Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «بابک دین‌پرست» با اشاره به ارائه گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور، در سیزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در سراسر کشور، در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، را معادل ۵۸ درصد اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با یادآوری اینکه، سطح مورد انتظار رعایت پروتکل های بهداشتی در سراسر کشور برای مهار بیماری و خروج از موج چهارم، حداقل ۹۰ درصد است، گفت: وضعیت و درصد رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز ورزشی، تالارهای پذیرایی، رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی، درصد موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی و رعایت پروتکل‌های فاصله گذاری در اماکن عمومی از شاخص های اصلی در ارزیابی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی است.
وی ایلام و سیستان و بلوچستان را دو استانی بر شمرد که در دوره زمانی ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، رعایت پروتکل‌های بهداشتی درسطح آنها بین ۲۸ تا ۳۲ درصد بوده است.
دین پرست گروه استان‌هایی که در همین بازه زمانی، رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح آنها بین ۳۳ تا ۵۵ درصد بوده است را  شامل آذربایجان غربی، البرز، اردبیل، چهارمحال و بختیاری، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، گلستان، مرکزی، مازندران و همدان اعلام کرد.
معاون توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، آذربایجان شرقی،   اصفهان، بوشهر، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، قم، فارس، کرمان، لرستان، کرمانشاه، کردستان و هرمزگان را استان‌هایی دانست که در این مدت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح آنها بین ۵۶ تا ۶۵ درصد بوده است.
دین پرست همچنین استان‌هایی که رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح آنها از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، بین ۶۶ تا ۷۶ درصد بوده است را شامل زنجان، تهران، سمنان و یزد، معرفی کرد.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، با اشاره به ضرورت استمرار و تقویت روند تشدید بازرسی‌ها در هفته های اخیر، آخرین اقدامات مربوط به تشدید بازرسی‌ها را  اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی؛ از کل  مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی، بیش از ۸ درصد (معادل ۲۸۹۲۰۵ واحد)، مورد بازرسی واقع شده‌اند و در نتیجه این بازرسی ها؛ ۳۸ هزار و ۹۰۸ مورد منجر به دادن تذکر و یا معرفی به مراجع قضایی گردیده و ۴ هزار و ۴۱۶ مورد نیز پلمپ صورت پذیرفته است.
دین پرست با اشاره به مصوبات جلسه اخیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، تصریح کرد: لازم است ستادهای استانی در چارچوب طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها، مصوب ستاد ملی، کلیه اقدامات و محدودیت ها را متناسب با وضعیت تعیین شده، عملیاتی و اجرایی نمایند.  
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین خواستار معرفی متخلفین و ناقضین پروتکل ها و دستورالعمل های ابلاغی، به منظور برخورد قانونی به مراجع ذیربط پیش بینی شده در مصوبات ستاد ملی و مراجع قضایی گردید.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس مصوبات قرارگاه، همچنین مقرر گردید تا زمان عادی شدن شرایط شهرهای قرمز و نارنجی جلسات ستاد استانی روزانه برگزار و دستگاه های ذیربط استانی و ستادهای استانی مدیریت بیماری کرونا ضمن رصد آخرین وضعیت، نسبت به اجرای قاطعانه و کامل طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها اقدام کنند.
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، همچنین تصریح کرد: سیزدهمین جلسه قرارگاه، همچنین، اتخاذ تدابیر ویژه تر برای اعمال منع تردد از/ به شهرستان های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی را با پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان مورد تصویب قرار داد.
دین پرست خاطر نشان کرد: در مصوبات جلسه اخیر قرارگاه به دستگاه های مختلف و ستادهای استانی ابلاغ شد با تشکیل تیم های نظارت ویژه با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی استان و شهرستان و حضور نیروی انتظامی، هلال احمر، بازرسی اتاق اصناف و بسیج، به صورت روزانه و مستمر بر اجرای پروتکل های بهداشتی ابلاغی و اجرای الزامات طرح محدودیت های هوشمند در سازمان های دولتی و سایر بخش های پنج گانه طرح، دقیقاً نظارت و به فوریت با هر گونه تخلف برخورد کنند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان ویروس کرونا ستاد ملی آذربایجان شرقی وزارت کشور پروتکلهای بهداشتی مازندران هرمزگان خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ویروس کرونا ستاد ملی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا ستاد ملی آذربایجان شرقی وزارت کشور پروتکلهای بهداشتی مازندران هرمزگان خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور رعایت پروتکل های بهداشتی در سراسر کشور قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا درصد بوده اماکن عمومی محدودیت ها ستاد ملی سطح آنها دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است