Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان :حمید مخیری رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان ازششمین پارت واکسن کرونا به لرستان خبر داد.
مخیری افزود، این پارت  شامل  ۶۶۱۸ دز واکسن سینوفارم برای تکمیل واکسیناسیون کادر بهداشت و کادر درمان، بیماران خاص و بیماران سرطانی هستند.
و لیست توزیع بر حسب تعداد پرسنل بهداشت ودرمان، تعداد بیماران خاص و بیماران سرطانی هر شهرستان  تهیه شده و کارشناسان مسول زنجیره سرد واکسن سرم و مواد بیولوژیک شهرستانهااز صبح روز جمعه سوم اردیبهشت ماه می توانند برای دریافت واکسن به مرکز بهداشت استان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از این توزیع  واکسن سینوفارم ابتدا تکمیل واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان  و بعد به ترتیب واکسیناسیون بیماران خاص و بیماران سرطانی می باشد.
 با هماهنگی  که با نظام پزشکی انجام شده بنابر این است که ثبت نام گروههای فاز اول در بخش خصوصی انجام شود تا با توجه به کارت معتبر و لیست سازمانشان بر علیه بیماری کرونا واکسینه شوند.

48

کد خبر 1507835

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان