Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به افتتاح ۱۶ هزار هکتار مزارع پرورش میگو گفت: تولید میگوی پرورشی امسال در کشور به ۶۰ هزار تن افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،  نبی‌اله خون‌میرزایی ظهر امروز در آیین افتتاح پروژه سایت میگو پرورشی بامداد منطقه شیف بوشهر با بیان اینکه امروز همزمان 150 طرح شیلات در کشور با حضور رئیس جمهور از طریق ارتباط تصویری افتتاح شد اظهار داشت: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری دولتی و بخش خصوصی به مبلغ 585 میلیارد تومان افتتاح شد که برای 15 هزار و 720 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی پرورش میگو در کشور روند رو به رشد دانست و بیان کرد: میزان کشت و تولید میگو پرورشی در کشور در 8 ساله دولت یازدهم و دوازدهم میانگین تولید در هر هکتار از 2.6 تن در هر هکتار به 4.2 تن افزایش یافته و در 3 سال گذشته میانگین صادرات میگو 29 هزار تن در سال بوده و در 11 ماه سال قبل 17 هزار تن میگو پرورشی صادر شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه محصولات تولیدی شیلات به 26 کشور صادر شده است گفت: استان بوشهر در بخش آبزی‌پروری از ظرفیت بالایی برخوردار است و از قطب‌های میگو پرورشی کشور محسوب می‌شود.

خون‌میرزایی آبزی‌پروری را از مزیت‌های چشمگیر استان بوشهر دانست و تصریح کرد: در سال گذشته 23 هزار و 600 تن میگو پرورشی در اراضی ساحلی و استخرها پرورشی تولید شد که امسال برای تولید 30 هزار تن برنامه‌ریزی شده است.

وی، از افتتاح 16 هزار هکتار مزارع پرورش میگو در کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: تولید میگو پرورشی امسال در کشور به 60 هزار تن افزایش می‌یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به واگذاری 64 هزار هکتار اراضی به متقاضیان پرورش میگو در استان‌های ساحلی افزود: از این میزان 40 هزار هکتار آن در دولت تدبیر و امید به پرورش‌دهندگان آبزیان واگذار شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به افتتاح 23 هزار هکتار مزارع پرورش میگو تا پایان عمر دولت دوازدهم تصریح کرد: این میزان مزارع پرورشی برای تولید 100 هزار تن میگو پاسخگو است که این ظرفیت تکلیف شیلات ایران در افق و برنامه سال 1404 بود.

خون‌میرزایی با اشاره به افتتاح مزرعه پرورش میگو بامداد شیف افزود: تاکنون 2 فاز مزرعه پرورش میگو در سایت پرورشی شیف به بهره‌برداری رسیده و امروز فاز توسعه آن به نام بامداد با سرمایه‌گذاری 240 میلیارد تومان بخش خصوصی و دولتی با زیرساخت‌های لازم افتتاح شد.

وی وسعت سایت پرورشی میگو بامداد شیف را 900 هکتار و اراضی مفید 700 هکتار دانست و بیان کرد: این پروژه در قالب 28 مزرعه 25 هکتار با اشتغال 700 نفر برای تولید 3500 تن میگو پرورشی وارد مدار بهره‌برداری و تولید شد.

900 هکتار اراضی ساحلی به ظرفیت پرورش میگو استان بوشهر افزوده شدتولید میگوی پرورشی در استان بوشهر به 30 هزار تن افزایش می‌یابد +فیلماراضی پرورش میگوی استان بوشهر به 6300هکتار افزایش یافت

رئیس سازمان شیلات ایران خواستار توسعه زیرساخت‌های مزارع پرورش میگو در عرصه خطوط انتقال برق شد و گفت: تولید میگو در مزارع با خطوط برق در هر هکتار شش تن و مزارع بدون خطوط برق 3.5 تن است که احداث پست و خطوط انتقال برق در مزارع پرورش میگو نقش مهمی در این عرصه دارد که از وزیر نیرو در خواست می‌شود برای حمایت از تولید و افزایش شتاب پرورش میگو به اجرا طرح‌های برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو توجه ویژه کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر بهره‌برداری از انرژی ارزان قیمت گاز در مزارع پرورش میگو تصریح کرد: با  اجرا طرح‌های گازرسانی به مزارع پرورش میگو، طرح‌های پرورشی به صورت گلخانه‌ای اجرا می‌شود و امکان پرورش میگو در سال از یک سال به 2 سال افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/190/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان شیلات ایران هزار تن افزایش می یابد مزارع پرورش میگو پرورش میگو استان بوشهر میگو پرورشی تولید میگو هزار هکتار تن میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان با رقابت ۴۲۰ نفر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان برگزار شد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان به وضعیت مربیان پرورشی مدارس و برنامه استخدامی این نیرو‌ها اشاره کرد و گفت: براساس قانون احیای معاونت پرورشی باید هر مدرسه یک مربی داشته باشد.

میکائیل باقری، تعداد مربیان پرورشی را زیر ۵۰ هزار نفر اعلام کرد و خاطرنشان کرد: ۶۰ هزار مربی پرورشی در کشور کم داریم که امسال قرار است براساس ماده ۲۸ حدود ۱۱ هزار مربی جذب کنیم.

وی متذکر شد: با وجود این تعداد جذب در مقایسه با بازنشستگان امسال باز کمبود داریم که در این راستا وزیر آموزش و پرورش دنبال راه‌اندازی پردیس ویژه معلم پرورشی است که همه‌ساله حداقل تعدادی را جذب کنند تا کمبود‌ها جبران شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان هم در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: کلام نورانی خدا، دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه اتصال تمام مسلمین جهان است و در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بی‌رحمانه دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند، بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند.

محمد رستم‌پور اضافه کرد: این همان حبل‌الله و رشته محکم الهی است که تمام دل‌ها را به هم مربوط می‌کند و در آیه شریفه ۱۰۳ سوره آل‌عمران به آن دعوت کرده و می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوابِحَبْلِاللَّهِجَمِیعًاوَلَاتَفَرَّقُوا» اعتصام به حبل‌الله همان تمسک عمومی به تعلیمات این کتاب بزرگ است، این همان نور و هدایتی است که در آیات ۱۵ و ۱۶ سوره مائده به آن اشاره کرده و می‌فرماید: «قَدْ جَاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَ کِتَابٌ مُبِینٌ یَهْدِی بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَ یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ یَهْدِیهِمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ.»

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان هم در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مطرح کرد: ارسنجان با همکاری فرمانداری، دانشگاه آزاد و سایر ارگان‌ها میزبان مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان است.

سید اکبر کاظمی ادامه داد: این مسابقات در سطح آموزشگاه بین تمامی دانش‌آموزان برگزار شده که ۴۲۰ نفر آنها از شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان به این مرحله راه‌ یافتند که امروز به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به حضور داوران ملی و بین‌المللی در این دوره از مسابقات در شهرستان ارسنجان مطرح کرد: مسابقات در رشته‌های فهم قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، انشای نماز و گفتمان مهدوی با حضور دانش‌آموزان دختر و پسر در مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان در توضیح رشته مربوط به گفتمان مهدوی، گفت: دانش‌آموزان با شبهات مهدوی آشنا می‌شوند و در این مسابقات به صورت گروهی با ایجاد شبهه و پاسخگویی به شبهه به مرحله بالاتر صعود می‌کنند.

کاظمی، موفقیت کشور را در گرو موفقیت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: کشوری قوی خواهد بود که آموزش و پرورشی قوی داشته باشد.

سروستان میزبان مسابقات قرآنی دانش‌آموزان

بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز از شهرستان‌های فسا و سروستان در مسابقات قرآنی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش سروستان هم خاطرنشان کرد: مسابقات قرآن سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور دانش‌آموزان فسا، شیبکوه، ششده و قره‌بلاغ در سروستان برگزار می‌شود.

مجتبی فرهادی افزود: بیش از ۴۳۰ دانش‌آموز در رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، نهج‌البلاغه و اذان در این شهرستان باهم رقابت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر