Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@23:29:44 GMT

(تصاویر) bZX4؛ پرچمدار خودروهای برقی تویوتا معرفی شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۲۵۱۶

(تصاویر) bZX4؛ پرچمدار خودروهای برقی تویوتا معرفی شد

فرارو- خودروسازی ژاپنی تویوتا، تاکنون در زمینه خودرو‌های هیبریدی بسیار سریع عمل کرده است، اما در معرفی مدل‌های باتری برقی به خط تولید خود نسبتاً کند عمل کرده است. اما این بار به نظر می‌رسد که این کمپانی رویکرد جدی تری در قبال عرضه خودرو‌های تمام الکتریکی، با معرفی خودروی مفهومی Toyota bZ4X در پیش گرفته است که براساس اطلاعیه این شرکت قرار است اولین نمونه‌های آن در سال 2022، عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش فرارو به نقل از وبسایت autoexpress، این خودروی SUV که به صورت مفهومی طراحی شده است، اولین نمونه از هفت خودروی کلاس bZ تویوتا خواهد بود که قرار است از هم اکنون تا سال 2025 به عنوان بخشی از 15 مدل تمام الکتریکی تویوتا، عرضه شود. این اتومبیل روی پلت فرم e-TNGA، نسخه کاملاً الکتریکی مدولار این شرکت قرار خواهد گرفت و همچنین مطابق با خودروی سوبارو که گفته می‌شود ورودی سیستم چهار چرخ محرک دارد، ساخته می‌شود.

به گزارش فرارو، تویوتا از ارائه ابعاد کانسپت bZ4X خودداری کرده است، با این حال در معرفی آن از عبارت «یک خودروی SUV متوسط» استفاده کرده است که این گزاره نشان می‌دهد، می‌توان با تفسیر عدد «4» در نام اختصاری این خودرو، به اندازه‌های احتمالی آن که احتمال مدل RAV4 تویوتا است، پی برد. پیش آمدگی جلو و عقب این خودرو، هر دو کوتاه به نظر می‌رسند، بنابراین فاصله محوری ممکن است بلندتر از مدل مجهز به پیشرانه معمولی باشد. در واقع، تویوتا می‌گوید فضای عقب در کانسپت bZ4X مشابه فضای لیموزین لکسوس LS است بنابراین منصفانه است که بگوییم این خودرو باید رقیب اتومبیل‌هایی مانند VW ID.4 و Skoda Enyaq باشد.

تویوتا همچنین تصویری واضح از بالا به پایین خودرو منتشر نکرده است، اما این شرکت می‌گوید bZ4X دارای شارژ خورشیدی است و این امر تقریباً قطعی است که چنین موضوعی از طریق پنل‌های نصب شده روی سقف محقق می‌شود. قسمت جلوی اتومبیل فاقد پنجره جلوی موتور است، اما هنوز هم در زیر لبه جلوی سپر، «دهان» و چراغ‌های فوق العاده باریک وجود دارد که به عنوان ابرو‌های بالای چراغ‌های اصلی چهار لنزه عمل می‌کنند. به گزارش فرارو، یک چراغ عقب یکپارچه تمام عرض قسمت عقب را فراگرفته است و در دو طرف چراغ‌های اصلی عقب اجرا شده اند. در داخل کابین نیز ما شاهد یک صفحه نمایشگر بزرگ و یک صفحه سرگرمی در وسط هستیم و به نظر می‌رسد تزئینات داخل خودرو از پارچه نیز بهره گرفته شده است.

این خودرو همچنین دارای یک فرمان غیر معمول است که نشان می‌دهد bZ4X به فناوری هدایت خودکار نیز مجهز شده است. تویوتا می‌گوید که کالیبراسیون سیستم به این معنی است که راننده هنگام چرخش دیگر نیازی به چرخاندن کامل دستان خود به دور فرمان را ندارد و این امر باعث شده است که فرمان جدید فاقد نیمه بالایی دایره سنتی باشد. این فناوری ابتدا در چین در دسترس قرار خواهد گرفت، اما تویوتا می‌گوید که قصد دارد آن را در سراسر جهان گسترش دهد.

از نام این خودرو می‌توان به اطلاعات دیگری نیز دست یافت. bZ در نام این خودرو، به معنای Beyond Zero است که نشان دهنده تعهد تویوتا به تولید خودرو‌های بدون کربن دارد. حرف X نیز نشان دهنده سبک بدنه کراس اوور است. تویوتا پیش از این مجموعه‌ای از مدل‌های تمام الکتریکی را پیش نمایش کرده است که نشان می‌دهد همیشه یک مدل هاچ بک با شکل معمولی تر، در کنار یک وسیله نقلیه بزرگتر کراس اوور وجود خواهد داشت. در نهایت همانطور که Auto Express سال گذشته فاش کرده است، تویوتا سری bZ با انواع پسوند‌های عددی، تجاری سازی کرده است. تویوتا انتظار دارد که خودروی bZ4X را تا تابستان سال 2022 راهی نمایشگاه‌های بین المللی کند و قیمت آن نیز چیزی در حدود 40 هزار پوند خواهد بود.

تویوتا هنوز هیچ مشخصات فنی تکمیلی برای این خودرو اعلام نکرده است بنابراین ظرفیت باتری و سرعت شارژ این خودرو ناشناخته مانده است. اما آندره کارلوچی، رئیس بازاریابی و توسعه محصولات تویوتا در اروپا، در گفتگو با Auto Express اظهار داشت که ویژگی‌های قابل دستیابی شرکت می‌تواند فراتر از «اعداد و ارقام ادعا شده» در رسانه‌ها باشد. کارلوچی افزود: «من فکر می‌کنم باید مشخصات مناسب را با هزینه مناسب ارائه دهیم. این فلسفه اساسی تویوتا است. ما می‌خواهیم با خودرو‌های رده D-SUV رقابت کنیم بنابراین مشتریان آنچه را که وعده داده شده، دریافت خواهند کرد.»

به گزارش فرارو، کارلوچی همچنین تأکید کرد که؛ «ما 25 سال پیش شروع به ساخت وسایل نقلیه برقی کردیم، بنابراین می‌دانیم که چگونه آن‌ها را بسازیم و چگونه سیستم آن‌ها را با اجزای دیگر خودرو، در ارتباط درست قرار دهیم. باتری‌های زیر 5deg در عملکرد خود ناپایدار هستند و در کشور‌های بسیار گرم این امر می‌تواند دوام عملکرد خودرو را تحت تأثیر قرار دهد. این دقیقاً چیزی است که من فکر می‌کنم تویوتا می‌تواند چیزی منحصر بفرد برای ورود به بازار این خودرو‌ها داشته بشد. شما ممکن است که بگوید که خودروی شما تا فلان محدوده برد دارد، اما این فقط یک ادعا است چرا که شرایط این ادعای شما را به چالش خواهد کشید، اما تویوتا می‌خواهد با مدل‌های جدید bZ، انچه را که ادعا می‌کند، به اثبات برساند.» تصاویر خودروی برقی Toyota bZ4X                                

منبع: فرارو

کلیدواژه: تویوتا خودرو برقی تویوتا برقی گزارش فرارو خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند

یک استاد «دانشگاه میشیگان» هشدار داد که خودروهای برقی به دلیل وزن زیاد خود، هنگام برخورد با خودروهای معمولی ممکن است به خودرو و سرنشینان آن آسیب برسانند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان هشدار داده‌اند که خودروهای برقی ممکن است رتبه ایمنی بالایی را برای سرنشینان خود داشته باشند اما مسافران خودروهای دیگر هنگام تصادف در خطر هستند.

به نقل از دیلی میل، یک استاد «دانشگاه میشیگان»(UMich) می‌گوید به دلیل وزن خودروهای الکتریکی که ۳۰ درصد سنگین‌تر از همتایان خود هستند، سایر وسایل نقلیه انرژی بیشتری را در تصادف جذب می‌کنند.

«جینگون هو»(Jingwen Hu) استاد مهندسی مکانیک دانشگاه میشیگان خاطرنشان کرد که تصادف بین یک خودروی الکتریکی و یک وسیله نقلیه گازسوز، نتیجه مشابه برخورد یک کامیون سنگین و خودروی سواری کوچک را خواهد داشت و دومی احتمالا خرد خواهد شد.

وزن نقش مهمی را در سالم ماندن یک خودروی الکتریکی دارد زیرا سرعت آن به صورت ناگهانی کاهش نمی‌یابد و با میزان واژگونی کمتری همراه است. افزایش ناگهانی سرعت و واژگونی، هر دو با افزایش جراحات و تلفات مرتبط هستند.

خودروهای برقی از سوی «مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه آمریکا»‌(IIHS) به عنوان برترین انتخاب‌های ایمن در نظر گرفته می‌شوند که میزان جراحات آنها از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ تقریبا ۴۰ درصد کمتر از خودروهای گازسوز بوده است اما این ایمنی فقط برای سرنشینان خودروهای برقی صدق می‌کند. هو گفت: اگرچه وزن ذاتی خودروهای برقی یک مزیت طبیعی را در محافظت از سرنشینان ارائه می‌دهد اما به این معناست که سایر وسایل نقلیه بار جذب انرژی بیشتری را در برخورد با خودروهای الکتریکی سنگین‌تر تحمل می‌کنند.

وزن خودروهای برقی به طور میانگین ۲۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از خودروهای گازسوز است زیرا باتری آنها به تنهایی می‌تواند تقریبا به اندازه یک خودروی استاندارد کوچک وزن داشته باشد. «هیئت ملی ایمنی ترابری آمریکا»(NTSB) اخیرا تأکید کرده است که بسته باتری داخل یک خودروی برقی «هامر»(Hummer) شرکت «جی‌ام‌سی»(GMC) به تنهایی ۲۹۰۰ پوند وزن دارد. این تقریبا با وزن متوسط ​​خودروی «هوندا سیویک»(Honda Civic) یکسان است.

«رائول آربلائز»(Raul Arbelaez) نایب‌رئیس مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه آمریکا گفت: وزن وسایل نقلیه رو به افزایش است و وقتی جرم باتری اضافی مورد نیاز برای وسایل نقلیه الکتریکی به آن اضافه می‌شود، اختلاف وزن قابل توجهی بین وسایل نقلیه بزرگ‌تر و وسایل نقلیه کوچک‌تر پدید می‌آید. هرچه جسم برخورد کرده با شما سنگین‌تر باشد، با فشار شدیدتری روبه‌رو خواهید شد.

پژوهش منتشر شده در سال ۲۰۱۱ نشان داد که به دلیل اختلاف ۱۰۰۰ پوندی بین خودروهای برقی و خودروهای استاندارد، احتمال مرگ ۵۰ درصدی در تصادف بیشتر است. با وجود این، برخی از خودروهای برقی امروزی چندین هزار پوند بیشتر وزن دارند.

همانطور که وسایل نقلیه الکتریکی رایج‌تر می‌شوند، نگرانی‌ها درباره ایمنی آنها نه فقط برای رانندگان، بلکه برای سایر افراد حاضر در جاده نیز افزایش می‌یابد. خودروهای برقی به دلیل وزن سنگین‌تر، در تصادفات ناگهانی به اندازه خودروهای گازسوز سرعت خود را کاهش نمی‌دهند و این بدان معناست که آسیب بیشتری را به سرنشینان خودروهایی دیگر وارد می‌کنند.

همچنین، این بدان معناست که وسیله نقلیه دیگر هنگام برخورد با خودروی الکتریکی سنگین، انرژی حاصل از برخورد را جذب می‌کند و شدت جراحات وارده را هنگام برخورد افزایش می‌دهد.

خودروهای برقی، خطرات بیشتری را نیز برای دوچرخه‌سواران و عابران پیاده به همراه دارند زیرا به دلیل رانندگی با سرعت‌ پایین، بی‌صداتر از خودروهای معمولی هستند و شنیدن صدای نزدیک شدن خودرو را برای عابران پیاده دشوار می‌سازند.

«جنیفر هومندی»(Jennifer Homendy) رئیس هیئت ملی ایمنی ترابری آمریکا سال گذشته گفت: من معتقدم که این امر، چالش‌های مهمی را برای ایمنی ایجاد می‌کند. تصادف یک وسیله نقلیه سبک‌تر با عابر پیاده یا دوچرخه‌سوار یا موتورسوار، نتیجه بسیار متفاوتی را به همراه خواهد داشت اما تصادف خودروی برقی به طور وحشتناکی تراژیک است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که نرده‌های محافظ ممکن است خودروهای برقی را هنگام تصادف متوقف نکنند زیرا برای مقاومت کردن در برابر نیروی اضافی ناشی از وزن خودرو طراحی نشده‌اند.

خودروسازان باید اقداماتی را انجام دهند تا مشکلات ایمنی ناشی از خودروهای برقی را برای سایر وسایل نقلیه جاده جبران کنند. از جمله این اقدامات می‌توان به تولید باتری‌ها و مواد سبک‌تر و افزودن فناوری جلوگیری از برخورد و ترمز خودکار به همه خودروهای استاندارد جدید اشاره کرد.

خودروهای برقی هنوز تنها کسری از خودروهای فروخته‌شده در آمریکا و تنها ۶.۵ درصد از کل خودروهای فروخته‌شده در ماه فوریه را تشکیل می‌دهند. این آمار برای خودروهای بنزین سوز ۸۳.۱ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • کشف خودروی تویوتا قاچاق از یک تعمیرگاه
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد