Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-28@11:50:50 GMT

تحریم نمی‌تواند ملت ما را در مسیر توسعه متوقف کند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۳۱۱۸

رئیس جمهور گفت: یکی از اهداف ما از افتتاح این طرح‌ها این بود که به دنیا بفهمانیم تحریم و فشار نمی‌تواند ملت ما را در مسیر رشد و توسعه متوقف کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای حسن روحانی در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت جهاد کشاورزی افزود: امروز شصت و چهارمین پنجشنبه افتتاح بود که از سال ۹۹ آغاز کردیم و ادامه خواهد داشت؛ یکی از اهداف ما از افتتاح این طرح‌ها این بود که به دنیا بفهمانیم تحریم و فشار نمی‌تواند ملت ما را در مسیر رشد و توسعه متوقف کند؛ خدا را شکر در این ماه‌هایی که گذشت با وجود این که هم تحریم شدید داشتیم و هم کرونا به آن اضافه شد در عین حال طرح‌های مهم تولیدی ما ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور گفت: امروز یکی از افتتاح‌هایی که در سال گذشته نیز داشتیم، مربوط به کشاورزی و بخش کشاورزی برای ما بسیار مهم و استراتژیک است به این دلیل که ماده اولیه بخشی از صنعت ما به خصوص در نساجی، کیف و کفش و همچنین در صنایع دیگر از بخش کشاورزی است.

آقای روحانی افزود: صد‌ها نوع فعالیت صنعتی در کشور وجود دارد که این فعالیت‌های صنعتی وابسته به کشاورزی است، یعنی کشاورزی هم یک بخش است و هم یک پایه برای صنعت و در عین حال صنعت هم به کشاورزی کمک می‌کند و ماشین آلاتی که ما در کشاورزی نیاز داریم در بخش صنعت تولید می‌شود؛ بدون صنعت می‌شود زندگی کرد، اما به سختی در عین حال بدون کشاورزی نمی‌شود زندگی کرد، چون تمام مواد غذایی مورد نیاز ریشه اش در کشاورزی است.

رئیس جمهور گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که در این هشت سال در دولت دهم و یازدهم با وجود همه فراز و نشیب‌ها مشکلات و حوادثی مثل کرونا؛ ما باز هم در بخش کشاورزی توفیقات بسیار مهمی را به دست آوردیم یعنی اینکه آبیاری تحت فشار و سامانه‌های مدرن آبیاری ما در این هشت سال مقایسه می‌شود با کل تاریخ و رژیم گذشته و هرچه که بوده را وسط بیاوریم به اندازه آن‌ها و کمی بیشتر در این هشت سالی که در این دولت انجام شده است.

آقای روحانی افزود: ما در کشوری هستیم با شرایط خشکسالی که باید در استفاده از آب حداکثر مراعات را انجام دهیم؛ یکی از راه‌های آن همین افتتاح هاست؛ ما امروز دیدیم که در سیستان ۲۶۰ میلیون متر مکعب آب را منتقل کردیم به دشت سیستان که اگر این سیستم نبود و سیستم نقل و انتقال آب از طریق لوله نبود و قرار بود مثل سابق انجام شود؛ ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب کم می‌شد؛ بنابراین این سیستم‌های نوین بسیار مهم است که بتوانیم از این آب حراست و حفاظت و به بهترین وجه از آن استفاده کنیم.

رئیس جمهور گفت: آماری نیز اعلام شد که بهره وری ما شش درصد بالا رفته که این بسیار مهم است که بهره وری در آب از ۳۹ به ۴۵ رسیده است.

آقای روحانی ادامه داد: امسال با توجه به شرایط خشکی که داشتیم و مقایسه می‌کنیم سال آبی را که تا پایان شهریور ادامه پیدا می‌کند، نسبت به سال آبی قبل ۵۰ درصد کاهش داشته که مشکلات فراوانی برای بخش‌های مختلف خواهد داشت و سیستان و بلوچستان جزو مناطقی است که بارندگی بسیار کمی داشتند و نشان می‌دهد که برای آبِ استان‌ها باید فکر کنیم هم برای آب آشامیدنی و هم برای آب کشاورزی و دولت همه تلاشش بر این بوده که در بخش کشاورزی شاهد یک تحول بزرگ باشیم.

مرغ هم شامل تحریم‌های ظالمانه آمریکاست
رئیس جمهور گفت: ملت ما باید بداند مرغ هم شامل تحریم‌های ظالمانه آمریکا بوده است.

آقای حسن روحانی افزود: باتوجه به گزارش‌های ارایه شده در این مراسم؛ ما در بحث کره به خودکفایی رسیدیم و می‌توانیم جزو صادرکنندگان این محصول باشیم؛ در زمینه مرغ هم نیازمندی‌های ما به خارج کم می‌شود و به خودکفایی کامل می‌رسیم.

آقای روحانی تصریح کرد: مردم ما شاید نمی‌دانستند یا کمتر ما این موضوعات را برای مردم توضیح دادیم که در دوران تحریم چه مشکلاتی از نظر تامین این محصولات داشتیم.

رئیس جمهور گفت: مردم باید بدانند که ما در مرغ لاین و اجداد آن‌ها را که وارد می‌کردیم تحریم شدیم و اجازه ندادند وارد کنیم؛ می‌خواستند اخلال ایجاد کنند و قصد داشتند در داخل کشور مرغ تولید نشود.

آقای روحانی ادامه داد: نهاده‌هایی که وارد می‌کنیم از طریق ارز و سیستم بانکی و با فشار‌ها و مشکلاتی است که برای ما ایجاد کردند؛ خرید این نهاده‌ها و واردکردن آن‌ها با مشکلات فراوانی توام بود.

رئیس جمهور گفت: مردم باید بدانند این تحریم ظالمانه ضدانسانی ترامپ از آغاز تا به امروز که متاسفانه ادامه دارد در همه جا تاثیرگذار بوده است.

آقای روحانی اظهار داشت: عده‌ای آشنا نیستند و درصد درست می‌کنند برای این مسایل و می‌گویند؛ ۳۰ درصد مشکلات از تحریم هاست و ۷۰ درصد دیگر از مدیریت است که این حرف کاملا غلط و نادرست است.

رئیس جمهور افزود: این‌ها نمی‌دانند تحریم در چه زمینه‌هایی تاثیرگذار است و چه مشکلاتی ایجاد می‌کند و نمی‌دانند که کل تولید در بخش کشاورزی، در بخش صنعت که اگر نهاده‌های لازم و مواداولیه را نتوانیم به موقع وارد کنیم تولید متوقف می‌شود؛ تحریم بر روی تمام این‌ها در زمینه صادرات و واردات تاثیرگذار است.

آقای روحانی افزود: من از وزارتخانه و سایر دستگاه‌هایی که در کنار وزارتخانه این روز‌ها در وین تلاش کردند برای اینکه این تحریم را بشکنند، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور تصریح کرد: نمی‌توانم بفهمم و هضم کنم که یک کسی عضو ملت ایران باشد و ایرانی باشد و از برداشتن تحریم ناراحت باشد.

آقای روحانی گفت: نمی‌توانم این را درک کنم چطور می‌شود این فرد ایرانی باشد، مسلمان باشد و اعلام کند که من میان و کنار مردمم و برای مردم کار می‌کنم.

رئیس جمهور ادامه داد: تحریم یک ظلم عظیم و بزرگ علیه ملت ایران است و ما لحظه‌ای که ببینیم طرف مقابل آماده شده، برای اجرای قانون و مقررات یک لحظه صبر نمی‌کنیم.

آقای روحانی افزود: مخالفان هرچه دوست دارند بگویند؛ هرچه هم که زور داشته باشند و هرچقدر هم که بلندگو داشته باشند، فرقی نمی‌کند.

رئیس جمهور گفت: زمانی که ببینیم حق مردم ایران را می‌توانیم بگیریم؛ من به عنوان رئیس جمهور یک لحظه معطل نمی‌کنم و همان موقع این کار را انجام خواهم داد و عده‌ای هم ناراحتند به ما ربطی ندارد.

آقای روحانی افزود: مردم بدانند تحریم حتی برای تولید مرغ، تخم مرغ و پرورش دام چه تاثیری می‌گذارد.

رئیس جمهور همچنین گفت: ممکن است این تاثیرات در واکسن باشد، در کود و بذر و خیلی از مسایل دیگر هم باشد.    افزایش دو برابری سطح آبیاری تحت فشار کشور

رئیس جمهور گفت: سطح زمین های مجهز به سیستم های آبیاری تحت فشار در کشور دو برابر شده است.

آقای روحانی امروز پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح های ملی وزارت جهاد کشاورزی افزود: کل سطح آبیاری تحت فشار کشور تا سال 92 به میزان یک میلیون و 200 هزار هکتار بود که این رقم اکنون به دو میلیون 400 هزار هکتار رسیده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: این رقم دو برابر کل تاریخ آبیاری تحت فشار در کشور است.

۴ هزار و ۶۳۵ طرح وزارت جهاد کشاورزی در سراسر کشور با حضور رئیس جمهور و به صورت تصویری به بهره برداری رسید.    در شصت و چهارمین برنامه از افتتاح طرح‌های ملی، ابتدا وزیر جهاد کشاورزی گزارشی از برنامه‌ها و طرح‌های این وزارتخانه ارائه کرد و پس از پاسخ به سئوالات آقای روحانی این طرح‌ها افتتاح شد.

طرح آبیاری ۱۴ هزار هکتار از دشت سیستان؛ ۳ هزار و ۹۱۳ طرح سامانه‌های نوین آبیاری به مساحت ۷۲ هزار هکتار در سراسر کشور؛ ۱۵۰ طرح حوزه شیلات و ۵۷۱ واحد دام و طیور در سطح کشور طرح‌هایی است که با دستور رئیس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.

این طرح‌های کشاورزی با ارزش ۸ هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان برای ۴۲ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

 

برچسب ها: طرح ملی ، وزارت جهاد کشاورزی ، طرح آبیاری ، شیلات ، دام و طیور

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: طرح ملی وزارت جهاد کشاورزی طرح آبیاری شیلات دام و طیور وزارت جهاد کشاورزی آقای روحانی آبیاری تحت فشار رئیس جمهور گفت بخش کشاورزی هزار هکتار طرح ها بسیار مهم ملت ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند.

به گزارش مشرق، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد