Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@02:13:29 GMT

شیوع ۷۵ درصدی کرونای هندی در انگلیس ظرف یک هفته

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۱۹۳۶

شیوع ۷۵ درصدی کرونای هندی در انگلیس ظرف یک هفته

همزمان با قرار گرفتن هند در فهرست کشورهای پرخطر کرونایی دولت انگلیس، آمارهای رسمی این کشور نشان می‌دهد شمار مبتلایان به گونه هندی کرونا فقط در عرض یک هفته گذشته ۷۵ درصد در انگلیس افزایش داشته است.

وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد که تا ۲۱ آوریل (۱ اردیبهشت) ۱۳۲ مورد ابتلا به این ویروس شناسایی شده است. این درحالیست که درست یک هفته قبل ۷۷ مبتلا شناسایی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر مبتلایان به گونه جدید، در پایتخت انگلیس که هندی‌ها بیشتر تراکم دارند شناسایی شده‌اند. سازمان بهداشت عمومی انگلیس می‌گوید که عمده مبتلایان مسافرانی بوده‌اند که از هند وارد کشور شده و فقط ۳ مورد ارتباطی به این مساله نداشته‌اند.

نوع جدید کرونا در هند بی‌ ۱.۶۱۷ است که تاکنون دو بار جهش یافته است. این ویروس اولین بار سال گذشته توسط یک دانشمند هندی کشف شد و دولت هند روز دوشنبه هفته گذشته اطلاعات بیشتری در مورد آن در اختیار سازمان جهانی بهداشت گذاشت.

دانشمندان معتقدند که گونه هندی کرونا از قدرت انتقال‌پذیری بالاتری برخوردار است و می‌تواند واکسن‌های موجود را دور بزند. با این حال آن‌ها می‌گویند که این خطر ویروس شدیدتر و مهلک‌تر از گونه‌های قبل نیست.

دولت انگلیس اطمینان دارد که واکسن‌های مورد استفاده در این کشور دربرابر گونه هندی مقاوم است. سازمان نظارت بر محصولات دارویی انگلیس تاکنون مجوز استفاده از سه نوع واکسن فایزر، آسترازنکا و مدرنا را صادر کرده است. بالغ بر ۳۳ میلیون انگلیسی تاکنون اولین واحد از واکسن کرونا را دریافت و ۱۱ میلیون نفر هر دو واحد را دریافت کرده‌اند.

این تحول در حالی صورت می‌گیرد که دولت انگلیس به دلیل نگرانی از شیوع گونه هندی کرونا، این کشور را به فهرست مناطق پرخطر اضافه کرده و از امروز تردد به هند با محدودیت‌های جدیدی رو برو است.

به این ترتیب بیشتر افرادی که طی ۱۰ روز گذشته به هند سفر کرده‌اند تا اطلاع ثانوی از ورود به انگلیس منع می‌شوند. فقط شهروندان انگلیسی و ایرلندی یا آنهایی که دارای اقامت انگلیس هستند اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت؛ که باید به مدت ۱۰ روز در هتل‌های مورد تائید دولت قرنطینه شوند.

آمارها نشان می دهد در چهار روز گذشته، یعنی از زمانی که دولت انگلیس اعلام کرد هند را به فهرست کشورهای پر خطر اضافه می‌کند هزاران مسافر از این کشور به انگلیس سفر کرده اند. پروفسور هاول هانتر از دانشگاه «ایست‌انگلیا» می‌گوید که شمار مبتلایان به گونه هندی کرونا «قطعا» بیشتر از آمار رسمی دولت است. به گفته او پردازش آمار مبتلایان دست کم ۲ الی ۳ هفته طول می‌کشد. در همین زمینه آمار موسسه کاگ-‌یوکه نشان می‌دهد که در زمان حاضر ۲۱۵ نفر به گونه هندی کرونا مبتلا هستند.

سوزان هاپکینز مدیربخش پاسخ به کووید-۱۹ سازمان بهداشت بهداشت عمومی انگلیس می‌گوید که هنوز ابعاد دقیق ویروس جدید مشخص نیست، «نمی دانیم قدرت انتقال پذیری و شدت این بیماری چقدر است و آیا دربرابر مصونیت ناشی از واکسن مقاوم است. به همین خاطر اوضاع را به طور دقیق بررسی می‌کنیم»

این تحول درحالی صورت می‌گیرد که دولت انگلیس با اجرای طرحی جاه طلبانه در مسیر کاهش محدودیت‌های کرونایی قرار دارد و قرار است تا ۲۱ ژوئن بیشتر موانع برداشته شود. نشریه دیلی تلگراف منتسب به جریان نزدیک به دولت امروز در گزارشی ادعا کرد که با توجه به افزایش آمار مرگ و میر ناشی از موارد غیر کرونایی، انگلیس عملا از وضعیت همه‌گیری خارج شده است. این درحالیست که همچنان روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور به کرونا مبتلا شده و حدود ۳۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری زندگی خود را از دست می‌دهند./ ایرنا

گونه هندی کرونا مسری‌تر است واکسن هندی کرونا پایان سال می‌رسد کرونا ویروس هندی در امریکا شناسایی شد چین شیوع کرونا را گردن هند و پاکستان انداخت هندی‌ها تصویر میکروسکوپی "کرونا" را منتشر کردند گونه جدید کرونا در فرانسه با تشخیص سخت‌تر/ تست برخی مبتلایان ۴ بار منفی شد  

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

         

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گونه هندی کرونا دولت انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام فارست + فیلم
  • خلاصه بازی آرسنال و تاتنهام + فیلم
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است