Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه سلامت گفت: شیوع ویروس کرونا فرصت خوبی برای توسعه دولت الکترونیک در حوزه سلامت بود و اگر این مهم محقق می‌شد امروز شاهد تزریق واکسن پاکبانان به مسئولان نبودیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اسماعیلی کارشناس حوزه سلامت در سلسله همایش‌های دولت نابلد‌ها که از سوی قرارگاه روشنگری بسیج دانشجویی تهران برگزار شد گفت: دولت قصد داشت که با اجرای طرح تحول سلامت پرداخت از جیب بیماران را کاهش دهد، اما واقعیت این است تجربه دنیا ثابت کرده که صرفا با نگاه منابع محور نمی‌توان پرداخت از جیب مردم را کاهش داد و این اشتباهی بود که دولت مرتکب شد و منابع زیادی را به طرح تحول اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بودجه نظام سلامت با اجرای طرح تحول سلامت از ۵ هزار میلیارد تومان در سال ۹۳ به ۱۶ هزار میلیارد تومان در سال ۹۵ رسید اضافه کرد: امروز نظام سلامت به مرز ورشکستگی رسیده است البته نگاه درمان محور در مقابله با بیماری کرونا هم به ما ضربه زد به گونه‌ای که مسیر تحول نظام سلامت را به سمتی برد که قاشق نظام سلامت به ته دیگ خورد تا جایی که از سال ۹۶ به بعد بسته‌های حمایتی کاهش یافت مثلا بیمه سلامت قرارداد خود با بخش خصوصی را لغو کرد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه نگاه منابع محور درنظام سلامت موجب شده تا علی رغم اجرای طرح تحول سلامت نیز هزینه‌های مردم افزایش یابد تصریح کرد: اگر منابعی که صرف طرح تحول سلامت شد به سیاست گذاری مبتنی بر بهداشت و پیشگیری اختصاص می‌یافت این رویه می‌توانست در مدیریت کرونا به ما کمک کند.

این کارشناس حوزه سلامت با بیان اینکه تاب آوری نظام سلامت به دلیل کمبود منابع کاهش یافته اظهار داشت: رویکرد درمان محور در طرح تحول سلامت به گونه‌ای است که تا مردم و جامعه بیمار نشوند مداخله‌ای در درمان آن‌ها صورت نمی‌گیرد و این رویه از اسفند سال ۹۸ که شاهد شیوع ویروس کرونا در کشورمان بودیم نیز وجود داشته است و این در حالی است که ما می‌توانستیم از حکمرانی چینی‌ها در مقابله با ویروس کرونا استفاده کنیم، ولی این نگاه وجود نداشت.

وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مقابله با ویروس کرونا نقش بسزایی در کاهش مبتلایان به این ویروس داشت تصریح کرد: مبنا و تفکر وزارت بهداشت درمان محور است بنابراین هیچ تفکری مبنی بر پیشگیری در این وزارت خانه وجود ندارد و البته این تفکر نیز در مقابله با کرونا بروز و ظهور پیدا کرد و همین مسئله یکی از دلایل ضعف مدیریت کرونا بود.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: در آبان سال ۹۹ روزانه ۵۰۰ نفر از هموطنانمان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست می‌دادند، اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب یک تفکر جمعی برای مقابله با این بیماری شکل گرفت به گونه ای که در غالب اجرای طرح شهید سلیمانی اقدامات موثری انجام شد.

این کارشناس حوزه سلامت اضافه کرد: همواره یکی از گزینه‌های اصلی دولت برای مقابله با ویروس کرونا تعطیلی مشاغل بوده و این در حالی است که از آبان ۹۹ ما توانستیم یا اجرای طرح شهید سلیمانی طی سه ماه نرخ ابتلا و مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس را کاهش دهیم و این دستاورد بزرگی بود، چون کشور‌هایی مانند آمریکا، برزیل و انگلیس هم چنین دستاوردی را نداشتند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه یک نگاه بلندمدت در مقابله با ویروس کرونا وجود ندارد تصریح کرد: تعطیلی مشاغل موجب شده تا فروش نساجی و پوشاک در کشورمان ۸۶ درصد و فروش کیف و کفش ۹۰ درصد کاهش یابد و این از جمله مسائلی هستند که امنیت جامعه را به خطرمی اندازند.

اسماعیلی از وزیر بهداشت به عنوان یکی از مقصران اصلی در مدیریت بیماری کرونا نام برد به گونه‌ای که او دارو‌هایی که هنوز تاییدیه نگرفته بودند به عنوان داروی موثر در درمان کرونا معرفی کرد افزود: شیوع ویروس کرونا فرصت خوبی برای توسعه دولت الکترونیک در حوزه سلامت بود و اگر این مهم محقق می‌شد امروز شاهد تزریق واکسن پاکبانان به مسئولان نبودیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرارگاه ایران قوی بسیج دانشجویی نظام سلامت بیماری کرونا طرح شهید سلیمانی مقابله با ویروس کرونا کارشناس حوزه سلامت طرح تحول سلامت نظام سلامت گونه ای اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت