Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،روح اله غلامی مدیرکل گمرکات استان ایلام از صادرات ۵۳ میلیون دلاری گمرکات استان ایلام در فروردین ماه سال به کشور عراق خبر داد و گفت: در فروردین ماه سال جاری در مجموع میزان ۱۳۸ هزارو ۶۴۸ تن کالا به ارزش ۵۳ میلیون و ۳۶ هزارو ۳۳۴ دلار از گمرکات استان ایلام به عراق و برخی کشور‌ها صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی  ارزش ریالی مجموع صادرات از مرز مهران ۱۲۱۶ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: در فروردین ماه سال جاری ۶ هزارو ۲۷۳ کامیون حامل کالای صادراتی و ترانزیتی به مرز وارد شده است.

او با بیان اینکه این آمار از ۵ کامیون در روز‌های تعطیل فروردین تا ۵۴۱ کامیون در روز‌های شلوغ را شامل می‌شود، اظهار داشت: در مجموع ترانزیت مبدا و مقصد در گمرکات استان ایلام تعداد ۲۱۵ کامیون به وزن ۵ هزارو ۷۶ تن بوده است.

مدیرکل گمرکات استان ایلام اضافه کرد:در مجموع، صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل هندوانه، سیب درختی، پرتقال، خربزه و گوجه فرنگی به میزان ۳۹ هزار تن به ارزش ۱۰ میلیون ۲۹ هزار دلار از مرز مهران صادر شده است.

غلامی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه درآمد گمرکات استان ایلام در فروردین ماه سال جاری ۲۶ میلیارد ریال گزارش شده است که رشد ۷۱۷ درصدی را نشان می‌دهد، بیان کرد: در گمرک مسافری مهران بیش از ۵ هزارو ۳۶ ساک و چمدان مسافر که عمدتا برگشتی به کشور‌های خود بوده اند، بازرسی شده است.

مدیرکل گمرکات استان ایلام عنوان کرد :با توجه به اهمیت صادرات و جهت همنوائی با شعار رهبر معظم انقلاب  تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدائی ها گمرک استان در تمام روز‌های تعطیلات نوروز حتی با وجود ۵ کامیون صادراتی فعال بوده و کارکنان خدوم گمرک در خدمت صادرات بوده اند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات کالا مرز مهران گمرکات استان ایلام فروردین ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان