Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امور حقوقی فدراسیون فوتبال معتقد است که کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص محسباتش برای معرفی تیم های حاضر در جام جهانی فوتبال ساحلی اشتباه کرده است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا رفیعی، مشاور حقوقی رییس فدراسیون فوتبال به دنبال اتفاق حیرت انگیز حذف تیم ملی فوتبال ساحلی ایران از جام جهانی ۲۰۲۱ روسیه و انتخاب بحرین به عنوان میزبان مسابقات متمرکز انتخابی جام جهانی، مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در برنامه ورزش و مردم در خصوص این اتفاقات توضیحاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

غلامرضا رفیعی در ارتباط با آخرین وضعیت پیگیری شکایت ایران به CAS درباره میزبانی کشور بحرین در مقدماتی جام جهانی گفت: پیش از هر چیز باید تاکید کنم در اموری که در صلاحیت محاکم قضایی است، امکان تضمین کسب نتیجه وجود ندارد. مهمترین نکته این است که ما از حق قانونی خودمان استفاده کردیم و فرآیند کاملا مشخص است. از ۱۰ روز زمان در نظر گرفته شده AFC فرصت آنها، دوشنبه به پایان می‌رسد و ظرف یکی دو روز آینده نسبت به معرفی داور باید اقدام کنند و بلافاصله دادگاه بین المالی ورزش سرداور را معرفی خواهد کرد.

رفیعی در ادامه تاکید کرد: اگرچه نوبت رسیدگی عادی است اما امیدواریم صرف نظر از هر نتیجه، در زمان مقرر تصمیم خوبی داشته باشیم. چون کنفدراسیون فوتبال آسیا با فرآیند رسیدگی سریع مخالفت کرده و CAS پس از دریافت لایحه دفاعی AFC در صلاحیت تصمیم‌گیری برای صدور دستور موقت است.

وی اضافه کرد: برای اینکه CAS اقدام به پذیرش صدور دستور موقت کند، سه شرط وجود دارد. اینکه خسارتی که به شاکی وارد می‌شود غیر قابل جبران باشد. شرط دوم اینکه دلایل کافی باشد مبنی بر اینکه شکایت به حق باشد و شرط سوم Balance Of Interest است. همین الان هم CAS تصمیمی اتخاذ نکرده و واقعیت این است که ما معتقدیم دبیرکل فاقد صلاحیت برای تصمیمگیری برای میزبانی است.

مشاور امور حقوقی فدراسیون فوتبال ادامه داد: آن چیزی که تا این لحظه برای ما مسجل شده، این است که تصمیم توسط دبیرخانه گرفته شده و AFC تصمیم گیری در کمیته مسابقات و دیگر بخش‌ها را رد کرده است. در موردی شبیه این پرونده، چند سال پیش، دبیرکل چنین تصمیمی را گرفت که خارج از اختیاراتش بود و در دادگاه عالی رای وی رد شد. از نظر ما دبیرکل فاقد اختیارات قانونی برای چنین تصمیمی است و فدراسیون فوتبال از ابتدا در ویدیو کنفرانس مخالفت کرده بود و اجماعی در ویدیو کنفرانس گروهی در این خصوص وجود نداشت. اولین و مهمترین نکته این است که ببینیم دستور موقت CAS چیست. اگر نشود، درخواست ما برای مشخص شدن پنل داوری فرای رد تصمیم دبیرکل است و نتیجه آن بستگی به این دارد که رای نهایی در چه تاریخی صادر شود. ما حق خودمان می‌دانستیم و تکلیف قانونی خودمان که از مکانیزم‌های حقوقی موجود استفاده کنیم و باید منتظر بمانیم تا رای داوران مشخص شود.

بعد از اینکه برنامه برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتسال و فوتبال ساحلی دو بار لغو شد و به تعویق افتاد، مقرر شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به لغو مسابقات قهرمانی آسیا، راسا درباره انتخاب تیم‌های صعود کننده به جام جهانی تصمیم بگیرد که بر اساس آن تیم های ژاپن، امارات و عمان در جام جهانی حضور داشته و ایران رسما حذف شد.

رفیعی، مشاور امور حقوقی فدراسیون فوتبال گفت: به محض انتشار نامه از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولان فدراسیون ایران طی جلسه ای اضطراری به بررسی موضوع پرداخته و ضمن بررسی کارشناسی موضوع، مراتب اعتراض رسمی خود را به تصمیم اعلامی به AFC ارسال کردند.

رفیعی تاکید کرد: بر اساس محاسبه AFC، امتیازات سه دوره از مسابقات قهرمانی آسیا در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ بررسی و در نهایت اعلام شد که تیم های ژاپن، امارات و عمان در جام جهانی روسیه حضور دارند. البته همکاران ما هم در کمیته فوتبال ساحلی به بررسی مسابقات و رنگینگ پرداخته و نحوه محاسبه و آن چیزی که به تایید رسیده را نادرست خوانده و بلافاصله با تدوین نامه ای مراتب را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردیم. طبق محاسباتی که در نامه آمده و ما بررسی کردیم تیم اول ژاپن، تیم دوم ایران، تیم سوم عمان و تیم چهارم امارات است و باید تیم امارات از گردونه رقابت‌ها خارج شود.

مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در پایان اضافه کرد: نحوه محاسبه AFC و فدراسیون فوتبال کاملا متفاوت است. آن چیزی که قرار بوده طبق نامه انجام شود و راه محاسبه بوده با نتیجه ای که اعلام شده با محاسبات ما مغایرت دارد که بر اساس اطلاعات AFC است. در هر صورت ما اعتراض خود را ارسال کرده و منتظر پاسخ کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غلامرضا رفیعی فدراسيون فوتبال میزبانی بحرین در انتخابی جام جهانی تيم ملي فوتبال ساحلی ایران کنفدراسیون فوتبال آسیا حقوقی فدراسیون فوتبال فوتبال ساحلی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران

به گزارش "ورزش سه"، اسامی کاندیدهای ایرانی پیشنهادی برای کسب کرسی های بین المللی در منطقه آسیای مرکزی دی‌ماه ۱۴۰۲ از سوی دکتر مرادی سرپرست وقت فدراسیون والیبال به دبیرخانه کاوا ارسال شد. پس از آن سید میلاد تقوی رپیس فدراسیون والیبال ایران هفته گذشته در ادامه جلسات بین‌المللی خود، جلسه‌ای آنلاین با محمد لطیف رئیس منطقه آسیای مرکزی برگزار کرد و در این جلسه طرفین در خصوص افزایش تعاملات بین فدراسیون‌های عضو و همچنین بهره‌برداری بیشتر از دانش و تخصص والیبال ایران در راستای پیشرفت سطح والیبال منطقه آسیای مرکزی به عنوان پرجمعیت‌ترین، بزرگترین و فعال‌ترین منطقه فدراسیون جهانی به بحث و گفتگو پرداختند و میلاد تقوی خواستار افزایش سهم کرسی‌های ایران در کمیسیون‌های کاوا و معرفی تعداد بیشتری از افراد برای تصاحب این جایگاه‌ها شد.

بر این اساس نشست شورای آسیای مرکزی با حضور روسای فدراسیون‌های عضو و اعضای هیات رئیسه از جمله سید میلاد تقوی به عنوان رپیس فدراسیون والیبال ایران و دکتر محمدرضا داورزنی نایب رئیس اول منطقه آسیای مرکزی برگزار و اسامی اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف منطقه آسیای مرکزی اعلام شد و با تصویب تمامی اعضا سهم والیبال ایران از 10 کرسی به ۱۸ کرسی افزایش یافت.

بر این اساس در کمیسیون مسابقات ورزشی مریم حسابی به عنوان رئیس کمیته و مسعود یزدان پناه و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضا انتخاب و معرفی شدند.

محمد شاهمیری به عنوان عضو کمیسیون داوری، مهدی اسلامی به عنوان عضو کمیسیون مالی، دکتر کتایون عرب‌زاده و دکتر محمد دیوسالار به عنوان اعضای اعضای کمیسیون استیناف منطقه آسیای مرکزی معرفی شدند.

همچنین جواد مهرگان رئیس کمیسیون توسعه و آموزش و علی فتاحی به عنوان یکی از اعضای این کمیسیون و دکتر امیرحسین منظمی به عنوان رئیس کمیسیون فنی و مربیان شد و محمود افشاردوست و مصطفی کارخانه به عنوان اعضای این کمیسیون و زهرا نژادعلی، مریم حسابی و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضای کمیسیون بازاریابی و ارتباطات انتخاب و معرفی شدند.

در کمیسیون پزشکی نیز دکتر مهدی ابارشی به عنوان عضو این کمیته انتخاب شد و در کمیسیون والیبال ساحلی، چمن و برف، حسن بازدرهوا و امیرحسین صادقی از اعضای ایرانی انتخاب شده هستند.

بر این اساس سهم والیبال ایران به عنوان قدرت اول والیبال منطقه آسیای مرکزی همچنان بیشتر از دیگر کشور هاست و کسب این کرسی‌ها به عنوان یک کرسی بین المللی در والیبال دنیا می‌تواند حضور ایرانیان بیشتری را در موقعیت‌های مختلف بیش از پیش افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۴ اردیبهشت
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا؛ صعود ایران یک به مرحله بعد
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • تاج: تیم‌های باشگاهی کرمان تیم فوتبال ساحلی ایجاد کنند
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر سپاهان