Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که موافق افزایش مراکز درمان ناباروری نیستم، گفت: در حال حاضر این مراکز سالانه ۲۰ مراجعه کننده هم ندارند که باید علت یابی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اسماعیل اکبری، در ارتباط زنده تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، تاکید کرد: در هیچ کجای دنیا طی ۷۰ سال گذشته سقوط موالید را به اندازه جمهوری اسلامی تجربه نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تهدید کاهش و سقوط موالید به گونه‌ای بوده که در دهه‌های گذشته بار‌ها از سوی مقام معظم رهبری به رؤسای جمهوری گوشزد شده است.

اکبری ادامه داد: در سال ۹۳ طرح‌های مؤثری بر اساس توصیه‌های رهبری مصوب و ابلاغ شد، اما عملی از سوی مسئولین امر صورت نگرفت. علت این بی عملی را می‌توان کم آگاهی نسبت به اصل قضیه عنوان کرد در این راستا حتی دو دوره متوالی، مجلس نشین‌ها هم کاری نکردند.

وی با بیان اینکه مشکل ناباروری زوجین به شکل مساوی و ۵۰ درصد زنان و ۵۰ درصد مردان است، افزود: با گسترش مراکز درمان ناباروری موافق نیستم، زیرا در حال حاضر مراکز درمان ناباروری کشور سالانه ۲۰ مراجعه کننده هم ندارند و دلیل این رخداد فقط مسائل اقتصادی نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: باروری مراکز درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۵ درصدی درآمد پتروشیمی ارومیه

مدیر عامل مجتمع پتروشیمی ارومیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: این مجتمع با عملکرد موفق خود در سال گذشته، توانست در صدر جدول «افزایش درآمد سالانه» پتروشیمی‌های کشور جای گرفته و از رقبای بورسی خود پیش بگیرد.

اکبر اسمعیلی ادامه داد: در بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی ارومیه همواره عملکرد خوبی داشت و توانست در نهایت درآمد خوبی را به میزان هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ثبت برساند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: پتروشیمی ارومیه در سال گذشته بهترین عملکرد را میان رقبای بورسی خود به ارمغان آورد به طوری که این مجتمع در طول سال گذشته  درآمد سالانه خود را از ۹۷۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ با رشد بیش از ۸۵ درصدی به هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رساند.

مدیر عامل مجتمع پتروشیمی ارومیه می گوید: بعد از پتروشیمی ارومیه؛ مجتمع های پتروشیمی‌ اصفهان و تندگویان بیشترین رشد درآمد سالانه در سال ۱۴۰۲ را درمیان هم‌گروهی‌های خود تجربه کردند.

پتروشیمی ارومیه در جنوب غربی شهرستان ارومیه، واقع شده است و دارای چهار واحد فرآیندی تولید کریستال ملامین، سولفات آمونیم، اسید سولفوریک و سولفات پتاسیم و اسید کلریدریک و سرویس‌های جانبی تأمین‌کننده آب، بخار، هوا، نیتروژن، توزیع برق و مخازن است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • کشف سرنخ‌هایی از گذشته سیاره مرموز پلوتون
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش ۸۵ درصدی درآمد پتروشیمی ارومیه