Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک در نامه ای کشورهای عضو این سازمان صادرکننده نفت را تشویق کرد با دولت آمریکا تعامل داشته باشند.

در این نامه که توسط رویترز مشاهده شده، آمده است: ضروری است که کشورهای عضو اوپک تماسهای دیپلماتیک دوجانبه را با مقامات دولتی در آمریکا را تقویت کرده و به آنها معایب تصویب شدن قانون نوپک را توضیح دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این می تواند شامل به خطر افتادن منافع آمریکا در خارج از این کشور و حفاظت از پرسنل و داراییهای آنها باشد.

کمیته قضایی کنگره آمریکا هفته جاری لایحه ای را تصویب کرد که اجازه می‌دهد اوپک و کشورهایی که با این گروه همکاری می کنند به دلیل بالا بردن مصنوعی قیمت‌های نفت، هدف پیگرد قرار گیرند. لوایح مشابه در کنگره در ۲۰ سال گذشته برای تحت فشار قرار دادن اوپک در زمانی که قیمت‌ها روبه افزایش بوده اند، معرفی شده اند بدون این که موفقیتی داشته باشند.

مقامات اوپک پلاس می گویند دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و تولید این گروه به هر حال قرار است افزایش پیدا کند. الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه به خبرنگاران گفت: این قانون صد ساله است. من خبر تصویب این لایحه در کمیته قضایی کنگره را خواندم اما خود این قانون تصویب نشده است و سالهای زیادی است که تحت بحث قرار دارد.

این لایحه آخرین بار در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در قدرت بود، مورد توجه قرار است. ترامپ چندین بار از عربستان سعودی برای اجرای کاهش تولید که با هدف تقویت قیمتها بود، به شدت انتقاد کرده و از لایحه نوپک به عنوان یک اهرم استفاده کرده بود. خط و نشان ترامپ وزیران نفت اوپک را به تکاپو انداخت و این گروه بی سر و صدا به سراغ لابیستها در واشنگتن رفت تا مانع تصویب نوپک شوند و مقامات سعودی درباره تولید انرژی به مذاکرات مستقیم با همتایان آمریکایی خود پرداختند.

رئیس جمهور فعلی آمریکا فاصله خود را با اوپک حفظ کرده است. وی در زمان باراک اوباما که تهدید کرده بود در صورت تصویب لایحه نوپک در کنگره، آن را وتو خواهد کرد، معاون رئیس جمهور بود.

کد خبر 596853 برچسب‌ها قیمت نفت و گاز نفت - اوپک ایالات متحده آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت و گاز نفت اوپک ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • لایحه علیه تظاهرات های حمایت از فلسطین در آمریکا تصویب شد
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت با لایحه عفاف و حجاب
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • هشدار یمن درباره پیامدهای آتش‌افروزی آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی