباف هم اگر در نهایت نتواند نظر اکثریت را معطوف او کند، فردی مثل متکی را بر پایداری‌چی‌ها ترجیح می‌دهد. قالیباف راه سختی را برای ریاست دوباره پارلمان در پیش دارد. حال که پایداری‌ها توانستند، نماینده بیشتری به مجلس بفرستند و در شرایطی که رقیبان اصلی او ممکن است نبویان و ذوالنوری از چهره‌های شناخته شده پایداری باشند، قالیباف باید تلاش بیشتری کند. طرفداران رئیسی همواره سعی دارند تا تنها جریان رقیب‌شان را از زمین بیرون کنند. از بی‌محلی به همایش انتخاباتی قالیباف در آبان امسال تا به حاشیه راندن مجلس توسط افرادی همچون الیاس نادران که از شناخته‌شده‌ترین افراد اصولگرایی و نزدیک به طیف رئیسی است.

فراموش نکنیم که حتی در آستانه دومین اجلاسیه مجلس و انتخابات هیات‌رئیسه در بهار ۱۴۰۰ و مهم‌تر از آن انتخابات ریاست‌جمهوری، یکی از اعضای جبهه پایداری در مجلس مدعی دستکاری بودجه پس از تصویب از سوی قالیباف و نزدیکانش شد. یکی دیگر از مواردی که سروصدای زیادی کرد ماجرای سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوه در راهشان بود. چندی بعد از این ماجرا مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار و از چهره‌های اصولگرایان در یک فایل صوتی که از او درز پیدا کرد، مدعی شد که در پس افشای سفر خانواده قالیباف به استانبول، برادر داماد سیدابراهیم رئیسی قرار داشته است. درست است که موضوع سیسمونی نوه رئیس مجلس الان دیگر صدر اخبار نیست اما از آنجایی که جبهه پایداری و رئیس قوه مجریه چندان علاقه‌ای به دخالت‌های او ندارند بنابراین می‌توان حدس زد که محمدباقر قالیباف تنها مرد بازمانده از طیف خودش است و شانس باخت بالایی دارد.

به هر حال گویا جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد. ضمن آنکه از زمان قرار گرفتن ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست‌جمهوری، قالیباف بارها هدف هجمه حامیان او قرار گرفته است.

در این میان مطرح‌ شدن نام منوچهر متکی، وزیر امور خارجه دولت احمدی‌نژاد که به چهره معتدل‌تری نسبت به باقی نفرات شناخته می‌شود به مذاق قالیباف خوش‌تر است زیرا امکان رایزنی موفق برای حضور گزینه‌های جریان حامی قالیباف در هیات‌رئیسه را افزایش دهد. البته آنچه نباید از نظر دور داشت، تنش میان دولت و مجلس درخصوص سیاست‌های اقتصادی است که دیگر دو طرف از آشکار شدن آن ابایی ندارند. زیرا از سویی به نظر می‌رسد که حامیان رئیسی به این باور رسیده‌اند که حضور مجدد قالیباف بر ریاست مجلس فرصتی مناسب برای او خواهد بود تا خود را برای رقابت مستقیم یا نیابتی با رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو مهیا کند.

منوچهر متکی در افکار عمومی جزو اصولگرایان معتدل شناخته می‌شود و شاید سابقه دیپلماتیک وی در شرایط بین‌المللی کنونی کشور در تقویت تمایل به او موثر بوده باشد. او قبلاً سفیر ایران در ژاپن و ترکیه سپس وزیر خارجه کشورمان بود که به دنبال مخالفت با سیاست‌های نسنجیده محمود احمدی‌نژاد در عرصه روابط خارجی و درحالی که در ماموریت دیپلماتیک سنگال به سر می‌برد، برکنار شد. با این حال وارد فاز تقابل و هیاهو نشد و همین خویشتن‌داری او تحسین اصولگرایان را بیش‌ازپیش برانگیخت و از همین‌روست که در محافل سیاسی اصولگرایان از وی به‌ عنوان گزینه جدی و مورد وفاق برای ریاست مجلس یاد می‌شود. به گزارش عصر ایران، خبرها حاکی از این است قالیباف که بسیاری از یارانش در انتخابات اخیر از راهیابی به مجلس باز ماندند و موقعیت خود برای ریاست مجلس را در خطر می‌بیند، رایزنی‌هایش را آغاز کرده است تا بلکه بتواند با جلب نظر نمایندگان جدید، همراهی آنها را برای ریاست مجدد خود کسب کند.

البته این بدان معنا نیست که رقابت نهایی الزاماً بین قالیباف و متکی خواهد بود. جبهه پایداری ترجیح می‌دهد که یکی از اعضای خود مانند سیدمحمود نبویان را به ریاست مجلس برساند. با این حال اگر پایداری‌چی‌ها نتوانند یکی از خودشان را به کرسی ریاست بنشانند، ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از پیروزی قالیباف به متکی رای بدهند. معدود میانه‌روهای مجلس نیز فارغ از توافق‌های پشت پرده- که دور از ذهن نیست- اصولگرای معتدلی چون متکی را بر تندروهای پایداری و فرد پرحاشیه‌ای مانند قالیباف ترجیح می‌دهند.

دیگر خبرها

  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • نصری: اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی